Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    razigrana
    24. Listopad 2022. 13:08

keti91

Cure pomagajte..
    Znaci odem na wc piškiti pojavilo mi se onako sluzavo smedje,gacice mokre..
    Odem drugi put u wc ono ista stvar samo sto ima jace i smedje i ko krv pomjesano je..
    A sad osjecam i mucninu i slabost da je to za poluditi?
    Jel moguce da to krece?

Sretnooo i javljaj nam se 🥰

30 g. oboje
    OTP 9.11.

keti91
    24. Listopad 2022. 13:11

Evo i mene pratit cu jos malo bude i dalje idem na hitnu ginekologiju odmah sad gledam i nalaz bas svoj pise cerviks 1/2 clanka za prst do glave,i glavica balotira..

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

💜Medenko
    24. Listopad 2022. 13:12

Sluzni čep je krenuo,bar mislim...kakogod sretno💪🏽🍀❣️

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽

• ribic
    24. Listopad 2022. 13:21

keti91

Cure pomagajte..
    Odem drugi put u wc ono ista stvar samo sto ima jace i smedje i ko krv pomjesano je..
    Jel moguce da to krece?

Odi u miru pod tus, spremi ako ti jos nesto fali i u bolnicu. Javljaj nam se i sretno!

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

NanaJ
    24. Listopad 2022. 13:22

keti91

Evo i mene pratit cu jos malo bude i dalje idem na hitnu ginekologiju odmah sad gledam i nalaz bas svoj pise cerviks 1/2 clanka za prst do glave,i glavica balotira..

A da nazoves rodiliste i vidis s njima? Ipak ce ti oni dati bolje upute. Ja mislim da je krenuo sluzni cep sto naravno ne znaci da ces danas i rodit, ali bolje da se konzulturas s njima mozda ti kazu da dodes da vide u kojem smijeru ide pa te posalju doma. U svakom slucaju sretno ❤️ javljaj nam se 😘

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

💜Medenko
    24. Listopad 2022. 13:25

Ja to sve po redu...strah od poroda,pa kad malena dođe strah za nju...a sad imam vjeru u nju veću nego u sebe...mislim da će ona sve to bolje i pametnije odraditi  na porodu nego mama koja se već sad osjeća kao poveći🐳🤪 i to onaj nespretni🤭
    Vjerujem da je sve to prirodno i normalno,osjećaji se izmjenjuju i samo eto da smo mi i bebani dobro...jer ako mi nismo ok,tko bi brinuo o njima💜🤰🏽

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽

keti91
    24. Listopad 2022. 13:29

NanaJ

keti91

A da nazoves rodiliste i vidis s njima? Ipak ce ti oni dati bolje upute. Ja mislim da je krenuo sluzni cep sto naravno ne znaci da ces danas i rodit, ali bolje da se konzulturas s njima mozda ti kazu da dodes da vide u kojem smijeru ide pa te posalju doma. U svakom slucaju sretno ❤️ javljaj nam se 😘

Bila sam ja danas i na uzv i na ctg-u i uz to pregled dodjem kuci nakon nekih sat vremena krenilo se to pojavljivati,sad na wc odem sad trenutno nema.nista tako da neznam..al svakako cu ja nazvati pa cu vidjet s njima.sta kazu

🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤

Angeleyes
    24. Listopad 2022. 13:30

keti91

Cure pomagajte..
    Jel moguce da to krece?

Zvuči kao da je sluzni čep, samo opušteno i sretno! Ja bi svakako zvala rodilište prvo. Imaš vremena i držimo ti fige !!!

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

NanaJ
    24. Listopad 2022. 13:35

keti91

NanaJ

keti91

Bila sam ja danas i na uzv i na ctg-u i uz to pregled dodjem kuci nakon nekih sat vremena krenilo se to pojavljivati,sad na wc odem sad trenutno nema.nista tako da neznam..al svakako cu ja nazvati pa cu vidjet s njima.sta kazu

Ma nazovi, ja iskreno vjerujem da ce ti rec da ti ispada sluzni cep i da pratis pojavu kontrakcija. Bar ce ti rec na sto da pripazis, iako kazem ne treba znacit da ces rodit danas. Samo polako, polagano se kreci, spremi sto ti jos fali pa ces vidjeti sto ti oni a i tvoje tijelo kaze ❤️ sretno 😘

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

keti91
    24. Listopad 2022. 13:41

Evo cure zvala sam kaze da to zna biti cesto od pregleda,al da pratim bude li se pojavljivalo i vise da svakako dodjem..
    I ako krenu bolovi da dodjem..

🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.