Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    24. Listopad 2022. 12:02

Vidim da ste spominjale kile, ja sam 2.5 kg u plusu. A bebica aje zadnji put procjenjena na 2200g. Znaci njenu tezinu sam dobila.
    Obzirom da cijelu trudnocu mirujem prezadovoljna sam. Naravno da jedem gluposti,bez kole ne mogu. Cokoladno mlijeko mi je na meniju skoro svaki dan zbog zgaravice,jedem cokolino😂, mekić 1 x mjesecno🫣🫣,pica ajme ne smijem ni pomisliti odma mi sline idu. Jedem i voce i povrće i kuhano da ne mislite da samo junk jedem. Ali s obzirom da jedem slatko skoro svaki dan,red cokolade red cokolade. Super sam zadovoljna. S tim da sam kilu dobila sad u tjedan dana. Ja sam krenila sa viskom kg tako da me bas bilo strah. Nadam se da do kraja necu natuc previse. Imam jos 7 tjedana da se utovim ko prasica 😂 muz kaze da necu dobit vise od 5 kg do kraja ali nikad se ne zna. A kazem koliko lezim, pravo cudo je koliko sam dobila. Mislimda to nema veze ni sa hranom ni mirovanjem vise sa organizmom. Neko jako zadržava vodu, neko udahne pored hrane dobije kilu. Ja sam inace u toj skupini ljudi ali izgleda da me sad zaobislo u trudnoci 😂

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

razigrana
    24. Listopad 2022. 12:06

Curke, koja bi podloga bila najbolja za kadicu iz Ikee? Ja sam kupila onu najobicniju kadicu u Ikei i sad trazim podlogu da ga ne moram uvijek drzati.

30 g. oboje
    OTP 9.11.

BlairWaldorf
    24. Listopad 2022. 12:14

Angeleyes

@Blair kadica ti je top! Ja to ostavila za nakon poroda :)
    @buhtlica23 ne razmišljam ni ja o porodu toliko, baš želim doći tamo hladne glave. Pokušat ću utjecat na ono šta mogu, a ostalo u Božje ruke. Al bit će sve dobro :)

U svakom slučaju sam riješila upalu, nemam pojma jesam li imala koronu ali spasili su me antibiotici. I kad sam već propustila sajam beba i trudnica u Mall of Split, jutros sam puno toga kupila u Lidla. Pre zadovoljna stvarčicama, sad sam išla na malo veći broj jer male robice (50-56-62) imam jako puno. I nakon par dana kuće sam shvatila da hodam kao patka i da mi je beba sve teža. Sad imam dopunit torbu za rodilište i onda kreće slaganje svega. Samo da bude sve po planu i to je to

Nisam imala previse izbora sto se boja tiče, ova je bila jedina na stanju. Ali dobra je jer mi se zbog ovog jastuka koji se fiksira na kadicu čini dosta praktična. 😀
    Znači ovaj tjedan smo rekle spremiti do kraja torbu za porod ! 
    Ja naručujem sobu u ikei, uh bas sam uzbudena i sve one sitnice jos dodatne koje mi trebaju 😀
    A sebi sam naručila buce za ovu zimu da su nogice tople. 
    https://ibb.co/nBB7m99

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Lavendera
    24. Listopad 2022. 12:29

Evo i mene s pregleda, ctg uredan, mjere za 35 tjedana, prohodnost ostala na 2 cm pa kaze dr zadovoljan je sto se to nije pogorsalo, jos 9 dana ce me ostavit na cordipinu i onda to ukinut i rekao je da vjerojatno necu doc ni do 38tj, da ce to cim udem u termin krenut sve kad se ukine terapija cordipinom.  Mala je nisko al nista zabrinjavajuce, kaze dr pripremila se za porod. Za tjedan dana kontrola opet u TA, a u petak zadnji pregled kod moje dr, jos bris na bhsB i to je to.. 
    Puno mi je lakse sada kada znam da nema pogorsanja🥰 Pao mi je kamen sa srca, bas sam bila nervozna i uplasena, a cijelu noc nisam ni spavala od nervoze. 
    Lonmi i druge cure hvala vam za ohrabrenje i podrsku🥰
    Sretno s pregledima tko ima i nek bude samo lijepih vijesti 💞

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

💜Medenko
    24. Listopad 2022. 12:31

ribic

S tim da se posteljina bas ne preporuca nego samo cvrsto zategnuta plahta i gore beba u vreci za spavanje. Pricam dok su ovako mali. Moje frendice klincima od godinu dana jos nisu stavile posteljinu niti jastuke jer im to ne treba tak malima.

Sto se tice ogradica preporucam one oble (na svaku resetku) iz cistog razloga sto tak vidite bebu. A ako je ona tekstilna oko cijelog krevetica morate se ustat da vidite bebu. Nije nis stetno nego stvar komocije :)

bar mi je to frendica preporučila😉...kaže da je vreća za spavanje raj za mame,tko bi se stalno dizao gledao jesu pokrivene,jel im hladno,jesu prebacili preko lica itd🤦🏽‍♀️...baš dobro kažeš ribic olakšat si🤷🏽‍♀️

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽

ancy2010
    24. Listopad 2022. 12:40

Salvatore19

A moja gin mi je rekla da cu u zadnjem mjesecu trudnoce dobiti 5kg, i da je to normalno. Sad, jel to istina ili ne, ne znam 🤣

Ne mora znacit, ja zadnji misec u prvoj trudnoci nisam dobila ni kilo, al dotad sam natukla 16kg, bilo je lito, 7i misec vrucine pa mi se nije bas ni jelo..a sad sam u ova 34 tjedna dobila samo 7 kg

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

• ribic
    24. Listopad 2022. 12:55

Lavendera

Evo i mene s pregleda, ctg uredan, mjere za 35 tjedana, prohodnost ostala na 2 cm pa kaze dr zadovoljan je sto se to nije pogorsalo, jos 9 dana ce me ostavit na cordipinu i onda to ukinut i rekao je da vjerojatno necu doc ni do 38tj, da ce to cim udem u termin krenut sve kad se ukine terapija cordipinom. Mala je nisko al nista zabrinjavajuce, kaze dr pripremila se za porod. Za tjedan dana kontrola opet u TA, a u petak zadnji pregled kod moje dr, jos bris na bhsB i to je to..
    Puno mi je lakse sada kada znam da nema pogorsanja🥰 Pao mi je kamen sa srca, bas sam bila nervozna i uplasena, a cijelu noc nisam ni spavala od nervoze.
    Lonmii druge cure hvala vam za ohrabrenje i podrsku🥰
    Sretno s pregledima tko ima i nek bude samo lijepih vijesti 💞

Odlicne vijesti🥳🥳🥳

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

keti91
    24. Listopad 2022. 12:58

Cure pomagajte..
    Znaci odem na wc piškiti pojavilo mi se onako sluzavo smedje,gacice mokre..
    Odem drugi put u wc ono ista stvar samo sto ima jace i smedje i ko krv pomjesano je..
    A sad osjecam i mucninu i slabost da je to za poluditi? 
    Jel moguce da to krece?

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

• Ana_
    24. Listopad 2022. 13:04

keti91

Cure pomagajte..
    Odem drugi put u wc ono ista stvar samo sto ima jace i smedje i ko krv pomjesano je..
    Jel moguce da to krece?

Ne znam iz iskustva, ali po pričama to tako počinje 😍😍😍
    Sretno!!!! 

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙

04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌

01/2025 novi postupak

Satsuke
    24. Listopad 2022. 13:06

keti91

Cure pomagajte..
    Jel moguce da to krece?

Draga keti, vjerujem da će sve biti okej, ali za svaki slučaj odi do rodilišta, uzmi samo papire pa ako će bilo što trebali, lako netko za tobom doveze. Vrlo moguće da je to taj sluzni čep, ali ako sumnjaš na krv odi rađe provjeri da budeš mirna.
    Sretno ti i javljaj nam kako si❤️

Zagreb, 32g.
    🍼🐣Očekivani termin 1.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.