Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    07. Listopad 2022. 15:01

Joj taj mommy bag je cisto skupo....... 
    Meni je bitno da si mi se torba otvara od gore. Lani sam imala kofer i onda probleme s njim jer sam ga morala polegnuti svaki put kad sam nesto trebala, uzme puno mj kad ga otvoris itd. 

Angeleyes
    07. Listopad 2022. 15:54

BlairWaldorf

Jeste nabavile neke posebne torbe ili improvizirate? Ja gledam one mommy bag, mislim zasto su te torbe toliko skupe ? 🤷

Ma ne isplati se davat novce za to, iako je praktično. Pošto stvarno nisam imala ručnih torbi, išla u Decathlon i uzela onu jednu za teretanu, taman najbitnije stvari stanu unutra. One velike uloške ću u kesu i to je to. Ostalo će muž donit, moju odjeću za vani i sve ostalo što bude potrebno. Ma ne vuče mi se puno stvari u rodilište, samo tramak stvara. 

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

snowwhite1410
    07. Listopad 2022. 15:56

Cure dali trudnice smiju jesti vrganje 😂😂😂 ja sam napravila mužu a ja ću samo salsu 😅

• Kokili
    07. Listopad 2022. 16:10

snowwhite1410

Cure dali trudnice smiju jesti vrganje 😂😂😂 ja sam napravila mužu a ja ću samo salsu 😅

Ne znam smiju li, ali ja zadnja 2 tjedna samo to jedem jer smo skoro svaki dan dir u sumi 😂 i suncanice, martincice.. 

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

• klarolina
    07. Listopad 2022. 16:31

snowwhite1410

Ne vidim zašto ne, ja sam ih neki dan jela i baš sam uživala, općenito jako volim gljive. I kestene. Zapravo mi je ovo najdraže godišnje doba po pitanju sezonskih namirnica. Jučer muž ispekao kestene, toliko sam ih pojela da nisam mogla ustati s kauča. A danas radim roladu od tikvi. Preko ljeta bila na voću i tekućini većinu vremena kad mi se nešto žvakalo sa strane i ‘joj kak super pa ja se jedva išta debljam’, a sad kad sam na mirovanju samo ležim i jedem, još 3 mjeseca ovako i kotrljat će me ko bačvu u rodilište 

Lonmi
    07. Listopad 2022. 16:32

snowwhite1410

Smijes, zdrave su. Vrganji, suncanice, sampinjoni su provjerene gljive, moras samo paziti da su to zbilja vrganji, jesti od provjerenih gljivara itd. 
    Nece bebi biti nista od njih, sta bi bilo 😊
    Samo kako kazem, paziti kakve gljive jedes da nebi doslo do trovanja. 

Lavendera
    07. Listopad 2022. 16:46

razigrana

Sto ste sve stavile u torbu? 😊

Napisem veceras popis sto sam ja spremila☺️ 
    Pregled prosao super, curka 1800g, za 3tj kontrola i to je zadnja kod moje gin pa TA. Zadovoljna je dr sto je situacija dolje mirna i vise nego super, kako je moglo biti☺️

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

• klarolina
    07. Listopad 2022. 17:13

Lavendera

razigrana

Pregled prosao super, curka 1800g, za 3tj kontrola i to je zadnja kod moje gin pa TA. Zadovoljna je dr sto je situacija dolje mirna i vise nego super, kako je moglo biti☺️

Odlično! 

• ribic
    07. Listopad 2022. 17:28

Lavendera

razigrana

Super🥳🥳🥳

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

snowwhite1410
    07. Listopad 2022. 17:38

Hvala curke 🥰 ako vi jedete onda ok 🤗ja svaki dan jedem nešto slatko 🙈ili čokolade ili linoladu ili puding 😅moj muž ne može bez i onda ja njega gledam i onda i ja moram 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.