Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ribic
    12. Listopad 2022. 11:21

keti91

Pozz cure,vidim da pisete da ste i sta ste uzeli mi smo sve kupili ja svoju torbu rjesila za rodiliste..
    E sad me zanima znaci jutros kad je muz otisao,ja sam nastavila opet spavati,budim se ono gacice mokre al bas mokre,inace nosim dnevne uloske al koji mi bi da nisam stavila opet neznam 😀🤣 pa mi svasta i kroz glavu prolazi uff jel se kome desava tako?

Jel koristis utrice? Jel ti inace imas neki iscjedak? Jel to ljepljivo ili samo tekucina? Tipa ja kuzim kad sam vani da je znoj, a inace da od utrogestana.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Satsuke
    12. Listopad 2022. 11:22

Ej keti meni se isto zna dogoditi da gaćice budu skroz mokre. Sad je li to do iscjetka ili preznojavanja u snu (što je isto često), tko zna. Već si ti sad i blizu s terminom tako da je moguće krenuo konkretniji iscjedak, da se rodnica očisti i pripremi za porod. Još malo ☺️

Evo i mog trbuha, nabio se malac skroz dolje.😅 https://ibb.co/LRPFJRm

Zagreb,
    🍼Dečkić, 6.12.2022.
    🩷🐣Očekivani termin 14.3.2026.

• Ana_
    12. Listopad 2022. 11:31

Satsuke

Ej keti meni se isto zna dogoditi da gaćice budu skroz mokre. Sad je li to do iscjetka ili preznojavanja u snu (što je isto često), tko zna. Već si ti sad i blizu s terminom tako da je moguće krenuo konkretniji iscjedak, da se rodnica očisti i pripremi za porod. Još malo ☺️

😯😯😯
    Takva sam bila prije trudnoće 😂😂😂
    Malo manje ajde, ali nisam bila daleko. 
    Ja sam do sad natukla 10tak kg, ali skoro cijelu trudnoću mirovanje pa mislim da je i to utjecalo 🤦🏼‍♀️
    Sad ću i ja slikat bušu 😁

• Ana_
    12. Listopad 2022. 11:39

https://ibb.co/v371xbR

Eto me 🤭

Satsuke
    12. Listopad 2022. 11:40

Ana ja sam ti oko 12kg dobila, a imam još mj i pol dana do termina.😅 Visina malo to pojede, al ih bome osjećam kod kretanja.

Zagreb,
    🍼Dečkić, 6.12.2022.

Satsuke
    12. Listopad 2022. 11:41

Ana_

Eto me 🤭

Ma super izgledate. 😍😍

Zagreb,
    🍼Dečkić, 6.12.2022.

snowwhite1410
    12. Listopad 2022. 11:47

Satsuke

Satsuke 🥰 ajme pa tebi je stomak super 🤩🤩🤩manji je od mog i traperice nosiš 🤩ja nisam obukla traperice od 2 mjeseca 😭😭😭ja sam dobila oko 13 kg 😅možda malo više ne znam sada točno prvo vaganje sa 6 tjedna sam imala 67 kg 

snowwhite1410
    12. Listopad 2022. 11:49

Ana_

Eto me 🤭

Ana_ slatka trudnica,🤰🥰i stomačić 🥰

buhtlica23
    12. Listopad 2022. 11:57

BlairWaldorf

buhtlica23

Btw. Ubi me ovaa nesanica. Vec 2 dan zaredom sam budna od 4 tj i prije 4. Umorna ko pas, a zaspat ne mogu.
    Doduse prekjucer je bebuška imala svoj neki parti i rovarila dolje pola noci. No nocas nije. A opet ne mogu spavati. Ljepo sam ispratila muza na posao,jela,popila tablete i eto me u krevetu se izlezavamo jer nemam snage trenutno ni za sta jer sam umorna. Ubiti sam ko i bebe kad su umorne a nikako da zaspu,eto jedino sto ja ne placem 🫣

Znači generalka prije Božića ? 🤣meni termin točno na isti ni meni se ne da biti tada u bolnici ali kako bude ljudi moji, ne mozemo na to utjecati samo je bitno da sve bude u redu 😇
    Ja isto navečer teže zaspim, zadnjih par dana ne mogu prije 2… Taman se namjestim na lijevi bok i udre me sa strane (a tu bas boli) pa na desni i opet on i eto onda mene na ledima pa dok se ja namjestim, dok se on malo smiri pa onda nekako i zaspim… A do tad vrtim po mobitelu 🤷
    Sutra bi mogla do dm-a kupiti ove jednokratne gaćice, uloske, pelene, jednokratne podloge (jel jos nesto?), oprati pidzame tako da i to privedem kraju. 😀 Odlučila sam se za sobu u ikei, moram uzeti i 2 lustera (dječja i naša soba), izbaciti neke komade namještaja, kupiti manji stol za kompjuter…. kolica -balios lux to sam vam rekla , jos nisam odlučila sto posto koje jaje i baza (ali da se okreće) i to je onda više manje to to. Bitno da sam ja sve poslozila u glavi 🤷

Ma krecem ka sa generalom vec od 22.11 tada sam u 37 tt 😂 taman da izade na vrijeme. Iako kako gospodica kopa tunele dolje vec 2-3x ko zna moze i izleti sama 🫣

E sad htjela sam vas pitat ocete vi masirati medicu? Dosta sam citala o tome, i ja bi, al nema sanse da to dohvatim hahaha morat cu muza zamolit. A vec vidim da ce negodovat jer on to ne zna 😂

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

BlairWaldorf
    12. Listopad 2022. 11:58

Iz baby centra mi krivo rekli- sajam ,prvi vikend u 11. Mjesec- Westgate. Zvala. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani