Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    06. Listopad 2022. 23:12

ivana.s

Drage moje, na svijet je dosao IVAN 💙
    (nazvan po tati-suprugu i djedu)
    u 30 tt. 6.10.2022. u 02:30

Previse nas je iznenadio 😳😳
    Cini mi se druga zimska beba (zapravo je jesenska)
    Da ukratko opisem:
    sve ok do jucer navecer u 20 sati i eto ga pukao mi je vodenjak, dosli smo u bolnicu i sve je krenulo…
    sta je najbolje dopola sam spremila torbu
    i onda strka-zbrka tako da lagano krenite 🙈
    Malecki ima 1400 gr i u inkubatoru je dok ne postigne tezinu od 1900-2000 gr
    Sretno svim mamama dalje i nadam se da ce sa nama sve biti u redu 🤞🏻🙏🏻 Presretni smo sto je s nama iako dosta prerano 🥰🥰 bilo je tesko, ali najdivniji osjecaj na ovome svijetu i samo mogu reci zelim jos 😂

Cestitam ti 😘....nikako da Vam se javim drago mi je da ste oke... pozdrav od nas ❤🙏

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    06. Listopad 2022. 23:18

Cure moje ja sam danas evo tocno kad prode ponoc 32 tj....beba mi je imala u utorak 1600 g.... dodala je 100 i rekla racunat cemo 1700...inace sam oke... boli me u preponi i stalno sam na wc ali bas sam u soku kako puno cura u zadnje vrijeme ranije rode evo i moja sestricna je rodila u 32 tj.... ugl...Juraj je jako aktivan i udara me po 3 dana ne spavam po noci... jako je vesela beba...😂ugl... saljem puno pusa i saml zelim rec...SPAKIRAJTE SI TORBE 🤣🤣🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

BlairWaldorf
    06. Listopad 2022. 23:30

lil_me

BlairWaldorf

lil_me

Kako će nam ovogodišnji božićni dani biti neobični 😍
    Joj, jedva čekam…
    Ja toliko stvari imam pripremiti, a kad vidim curke rodile u 30tt, zamišljam muža kako je izgubljen u potrazi za stvarima po stanu 🤣🤣🤣🤣

Ja imam sve 🤣🤷 Jos nisam ni pokrečila stan 😐

Je li baš sve spremno haha, ja moram kupiti dosta toga, velike stvari imamo sve, a ovako sitnice…
    Mislim se spremiti, onda se mislim da će se uprašiti jer isto imamo neke radove još obaviti

Nije nista spremno... Ne znam sto sam ovo napisala 🤷🤣🤣

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

lil_me
    07. Listopad 2022. 00:23

BlairWaldorf

lil_me

BlairWaldorf

lil_me

Joj, jedva čekam…
    Ja toliko stvari imam pripremiti, a kad vidim curke rodile u 30tt, zamišljam muža kako je izgubljen u potrazi za stvarima po stanu 🤣🤣🤣🤣

Je li baš sve spremno haha, ja moram kupiti dosta toga, velike stvari imamo sve, a ovako sitnice…
    Mislim se spremiti, onda se mislim da će se uprašiti jer isto imamo neke radove još obaviti

Nije nista spremno… Ne znam sto sam ovo napisala 🤷🤣🤣

A znam da si hodala otok-ZG reko može biti da si prije toga spremila 🤣, inače te se sjećam s prijašnje grupe zbog sličnog termina, a i nicka 😅

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

BlairWaldorf
    07. Listopad 2022. 00:46

lil_me

BlairWaldorf

lil_me

BlairWaldorf

lil_me

Joj, jedva čekam…

A znam da si hodala otok-ZG reko može biti da si prije toga spremila 🤣, inače te se sjećam s prijašnje grupe zbog sličnog termina, a i nicka 😅

Ma poletili prsti na tipkovnici 😐 nisam nisam, ali imam otprilike u glavi sto bi od ovih osnovnih stvari pa si mislim... pa trebam samo otići kupiti 🤷 a sve mi staje dok ne ofarbam stan a majstor me ignorira 😵 mislim stalno odgađa 🤣
    A ti jesi spremna ? 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• inesss
    07. Listopad 2022. 06:11

BlairWaldorf

lil_me

BlairWaldorf

lil_me

BlairWaldorf

lil_me

Joj, jedva čekam…

Ma poletili prsti na tipkovnici 😐 nisam nisam, ali imam otprilike u glavi sto bi od ovih osnovnih stvari pa si mislim… pa trebam samo otići kupiti 🤷 a sve mi staje dok ne ofarbam stan a majstor me ignorira 😵 mislim stalno odgađa 🤣
    A ti jesi spremna ?

