Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    12. Listopad 2022. 13:26

Lavendera

Zenice drage da se ja evo opet javim..
    Otisla kod gin prijepodne jer sam jutros primjetila da je mokraca lagano kao crvenkasta, ona me poslala na odjel vadit krv, uzorak mokrace i ctg. Da bi na pregledu ustanovili da sam 2cm otvorena.. U petak imala redovan pregled i sve je bilo u redu. Zatvorena i sve super. Ono prije 2 dana kad sam pisala za bolove u krstima ocigledno su kumovali tom otvaranju.. Sad sam opet primila dexu i ostajem opet par dana na promatranju. I opet curku ostavila brzinski kod svojih reko idem brzo to rjesit samo ctg i krv kad ono opet sok..
    Tako da evo isprike sto kao padobranac upadam kvariti vase raspolozenje al morala sam se opet izjadat jer sam opet sva nikakva..

Zao mi je ali doktori imaju sve pod kontrolom, sve će biti u redu ne brini se❤️

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• ribic
    12. Listopad 2022. 13:45

Lavendera

Otisla kod gin prijepodne jer sam jutros primjetila da je mokraca lagano kao crvenkasta, ona me poslala na odjel vadit krv, uzorak mokrace i ctg. Da bi na pregledu ustanovili da sam 2cm otvorena.. U petak imala redovan pregled i sve je bilo u redu. Zatvorena i sve super. Ono prije 2 dana kad sam pisala za bolove u krstima ocigledno su kumovali tom otvaranju.. Sad sam opet primila dexu i ostajem opet par dana na promatranju. I opet curku ostavila brzinski kod svojih reko idem brzo to rjesit samo ctg i krv kad ono opet sok..
    Tako da evo isprike sto kao padobranac upadam kvariti vase raspolozenje al morala sam se opet izjadat jer sam opet sva nikakva..

Zao mi je al dobro da si danas otisla i da si pod nadzorom! Drzi se 😘😘😘

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

buhtlica23
    12. Listopad 2022. 13:46

Lavendera

Zao mi je, no bolje biti na promatranju i pravom mirovanju. Svaki dan u buši je bebici jako bitan. Izjadaj se slobodno za to i sluzi grupa. Postavljaj si ciljeve, npr ja sam tako od pocetka trudnoce i nekako mi je onda lakse kad dosegnem taj cilj. Prvo mi je bilo 12 tt, pa 16tt pa 24tt pa 30tt sad mi je cilj docekati 34 tt. A ako doguramo do 37 tt krecem sa generalkom jer je to termin vec 😁

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• klarolina
    12. Listopad 2022. 14:17

Lavendera

Tako da evo isprike sto kao padobranac upadam kvariti vase raspolozenje al morala sam se opet izjadat jer sam opet

Kakvo kvarenje raspoloženja, što god olakša dušu kad se podijeli s drugima ima prednost pred razgovorima o čišćenju i koje smo pidžame kupile :)
    Dobro da si otisla doktoru i vjerujem da uz nadzor (pa makar morala biti u bolnici, koliko god teško bilo biti odvojena od svoje curke) i terapiju stvarno bude sve ok. Vjerujem da je stresno ali bolje da si tamo i da mogu reagirati na bilo kakve promjene nego da se doma pitaš kakvo je stanje i što se događa. Drži se!

NanaJ
    12. Listopad 2022. 14:28

Lavendera

Zao mi je ❤️ ali bolje da si pod njihovom kontrolom i na strogom mirovanju pa da doguras ako ne do termina bar do 37 tt, znam da ti je tesko radi malene ali bit ce do sve ok 🙏🏼 javi nam se slobodno tu smo za tebe 😘

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

razigrana
    12. Listopad 2022. 14:32

Lavendera, drzi se i ispusi se tu kod nas 🥰.
    Kety, zanima me sto je s tobom bilo na kraju? 😊

30 g. oboje
    OTP 9.11.

