Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavendera
    25. Listopad 2022. 08:06

E da za tajice u lidlu, jucer dok sam cekala pregled, posaljem svekrvu da uhvati tajice, znaci u 8:20 je dosla u lidl cca, nasla je samooo jedne M, znaci jel moguceee da su se razgrabile sve u 20 min ili nisu ni dobili.. Bas sam se nadala jedno 2-3 para dodatno da sam s mirom i za po kuci i kad idem na preglede uz tunike kad ono sipak veliki.. 
    Ali sto se tice tajica ja sam zadovoljna, znam da neke zene vele da im se proziru, meni su okej. Evo drugu trudnocu su mi peri deri, ne mogu reci da je materijal otisao s pranjem jos je dobar.. Mozda bude kojim cudom tijekom tjedna da uhvatim jos koje ako dobiju🤷🏻‍♀️

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

lil_me
    25. Listopad 2022. 08:23

Lavendera

Lonmi

Lavendera bit ce sve dobro nakraju i bit ce ona u busi tocno koliko treba. Razumijem s jedne strane, ipak su krenuli trudovi rano itd., pa daju pretpostavke, ali znas kako to ide, dok situacije nisu takve kao tvoje, mirujte, usporite, ovo, ono nakraju ih cupaju iz tebe lako iza 40 tt 😂
    Mislim ja se jako bojim prijevremenog, to mi stvarno zvuci strasno, ali sve sam misljenja i da pretjeruju nekad. Preventiva, sta ces, ali samo stvara stres. Meni ce sutra biti tj dana od pregleda i skroz sam nervozna zbog mirovanja, do onda nisam bila, nezz ni koliko je to zdravo 😅.

Da, usporite usporite, lezite a onda iza 36tj bi trebala u top formi dubit na glavi da lakse prode porod🤣
    Meni kad su prije 6tj u bolnici rekli da cu dobit terapiju za sprjecavanje trudova i prijevremenog poroda znaci kao da mi je netko samar udario.. Bas sam bila uplasena, preplasena, i sad sam dok ne dodem do te sigurne zone.. A evo 6tj kasnije jos guram, daj Boze sto dulje🙏🏻
    Ja opet neprospavana noc, uspjela do 2-3 odspavat i od onda ne bi zaspala znaci strasno, okrecem se ko kit po krevetu a san na oci ni da ga namolis🙄🤦🏻‍♀️
    Meni je puno manje nervoze bilo dok su mi pregledi bili svakih 4 tj, sad ovo svakih 7-10 dana mi bas bas nabija stres🙄

Hej, je li sad tako idu pregledi na 7-10 dana...
    Ja sam 33+1, i tek mi je sredinom jedanaestog mjeseca, a bila sam prije dva tjedna...
    Mozes li nešto upaliti gledati, možda te tako uspava, ja kad se vrtim po krevetu najgore bude, kad se ustanem na kauč gledat TV, uspava me

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

• Salvatore19
    25. Listopad 2022. 08:30

Lavendera

Lonmi

Lavendera bit ce sve dobro nakraju i bit ce ona u busi tocno koliko treba. Razumijem s jedne strane, ipak su krenuli trudovi rano itd., pa daju pretpostavke, ali znas kako to ide, dok situacije nisu takve kao tvoje, mirujte, usporite, ovo, ono nakraju ih cupaju iz tebe lako iza 40 tt 😂
    Mislim ja se jako bojim prijevremenog, to mi stvarno zvuci strasno, ali sve sam misljenja i da pretjeruju nekad. Preventiva, sta ces, ali samo stvara stres. Meni ce sutra biti tj dana od pregleda i skroz sam nervozna zbog mirovanja, do onda nisam bila, nezz ni koliko je to zdravo 😅.

