Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Inna_92
    24. Listopad 2022. 23:14

ČK ima dobre, ljubazne i stručne primalje, ali računaj s tim da nema epiduralne, a većina rodilja u nekom momentu dobije drip koji ekstra pojača trudove. (Ne znam što bude ako netko odbije drip)

Za VŽ ne znam kako je, ali mislim da Martina ili netko ima iskustva iz prve ruke.

👩 32 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 38 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️

BlairWaldorf
    24. Listopad 2022. 23:14

razigrana

https://www.ikea.com/hr/hr/p/skoenast-madrac-od-pjene-za-krevetic-70321012/
    Ovaj madrac.

Dosla ja danas u Lidl, a ono niiiista, sve razgrabljeno, osim vrtica. To mi ne treba jos pa ga nisam uzela.

I ja sam taj gledala i taj ti ide na njihov krevetić? Jesi zadovoljna ? 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

razigrana
    24. Listopad 2022. 23:22

Necu ja spavati na njemu pa nemam pojma jesam zadovoljna 🤣, bit ce mu kako mu bude. 
    Uzela jos 2 posteljine na gumu. 
    Ali kazem, to nije njegov krevetic jos, bit ce u zipki pored mene jer je zipka puno manja i u zipki je spuzva. U taj krevetic cu ga staviti poslije kad malo naraste.

30 g. oboje
    OTP 9.11.

Martina2020
    24. Listopad 2022. 23:26

Stuuuuudenticaaaaa

Hej, isprike što upadam ko padobranac ovdje. 

Samo ti upadaj 😅🤞 i ja upadam tu i tam kad stignem , tak da ;) 
    Iskreno, na tvojem mjestu uopce ne bih imala dilemu, imam podosta godina i znam svakakve porode koje necu ovdje pisati da se prvorotke ne prepadnu, niti jedno rodilište kao ni bolnica nisu idealni, kao ni nist u zivotu ne pase svima, ali kad bih napravila statistiku svega kaj znam, Vž rodilište je jedno od boljih u državi, imas i clanke na netu pa potrazi ako te zanima :) ukratko samo, na prvom porodu su bile 3 zene iz Zgb koje su dosle ciljano u Vž u rodilište, a kad sam bila na drugom porodu, to je bilo 2020., Korona doba, beba ko u priči, puno poznanica nas je bilo u dan, tjedan , mjesec, neke su isle u Čk samo jer im je bilo blize, pa su rekle da su tokom poroda u trudovima htjele pjesice u Vž 😅 ja sam bila na indukciji, porod koma radi dripa, ali moralo je, to mi nije nitko kriv, a babice i doktor savršeni, masirale su mi leđa pred kraj, dolazile pitati kako sam.. a na kraju me nisu ni mucile s premještanjem na glavni krevet, izgon je bio na boku, jedna mi je drzala jednu nogu, druga drugu. Kad je bilo gotovo doktor je jos 3x dosao pitati kako sam, jer je i malac morao u inkubator pa sam plakala 🙈 i na odjel me dosao vidjeti. Bez veze, samo da napomenem :)

BlairWaldorf
    24. Listopad 2022. 23:42

razigrana

Necu ja spavati na njemu pa nemam pojma jesam zadovoljna 🤣, bit ce mu kako mu bude.
    Uzela jos 2 posteljine na gumu.
    Ali kazem, to nije njegov krevetic jos, bit ce u zipki pored mene jer je zipka puno manja i u zipki je spuzva. U taj krevetic cu ga staviti poslije kad malo naraste.

🤣🤣🤣🤣🤣 Jesi zadovoljna sa time koliko se moras sagnuti da bi ga dohvatila, to sam mislila 🙈🤣

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

ancy2010
    25. Listopad 2022. 00:12

Lonmi

Jao cure, znam da je vec bila tema, ali nisam popratila.
    Za 10.mj mi jos trebaju doznake za komplikacije, to cu sad podici i nosim na hzzo, a da li mi treba nesto jos od doktorice vezano za porodiljni koji bi sad trebao krenuti? Il to samo popunim obrazac na hzzo kad odnesem doznake sad.
    Ne sjecam se vise kako je bilo.
    .
    Martina joj meni se to uopce neda, najrađe bi otisla u Adartu da ne moram cekati 🥴

Evo ja sam bas danas isla po doznake, porodiljni mi ide od 23.10..odnila to na HZZO, dali su mi 2 formulara koja moram ispuniti i donit kad beba napuni 5 miseci, a za sada ti ne treba nista

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

Angeleyes
    25. Listopad 2022. 00:12

snowwhite1410

Angeleyes

snowwhite1410

https://ibb.co/6g99WCM ja danas nisam izdržala kupila sam u lidlu 🙈🙈🙈i tajice crne iako imam iz h&m Ali ove su mi bolje 😅

Pre slatko! Vrtuljak sam i ja kupila, nisam mogla odolit. I imam slicnu dekicu 🥰
    A tajice su bile samo S i XS pa to nisam kupila nazalost :(