Lonmi
    12. Listopad 2022. 14:48

Kod vanmaternicne trudnoce krenu bolovi kad je vec uznapredovala faza i to moze biti zeznuto. Ja sam ju imala prije par god, samo sto sam primjetila da nesto ne stima jer sam krvaruckala, pobrkala sve s mengom, kad ono jednu vecer brutalno krvarenje itd., ako sumnjas da bi moglo biti i ako te boli bas jako, pogotovo s jedne strane odi samo ginicu. Zaboravila sam nick od cure koja je pitala.
    .
    Lavendera ajme zao mi je i zbilja fascinantno kako to u roku 2 dana krene. Ja svaku, ali svaku noc imam bolove, kroz dan pritisak, ako boli, naravno da bole leđa. Uopce me strah cuti sta ce vidjeti drugi utorak na pregledu, nadam se da ti bolovi nista ne kuhaju jos sad. Osobno nisam otisla nigdje na pregled jer se vodim time da ako se smiri dok odmorim, da je onda ok. Jucer isto, odem u setnju s malom, doma me sibaju bolovi i to onakvi, ali eto umirilo se. Pitanje jel ti bolovi utjecu, moguce. Da primjetim krv il nesto neizdrzivo naravno da bi otisla, ovako samo tjeram pozitivne misli i cekam terminske tjedne. Ti se drzi, ides brzo natrag kuci. Sad si i terapiju dobila.
    Ja sam u prvoj bila 3 prsta otvorena u 38 tt, ali apsolutno nist se nije dogadalo, zavrsila na indukciji sa 40+3.
    Rose sve isto, ja nezz jel to zbog nase aktivnosti, vjerojatno. Sve boli jos vise kad nemas kad odmoriti. Ako bi te bas neizdrživo bolilo odi kod ginica, ja sve mislim da je sve ok. Malena je toliko nisko u zdjelistu da ponekad imam osjecaj da ne mogu hodati. Moja ginicka veli da je sve ok ako prođe, a sad otvaranje... ako i tog ima, samo nek ostalo miruje. Najvise me strah prijevremenog poroda, ja hocu roditi tamo u 12.mj, nista to 37 tt itd., tako znam da je beba zrela i spremna. Guramo mi do kraja 😊🙏

Satsuke
    12. Listopad 2022. 15:37

A cure drage, držite se. Pozitiva je dobra na kraju, ali treba se prvo malo pojadati i izventilirati. Lavendera nadam se sa će sve biti u redu i da ćeš dočekati termin, u mislima smo s tobom.🥰
    I druge curke kojima je ovo malo teže razdoblje, samo hrabro. Nemamo još dugo, al bome nije ovo blaženo stanje. Ja zbog pritiska na zdjelicu jako teško hodam jer brzo počne bolit, pa mirujem maksimalno, a iz okoline samo dobivam "savjete" da nek izdržim i ne rodim bebu još bar par tjedana, ko da imam magični štapić🤦

Zagreb, 32g.
    🍼🐣Očekivani termin 1.12.

• klarolina
    12. Listopad 2022. 15:44

Satsuke

A cure drage, držite se. Pozitiva je dobra na kraju, ali treba se prvo malo pojadati i izventilirati. Lavendera nadam se sa će sve biti u redu i da ćeš dočekati termin, u mislima smo s tobom.🥰
    I druge curke kojima je ovo malo teže razdoblje, samo hrabro. Nemamo još dugo, al bome nije ovo blaženo stanje. Ja zbog pritiska na zdjelicu jako teško hodam jer brzo počne bolit, pa mirujem maksimalno, a iz okoline samo dobivam "savjete" da nek izdržim i ne rodim bebu još bar par tjedana, ko da imam magični štapić🤦

Ajme, to mi je najdraži dio, da imam kontrolu nad time koliko ću tjedana još ‘izdržati’ ne bi se imala razloga brinuti…

Lavendera
    12. Listopad 2022. 15:45

Hvala vam na podrsci ❤️
    Psihicki mi je poprilicno tesko ne potonuti, kao i zadnji put prije mjesec dana.. Jedva sam docekala samo izaci i malenu zagrliti.. 
    Kad sam onda izlazila iz bolnice bilo mi je ajde samo 30tj da preguram, pa kako je proslo ajde jos do 34 pa onda ubrzo termin. Ali evo, koliko god je prva trudnoca bila savrsena i porod isto, tako je ova krenula nizbrdo. Bas me strah, jer iako znam da su sanse da bude ziva i zdrava ogromne ako se i rodi sada, opet bi voljela da izdrzi sto vise. Ali jako nisko nosim kao i u prvoj trudnoci pa vjerujem da kod mene i taj pritisak utjece polako ali sigurno na to otvaranje. Tako da ako vas je neceg strah i u nedoumici ste, bolje odite prekontrolirat i pusite i na hladno nego da se opecete. Trenutno danas imam ono usponi i padovi s raspolozenjem i psihom i tesko mi se nositi sa tom neizvjesnoscu. 
    Ne znam zasto, ali sestra je rekla da je dr rekao samo 1 doza dexe? Primila sam eto prije mj dana 4 doze u razmaku od 12h svaku, i sad da je dao samo 1 dozu🤔 Koliko sam shvatila raditi ce mi ctg vise puta dnevno da prate stanje a ujutro opet valjda pregled🤷🏻‍♀️ A kad god se ona krene meskoljiti i okretati bas me boli dolje sve..

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.