Da, usporite usporite, lezite a onda iza 36tj bi trebala u top formi dubit na glavi da lakse prode porod🤣
    Meni kad su prije 6tj u bolnici rekli da cu dobit terapiju za sprjecavanje trudova i prijevremenog poroda znaci kao da mi je netko samar udario.. Bas sam bila uplasena, preplasena, i sad sam dok ne dodem do te sigurne zone.. A evo 6tj kasnije jos guram, daj Boze sto dulje🙏🏻
    Ja opet neprospavana noc, uspjela do 2-3 odspavat i od onda ne bi zaspala znaci strasno, okrecem se ko kit po krevetu a san na oci ni da ga namolis🙄🤦🏻‍♀️
    Meni je puno manje nervoze bilo dok su mi pregledi bili svakih 4 tj, sad ovo svakih 7-10 dana mi bas bas nabija stres🙄

Joj, bas to! Mirovanje, lezanje, i onda bi odjednom trebao biti u super formi pred porod. 
    Ili sto su cure pisale isto, meni moja gin svaki put rekla lezati sto vise, mirovanje, i onda me posalje na 3 razlicite strane Zagreba da obavljam pretrage. I naravno, dok ja uopce dodem do tamo, pa dok nadem parking, pa dok dodem na red... po 8h znam biti na nogama. I ko tu koga onda ***? 
    Nekako sto kraju se blizim, to mi sve ide vise na zivce i mislim da cu se povoditi onom kako se moje tijelo osjeca. Dosad sam ih slusala sve i stresirala se, da bi mi svaki put nesto oprecno rekli... miruj, ali idi tu tu i tu. Onda iduci pregled ne moram mirovat, sve ok. Onda iza tog kao, kuku, moras lezat. Ma joj daj. 
    Sto se tice tajica iz Lidla, ovaj put nisam ni probala, ali meni je to tako katastrofa kaj se sve razgrabi odmah u 7h ujutro, i jos ljudi sve razbacaju, zgade mi sve. Kupila sam bila jedne sive prosli put kad su bile, i nakon mj dana su dobile rupu gore na dijelu koji ide preko trbuha. Kvaliteta mi se pokazala nikakvom 🤦‍♀️

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

• Salvatore19
    25. Listopad 2022. 08:39

Imam i pitanje! 
    Kada moramo naci pedijatra? Jel vec sad vrijeme za to, da trazimo ili? 
    Ima netko preporuku za Zg? 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

• ribic
    25. Listopad 2022. 08:43

Salvatore19

Imam i pitanje!

Pedijatru se prijavljujes kad rodis. Prvi pregled je s cca mjesec dana.

Osim ak ga naravno zbog neceg ranije ne trebas.

Za zg ti vecina pedijatara puna tak da gledaj kaj je free

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    25. Listopad 2022. 08:46

Angeleyes

snowwhite1410

ribic

Da li je vrtuljak na baterije ili rucno navijanje? Ima li muziku i opciju stisavanja/poglasavanja muzike?

To je vrtuljak iz Lidla navija se ručno 🤗 i svira onako lijepo baš za bebe 🥰❤️ona klasična muzika za upravljanje i usput se vrti nema za stišavanje ni pojačavanje ali je skroz sladak za te novce mislim da je ok jer je koštao u lidlu 119 kn meni se čini a nisam htjela neki skupi tako da ovo je ok stvarno za te novce 😁😆 gledala sam ja i skuplje ali neda mi se dati 500 kn ili 300 kn 🙈

Ma vrtuljci mi spadaju u manje bitnu kategoriju gdje je puno dati i više od 100kn 😂 vidila sam neke od 600 kn pa mi se doslovno zavrtilo. A ovaj iz Lidla mi je taman, volim šareno i mislim da bi za bebača to moglo biti zanimljivo. Planiram i za dnevni boravak uzet ležaljkicu Tiny love i ona ima te svjetlosne efekte pa bolje da nema isto tu i u krevetiću. 🤷🏼‍♀️

Ma i meni bi inace da nemam njih dve za zabavit. A frendica mi rekla da ovaj rucni kaj ti svake 2 min navijas nema smisla kod mene jer mi treba nes da su mi pod nadzorom al potencijalno mirne i okupirane 😂

Pa ak se pokaze da im se svida (posudeni) cu kupovat jos jedan.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    25. Listopad 2022. 09:03

ribic

Angeleyes

snowwhite1410

ribic

Da li je vrtuljak na baterije ili rucno navijanje? Ima li muziku i opciju stisavanja/poglasavanja muzike?