❤️❤️❤️🤰Iste smo 😅🙈 ovdje gdje sam ja bilo je tajica i to plavih,sivih i crnih ja sam uzela crne pa će mi biti kao žabice ispod haljine 😆 još tih mjesec dana 🙈ček ja tek sada vidim da smo mi razlika u dan po terminu tebi još 37 dana meni 38😅kako se osjećaš

Ja sam došla dosta rano u Lidl i nije bilo svejedno, znači da nisu ni dobili 🙁 a baš mi je trebalo za jednu haljinu, morat ću u c&a...
    Jee tu smo, možemo i na isti dan rodit. 😀 Ma dosta dobro, ali počela sam hodat kao patka i usporeno, malo više pritiska osjećam dole, žgaravica me ubija i neko bunilo me drži kad vidim da je malo ostalo. 😶

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Angeleyes
    25. Listopad 2022. 00:22

snowwhite1410

ribic

Da li je vrtuljak na baterije ili rucno navijanje? Ima li muziku i opciju stisavanja/poglasavanja muzike?

To je vrtuljak iz Lidla navija se ručno 🤗 i svira onako lijepo baš za bebe 🥰❤️ona klasična muzika za upravljanje i usput se vrti nema za stišavanje ni pojačavanje ali je skroz sladak za te novce mislim da je ok jer je koštao u lidlu 119 kn meni se čini a nisam htjela neki skupi tako da ovo je ok stvarno za te novce 😁😆 gledala sam ja i skuplje ali neda mi se dati 500 kn ili 300 kn 🙈

Ma vrtuljci mi spadaju u manje bitnu kategoriju gdje je puno dati i više od 100kn 😂 vidila sam neke od 600 kn pa mi se doslovno zavrtilo. A ovaj iz Lidla mi je taman, volim šareno i mislim da bi za bebača to moglo biti zanimljivo. Planiram i za dnevni boravak uzet ležaljkicu Tiny love i ona ima te svjetlosne efekte pa bolje da nema isto tu i u krevetiću. 🤷🏼‍♀️

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

• Salvatore19
    25. Listopad 2022. 07:21

Stuuuuudenticaaaaa

Hej, isprike što upadam ko padobranac ovdje. Mada ovdje i pripadam jer mi je beba zimska, ali nisam ni blizu Vašim tjednima :/
    Zanima me da li možda znate da li postoje kinderbeti 3u1 da su dugi 140cm? Nisam naišla nigdje a da je ispod 160cm, što je za moju sobu veliko :/
    Ako se ne varam, Martina je spomenula varaždinsko rodilište. Zanima me kakve su babice i doktori u rodilištu? Meni je bitno kod njih da nisu bezobrazni i da su fer što se svega tiče. Znam da ne mogu očekivati idilu, ali barem da postoji kultura u rodilištu, da nema vrijeđanja i sl. Dvoumim se između Varaždina i Čakovca i ne mogu se odlučiti gdje bih rodila :/

Kakvi su to 3u1 krevetici? 
    Koliko sam ja vidjela, vecina kinderbeta je 120 duljine, to je neko standard. Mi smo uzeli cutie cloud, on je kao kolijevka 90 duljine, dok se kasnije produlji na 120... 
    Jedino ako mislis na one s prematalicama? 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

Lavendera
    25. Listopad 2022. 08:01

Lonmi

Lavendera bit ce sve dobro nakraju i bit ce ona u busi tocno koliko treba. Razumijem s jedne strane, ipak su krenuli trudovi rano itd., pa daju pretpostavke, ali znas kako to ide, dok situacije nisu takve kao tvoje, mirujte, usporite, ovo, ono nakraju ih cupaju iz tebe lako iza 40 tt 😂
    Mislim ja se jako bojim prijevremenog, to mi stvarno zvuci strasno, ali sve sam misljenja i da pretjeruju nekad. Preventiva, sta ces, ali samo stvara stres. Meni ce sutra biti tj dana od pregleda i skroz sam nervozna zbog mirovanja, do onda nisam bila, nezz ni koliko je to zdravo 😅.

Da, usporite usporite, lezite a onda iza 36tj bi trebala u top formi dubit na glavi da lakse prode porod🤣 
    Meni kad su prije 6tj u bolnici rekli da cu dobit terapiju za sprjecavanje trudova i prijevremenog poroda znaci kao da mi je netko samar udario.. Bas sam bila uplasena, preplasena, i sad sam dok ne dodem do te sigurne zone.. A evo 6tj kasnije jos guram, daj Boze sto dulje🙏🏻
    Ja opet neprospavana noc, uspjela do 2-3 odspavat i od onda ne bi zaspala znaci strasno, okrecem se ko kit po krevetu a san na oci ni da ga namolis🙄🤦🏻‍♀️
    Meni je puno manje nervoze bilo dok su mi pregledi bili svakih 4 tj, sad ovo svakih 7-10 dana mi bas bas nabija stres🙄

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.