https://ibb.co/HtJtsVm evo moga trbuhaaaa,27 tjedan❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Jutro 😁 inesss ti si manekenka 🥰🤰ne ja 😅😅😅😅💗💖🤩
https://ibb.co/HtJtsVm evo moga trbuhaaaa,27 tjedan❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Jutro 😁 inesss ti si manekenka 🥰🤰ne ja 😅😅😅😅💗💖🤩
Divna 🤩
Cuje li vas muz otkucaje bebina srca? Moj stavi uho i kaze da cuje 😚
Moj je meni sinoc slušao trbuh stetoskopom i čuo samo probavu
+1
Jutro cure ☕ danas finaliziramo krečenje. 💪
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Pozdrav svima
Imam pitanjce
Jucer sam radila test i pozitivan je probada me u donjem dijelu trbuha pa me zanima da li ste se koja susrela s time u pocetku.dok mi radi tek popodne pa ga nemogu zvati a uzasno me probada
Ja sam se susrela u obe trudnoce nista me brini
Hehe hvala ma uzasan osjećaj strah me da nije vanmaternicni al sam citala da bi onda i krvarila
Pozdrav svima
Imam pitanjce
Jucer sam radila test i pozitivan je probada me u donjem dijelu trbuha pa me zanima da li ste se koja susrela s time u pocetku.dok mi radi tek popodne pa ga nemogu zvati a uzasno me probada
Ja sam se susrela u obe trudnoce nista me brini
Hehe hvala ma uzasan osjećaj strah me da nije vanmaternicni al sam citala da bi onda i krvarila
Vanmaternicna je najcesce jaka jaka bol, a ne probadanje ili kao menstrualni grcevi.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Btw. Ubi me ovaa nesanica. Vec 2 dan zaredom sam budna od 4 tj i prije 4. Umorna ko pas, a zaspat ne mogu.
Doduse prekjucer je bebuška imala svoj neki parti i rovarila dolje pola noci. No nocas nije. A opet ne mogu spavati. Ljepo sam ispratila muza na posao,jela,popila tablete i eto me u krevetu se izlezavamo jer nemam snage trenutno ni za sta jer sam umorna. Ubiti sam ko i bebe kad su umorne a nikako da zaspu,eto jedino sto ja ne placem 🫣
Znači generalka prije Božića ? 🤣meni termin točno na isti ni meni se ne da biti tada u bolnici ali kako bude ljudi moji, ne mozemo na to utjecati samo je bitno da sve bude u redu 😇
Ja isto navečer teže zaspim, zadnjih par dana ne mogu prije 2... Taman se namjestim na lijevi bok i udre me sa strane (a tu bas boli) pa na desni i opet on i eto onda mene na ledima pa dok se ja namjestim, dok se on malo smiri pa onda nekako i zaspim... A do tad vrtim po mobitelu 🤷
Sutra bi mogla do dm-a kupiti ove jednokratne gaćice, uloske, pelene, jednokratne podloge (jel jos nesto?), oprati pidzame tako da i to privedem kraju. 😀 Odlučila sam se za sobu u ikei, moram uzeti i 2 lustera (dječja i naša soba), izbaciti neke komade namještaja, kupiti manji stol za kompjuter.... kolica -balios lux to sam vam rekla , jos nisam odlučila sto posto koje jaje i baza (ali da se okreće) i to je onda više manje to to. Bitno da sam ja sve poslozila u glavi 🤷
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Cure sad sam zvala neće biti nikakvog baby sajma u Zagrebu 🤷