To je vrtuljak iz Lidla navija se ručno 🤗 i svira onako lijepo baš za bebe 🥰❤️ona klasična muzika za upravljanje i usput se vrti nema za stišavanje ni pojačavanje ali je skroz sladak za te novce mislim da je ok jer je koštao u lidlu 119 kn meni se čini a nisam htjela neki skupi tako da ovo je ok stvarno za te novce 😁😆 gledala sam ja i skuplje ali neda mi se dati 500 kn ili 300 kn 🙈

Ma vrtuljci mi spadaju u manje bitnu kategoriju gdje je puno dati i više od 100kn 😂 vidila sam neke od 600 kn pa mi se doslovno zavrtilo. A ovaj iz Lidla mi je taman, volim šareno i mislim da bi za bebača to moglo biti zanimljivo. Planiram i za dnevni boravak uzet ležaljkicu Tiny love i ona ima te svjetlosne efekte pa bolje da nema isto tu i u krevetiću. 🤷🏼‍♀️

Ma i meni bi inace da nemam njih dve za zabavit. A frendica mi rekla da ovaj rucni kaj ti svake 2 min navijas nema smisla kod mene jer mi treba nes da su mi pod nadzorom al potencijalno mirne i okupirane 😂

Pa ak se pokaze da im se svida (posudeni) cu kupovat jos jedan.

Nesto kao i njihaljke. Nisu uopce nuzne al olaksavaju zivot (ak beba hoce u njih)😂😂

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

• ribic
    25. Listopad 2022. 09:05

Meni jucer u lidlu (navecer) bila razgrabana robica za klince i ti vrtuljci, podloge i sl. Ostale samo xs tajice, grudnjaci (uzela dva pa cu vidjet jel sam pogodila velicinu). Ruksak za kolica mi nije bio nesto, a potkosulje njihove imam posudene i isto mi nisu nes. Ne da njihove nego opcenito princip

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

💜Medenko
    25. Listopad 2022. 09:16

BlairWaldorf

snowwhite1410

BlairWaldorf

Cure kakav ste madrac kupile za kinderbet? Koliko cm debeo ?

https://www.vitapur.hr/djecji-madrac-hitex-junior-bamboo ja imam ovaj ovdje

Dobar je ! Ali ja uzimam iz ikeje krevetić a prodavačica mi je naglasila da oni imaju svoje madrace (vidim i skuplje nego na drugim mjestima) koji bas pašu na te krevetiće, iako ako je krevetić 60-120 -ne kuzim u čemu je fora 🤷 nije kao da nema madraca drugdje u tim dimenzijama … Jel jos netko ima iz ikeje krevetić ?

Ja kupila neke stvari u bipi za bolnicu, na sve violetino je 30 posto- isplati se 😀

mi smo uzeli prematalicu iz Ikeje,a njihov krevetić smo dobili od šogora pa se baš spremamo otići po njihov madrac😉

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽

• Salvatore19
    25. Listopad 2022. 09:22

ribic

Salvatore19

Imam i pitanje!

Pedijatru se prijavljujes kad rodis. Prvi pregled je s cca mjesec dana.

Osim ak ga naravno zbog neceg ranije ne trebas.

Za zg ti vecina pedijatara puna tak da gledaj kaj je free

Da, to mi ima logike. Ali malo sam istrazivala, i vidim da zene pisu kako ih odbijaju pedijatri ako se nisu javili unaprijed, vec kada su bili trudni. 
    Morati cu se raspitati na HZZO kakva su nam prava. Jer voljela bih naci pedijatra u nasem kvartu/ domu zdravlja gdje pripadamo, a ne da ga moram voziti na drugi kraj Zga ili van Zga. Ne znam da li imamo pravo da nas netko primi, po mjestu prebivalista? 
    Ja vec 10god zivim u Zagrebu, i nije me nitko htio primiti kao dr.opce prakse, zvala sam i HZZO, imam i prebivaliste u Zg, i slali su me van Zga da trazim dr. Na kraju su mi nasli dr.u istom danu i to u domu zdravlja gdje mi je i ginekolog, i to samo zato kaj sam ostala trudna. 
    Ne zelim da se isto ponavlja s djetetom, i da ga moram vozit ne znam gdje. Bas se raspitam danas, pa ako ista saznam, javim. 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.