Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    keti91
    12. Listopad 2022. 12:12

Evo i mog https://ibb.co/Wyx1YGk ja sam ovdje ocito najveca...🤣🤣🤣
    Jos mjesec dana do termina ❤️

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

BlairWaldorf
    12. Listopad 2022. 12:12

https://ibb.co/bNwg7jg

Evo i mene i kućnom izdanju. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    12. Listopad 2022. 12:15

keti91

Evo i mog https://ibb.co/Wyx1YGk ja sam ovdje ocito najveca…🤣🤣🤣
    Jos mjesec dana do termina ❤️

Hvala !! Što je na popisu za kupnju ?

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

razigrana
    12. Listopad 2022. 12:35

Ja s pregleda. Sve je u redu, ima 3 kg i okrenut je skroz za porod, glavicom prema dolje i ceka 😅. Iduci tjedan prvi pregled u bolnici.

30 g. oboje
    OTP 9.11.

Lavendera
    12. Listopad 2022. 13:09

Zenice drage da se ja evo opet javim.. 
    Otisla kod gin prijepodne jer sam jutros primjetila da je mokraca lagano kao crvenkasta, ona me poslala na odjel vadit krv, uzorak mokrace i ctg. Da bi na pregledu ustanovili da sam 2cm otvorena.. U petak imala redovan pregled i sve je bilo u redu. Zatvorena i sve super.  Ono prije 2 dana kad sam pisala za bolove u krstima ocigledno su kumovali tom otvaranju.. Sad sam opet primila dexu i ostajem opet par dana na promatranju. I opet curku ostavila brzinski kod svojih reko idem brzo to rjesit samo ctg i krv kad ono opet sok..  
    Tako da evo isprike sto kao padobranac upadam kvariti vase raspolozenje al morala sam se opet izjadat jer sam opet sva nikakva.. 

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

• Salvatore19
    12. Listopad 2022. 13:18

razigrana

Ja s pregleda. Sve je u redu, ima 3 kg i okrenut je skroz za porod, glavicom prema dolje i ceka 😅. Iduci tjedan prvi pregled u bolnici.

Haljina sa slike mj je predobra! Bas super stoji, i trbuh izgleda bas super slatko u njoj 🥰

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

• Ana_
    12. Listopad 2022. 13:18

Lavendera

Otisla kod gin prijepodne jer sam jutros primjetila da je mokraca lagano kao crvenkasta, ona me poslala na odjel vadit krv, uzorak mokrace i ctg. Da bi na pregledu ustanovili da sam 2cm otvorena.. U petak imala redovan pregled i sve je bilo u redu. Zatvorena i sve super. Ono prije 2 dana kad sam pisala za bolove u krstima ocigledno su kumovali tom otvaranju.. Sad sam opet primila dexu i ostajem opet par dana na promatranju. I opet curku ostavila brzinski kod svojih reko idem brzo to rjesit samo ctg i krv kad ono opet sok..
    Tako da evo isprike sto kao padobranac upadam kvariti vase raspolozenje al morala sam se opet izjadat jer sam opet sva nikakva..

Vjerujem da ti je teško, ali bolje da si na promatranju da vide što ti je. Držim 🤞🏻 da ćeš brzo kući malenoj ❤️

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙

04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌

01/2025 novi postupak

• leptirić007
    12. Listopad 2022. 13:20

Evo i mene...sad kad vidim vaše, sebi djelujem za tjedne fkt ogromno, a kaj je najbolje nisam puno kila dobila! 4 kile od početka + ona jedna koju sam izgubila pa nadoknadila...

https://ibb.co/L0FF5Ln

BlairWaldorf
    12. Listopad 2022. 13:23

buhtlica23

BlairWaldorf

buhtlica23

Btw. Ubi me ovaa nesanica. Vec 2 dan zaredom sam budna od 4 tj i prije 4. Umorna ko pas, a zaspat ne mogu.
    Doduse prekjucer je bebuška imala svoj neki parti i rovarila dolje pola noci. No nocas nije. A opet ne mogu spavati. Ljepo sam ispratila muza na posao,jela,popila tablete i eto me u krevetu se izlezavamo jer nemam snage trenutno ni za sta jer sam umorna. Ubiti sam ko i bebe kad su umorne a nikako da zaspu,eto jedino sto ja ne placem 🫣

Znači generalka prije Božića ? 🤣meni termin točno na isti ni meni se ne da biti tada u bolnici ali kako bude ljudi moji, ne mozemo na to utjecati samo je bitno da sve bude u redu 😇
    Ja isto navečer teže zaspim, zadnjih par dana ne mogu prije 2… Taman se namjestim na lijevi bok i udre me sa strane (a tu bas boli) pa na desni i opet on i eto onda mene na ledima pa dok se ja namjestim, dok se on malo smiri pa onda nekako i zaspim… A do tad vrtim po mobitelu 🤷
    Sutra bi mogla do dm-a kupiti ove jednokratne gaćice, uloske, pelene, jednokratne podloge (jel jos nesto?), oprati pidzame tako da i to privedem kraju. 😀 Odlučila sam se za sobu u ikei, moram uzeti i 2 lustera (dječja i naša soba), izbaciti neke komade namještaja, kupiti manji stol za kompjuter…. kolica -balios lux to sam vam rekla , jos nisam odlučila sto posto koje jaje i baza (ali da se okreće) i to je onda više manje to to. Bitno da sam ja sve poslozila u glavi 🤷

Ma krecem ka sa generalom vec od 22.11 tada sam u 37 tt 😂 taman da izade na vrijeme. Iako kako gospodica kopa tunele dolje vec 2-3x ko zna moze i izleti sama 🫣

E sad htjela sam vas pitat ocete vi masirati medicu? Dosta sam citala o tome, i ja bi, al nema sanse da to dohvatim hahaha morat cu muza zamolit. A vec vidim da ce negodovat jer on to ne zna 😂

Joj ne znam 🤷 nisam imala u planu iskreno. 
    https://ibb.co/mFdD2mZ cure jesam sto zaboravila ?

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• leptirić007
    12. Listopad 2022. 13:23

Lavendera

Otisla kod gin prijepodne jer sam jutros primjetila da je mokraca lagano kao crvenkasta, ona me poslala na odjel vadit krv, uzorak mokrace i ctg. Da bi na pregledu ustanovili da sam 2cm otvorena.. U petak imala redovan pregled i sve je bilo u redu. Zatvorena i sve super. Ono prije 2 dana kad sam pisala za bolove u krstima ocigledno su kumovali tom otvaranju.. Sad sam opet primila dexu i ostajem opet par dana na promatranju. I opet curku ostavila brzinski kod svojih reko idem brzo to rjesit samo ctg i krv kad ono opet sok..

Samo se ti tu pojadaj, za to se tu između ostaloga i družimo...drži se, vjerujem da će sve biti u redu...bolje da si tam pod kontrolom i na stvarnom mirovanju kad je već tako...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.