Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ribic
    06. Listopad 2022. 19:45

ivana.s

ribic

ivana.s

Salvatore19

ivana.s

Drage moje, na svijet je dosao IVAN 💙
    (nazvan po tati-suprugu i djedu)
    u 30 tt. 6.10.2022. u 02:30

Previse nas je iznenadio 😳😳
    Cini mi se druga zimska beba (zapravo je jesenska)
    Da ukratko opisem:
    sve ok do jucer navecer u 20 sati i eto ga pukao mi je vodenjak, dosli smo u bolnicu i sve je krenulo…
    sta je najbolje dopola sam spremila torbu
    i onda strka-zbrka tako da lagano krenite 🙈
    Malecki ima 1400 gr i u inkubatoru je dok ne postigne tezinu od 1900-2000 gr
    Sretno svim mamama dalje i nadam se da ce sa nama sve biti u redu 🤞🏻🙏🏻 Presretni smo sto je s nama iako dosta prerano 🥰🥰 bilo je tesko, ali najdivniji osjecaj na ovome svijetu i samo mogu reci zelim jos 😂

Cestitam! Nadam se da ce brzo biti sve u redu, i nece trebati inkubator 😊
    Kako si znala da ti je pukao vodenjak? Puno vode je iscurilo ili?
    Mene strah da necu to znati prepoznati

Hvala svima od ❤ neistignem biti previse na mobu da se svakoj zahvalim

Da, osjecaj ti je naleta tekucine. Meni je puno vode iscurilo, da. Ma prepoznati ces sigurno!

Jesi imala kakvih naznaka, kak je prosao zadnji pregled? Znam da te narucila opet za 2tt pa jel to bilo samo zbog gestacijskog ili?

Zbog gestacijskog

Znaci sve uredno bilo i krenulo tak rano? Ajde bitno da je sve dobro zavrsilo ❤️

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Tina0409
    06. Listopad 2022. 20:00

puna_pitanja

Sličice, ketibas sam ljubormorna sto ti i druge cure imate tako lijepe slicice, ili moj bebac nije niakako fotogenican, ili se doktori uopce ne potrude, prodje mi trudnoca, a ja nemam nijednu lijepu slicicu.
    Koronaevo ja se jutros testirala kucnim i spusila, pozitivna, sutra idem na pcr, uopce ne znam koliko je trajanje izolacije trenutno, hocu li morati odgadjati preglede, nemam pojma. Za sad kurim temperaturu i vec me bole ledja od lezanja jer sam inace dosta aktivnija, grlo i sinusi.. drzite fige da ne bude gore i ako tko ima pozitivna iskustva, nek javi da me utjesi 😊 ne usudim se nista guglati jer cu se samo uznemiriti

Ja sam imala nedavno koronu ali bez temperature.Samo grlo,nos i slabost u tijelu.
    7 dana ti je izolacija od prvih simptoma.

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

Tina0409
    06. Listopad 2022. 20:06

Ivana.s cestitam ba malom lavicu Ivanu.
    Tebi brz oporavak i da ubrzo mališa bude pored tebe.💙

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

levanati95
    06. Listopad 2022. 20:32

Čestitam i jaa 💙

Držim fige da vi ostale cure izgurate do termina! I ova dva naša prijevremena su previše 🙁
    Moj Karlo danas ima tjedan dana, i ima 1890g. Rođen je sa 1800g. Polako napredujemo, disanje nam dobro napreduje, malo su mucimo s hranjenjem, ali ide polako na bolje. Imamo neke lose nalaze, no nadam se da cemo sve to rehabilitacijom rjesit, cim on izađe iz inkubatora i bude pusten iz bolnice

17.03. ➕
    01.04. UZV, imamo srčeko ❤
    OTP 19.11 🥰
    29.09. - 32tj+1 - stigao nam Karlo 💙

lil_me
    06. Listopad 2022. 20:50

Čestitke hrabrim mamama i bebama ♥️
    Puno sreće i zdravlja ♥️

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

BlairWaldorf
    06. Listopad 2022. 21:13

Draga Ivana s. čestitam ❤️ neka je maleni Ivan dobro i ti, šaljem puse ❤️❤️❤️🥰

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

lil_me
    06. Listopad 2022. 21:26

Kako će nam ovogodišnji božićni dani biti neobični 😍
    Joj, jedva čekam...
    Ja toliko stvari imam pripremiti, a kad vidim curke rodile u 30tt, zamišljam muža kako je izgubljen u potrazi za stvarima po stanu 🤣🤣🤣🤣

ZM 7.3

BlairWaldorf
    06. Listopad 2022. 21:56

lil_me

Joj, jedva čekam…
    Ja toliko stvari imam pripremiti, a kad vidim curke rodile u 30tt, zamišljam muža kako je izgubljen u potrazi za stvarima po stanu 🤣🤣🤣🤣

Ja imam sve 🤣🤷 Jos nisam ni pokrečila stan 😐

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Satsuke
    06. Listopad 2022. 22:20

Čestitke i velika dobrodošlica Ivanu💙💙 Šaljem pusice Ivanu i Karlu, našim ranim vijesnicima time, a vama mame šaljem zagrljaje i nadam se da će te brzo sa svojim dečkićima doma na zbližavanje i voljenje.🥰

Zagreb, 32g.
    🍼🐣Očekivani termin 1.12.

lil_me
    06. Listopad 2022. 22:23

BlairWaldorf

lil_me

Joj, jedva čekam…

Ja imam sve 🤣🤷 Jos nisam ni pokrečila stan 😐

Je li baš sve spremno haha, ja moram kupiti dosta toga, velike stvari imamo sve, a ovako sitnice...
    Mislim se spremiti, onda se mislim da će se uprašiti jer isto imamo neke radove još obaviti

ZM 7.3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.