Ima vremena za sve i da bude prije sve se stigne rijesit i spremiti,nema vise nervoze u mene ,samo laganini,danas pregled nek su oni dobro pa cemo lako ostalo 

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

buhtlica23
    07. Listopad 2022. 08:50

BlairWaldorf

lil_me

BlairWaldorf

lil_me

BlairWaldorf

lil_me

Joj, jedva čekam…

Ma poletili prsti na tipkovnici 😐 nisam nisam, ali imam otprilike u glavi sto bi od ovih osnovnih stvari pa si mislim… pa trebam samo otići kupiti 🤷 a sve mi staje dok ne ofarbam stan a majstor me ignorira 😵 mislim stalno odgađa 🤣
    A ti jesi spremna ?

Ako te tjesi moj majstor spava pored mene i jedino sto je okreciio je dnevna soba, a trebamo cijelu kucu 🤣 kaze nekako mu se neda. A ja isto na 100 igala kako nista stic necu 🤣
    A onda si mislim umoran je i od posla. Bili smo bolesni i tako. Treba se covjek nekad i opustit. 
    Tako da imam momente ajme nista ne stizem i ono opusteno kad bude bit ce 😅
    A najgore od svega je kad ti je majstor prijatelj. Takve nikad docekat 🫣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Martina2020
    07. Listopad 2022. 08:53

Maleena

Martina2020

Večer!
    Ima koja mama next to me krevetić? Bilo koje marke. Imam klasični kinderbet, ali sad razmišljam u tom smjeru pa me zanimaju iskustva 🤗

Hej, ja sam uzela Cam Cullami next to me, čini mi se odličan.. podesiv je po visini što je nama bilo bitno, ima funkciju ljuljanja kao kolijevkica i nagiba ukoliko beba ima refluks.. Jedina mana je kratko korištenje, piše do 9.mj, a sad, bumo vidjeli kolika će biti bebica 😁

Hvala ti 😊

Martina2020
    07. Listopad 2022. 09:03

ivana.s

Martina2020

Večer!
    Ima koja mama next to me krevetić? Bilo koje marke. Imam klasični kinderbet, ali sad razmišljam u tom smjeru pa me zanimaju iskustva 🤗

Ima! Kupili smo u Bubamari CHICCO
    Sve nove mame, a i one s vise iskustva koje sam pitala preporucuju za ove prve mjesece zivota 🤗
    Ja sam sd ponajvise odlucila jer moze biti blizu nas, bolji je protok zraka i kao krevetic presladak mi je…

Hvala ti na odgovoru i čestitam na Ivanu 😊😊😘❤️🍼👶
    Kako si ti ? Porod prošao dobro?

Martina2020
    07. Listopad 2022. 09:13

Dan 🙂

Ja obavila OGTT prekjučer, popila bez problema, nikakvih nuspojava, jos je malac bio samnom u pratnji 😅 tak da sam jos i njega morala hendlati, između jednog vađenja smo bili u igraonici, a prije zadnjeg u restoranu, on na gablecu , a ja sam si uzela za van da imam odmah poslije.. vrijednosti su bile 4.7, 9.2 i 4.9 💪
    Jučer pregled, malac ima 1036 g 🥰
    P.s. cure koje su iz Vž ili okolice, u H&M Lumini je popust na trudničko, našla traperice za 60 kn i tajice za 40 kn jer S veličine više nije bilo , ali ostalo je još puno stvari u xs i L veličini, pa kome paše... 
    Lonmi i ja imam bolove kao trudove, ali mislim da to nije ništ neobično s obzirom koliko smo u pokretu s ovim malcima, nažalost mirovanje je nemoguća misija i kak bude bude.. ne mogu zapostaviti ovog malca i to je to. Mantram da bude sve dobro i mora biti ❤️
    P.s. ako želite mogu staviti popise koje imam od prijašnjih grupa za potrebne stvari za bebu, mamu, rodilište... Cure su to stvarno detaljno izrađivale

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.