![](/media/img/3a/cb/683f771e81bd3e55a6b2.jpeg)
Evo mene s pregleda…
Beba je dobro, srčeko kuca
Imam ranicu i uvijek mi prokrvari kod uzimanja papa testa, pa je tako i danas. Uopće mi nije mogao uzeti uzorak. Dao mi je terapiju duphastona i folacin. Idući pregled 16.05., pa se nada da će moći uzeti bris.
Je li imala koja iskustva s time, jel to ok?
Čestitaaaaam :))
Evo mene opet sad bila u toaletu,nakon brisanja pojavljuje mi se smeđe onako sluzavo,napominjem prva mi je trudnoca kud sam i krvarila sad i ovo pijem folacin i duhaston i mirovanje..znaci sluzavo mi se smeđkasto pojavljuje samo kad sam u pokretu!? Zvati ginekologa ili je to uredu
Po meni - uvijek zovi i provjeri!
Evo mene opet sad bila u toaletu,nakon brisanja pojavljuje mi se smeđe onako sluzavo,napominjem prva mi je trudnoca kud sam i krvarila sad i ovo pijem folacin i duhaston i mirovanje..znaci sluzavo mi se smeđkasto pojavljuje samo kad sam u pokretu!? Zvati ginekologa ili je to uredu
Koji si tjedan?
E tocno znam kako se osjecas jer se meni takvi sluzavi iscjedak sa smeđim koncicima pojavljivao u prosloj trudnoci od 12 do 28tt.
Izludjela sam, ginicka me drzala na mirovanju do 36 tt. Najezim se na pomisao da to opet vidim 🥴
Jel ti vidljivi kakvi hematom? U mene nije bilo niceg, prestalo je u 28 tt kada se posteljica podigla do kraja od usca, vjerojatno je to bio razlog, mada su se tu spominjali i polipi i nezz sta sve ne, jednom ga bilo, drugi put ne itd. Muke uglavnom.
Sad ne mogu zamisliti mirovanje uz bebu od 11.mj.
Pila sam Dupahstone 3x2 do 36tt.
Evo meeeee evoo meeeee sve je super srceko se cuje 6+3 termin 5.12 🥰♥️♥️♥️
Cestitaaammm😍😍😍❤❤
24 godine 🤰🏽
6.4.'22. ➕ ❤
15.12.'22. termin🤰🏽
Cestitaaammm😍😍😍❤❤
A je li ti i po aplikaciji 6+3?
Ja sve mislim da ce u petak biti rano, po aplikaciji bi mi trebalo biti 6+1
🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Koji si tjedan?
E tocno znam kako se osjecas jer se meni takvi sluzavi iscjedak sa smeđim koncicima pojavljivao u prosloj trudnoci od 12 do 28tt.
Izludjela sam, ginicka me drzala na mirovanju do 36 tt. Najezim se na pomisao da to opet vidim 🥴
Jel ti vidljivi kakvi hematom? U mene nije bilo niceg, prestalo je u 28 tt kada se posteljica podigla do kraja od usca, vjerojatno je to bio razlog, mada su se tu spominjali i polipi i nezz sta sve ne, jednom ga bilo, drugi put ne itd. Muke uglavnom.
Sad ne mogu zamisliti mirovanje uz bebu od 11.mj.
Pila sam Dupahstone 3x2 do 36tt.
9+3 trudnoca..
Nakon krvarenja kad sam otisla na hitnu da se vidi jel beba uredu nakon toga tada mi je uocen manji hematom
Pijem isto i folacin i Dupahstone 3x1
A kad sam isla na prvi pregled 5.04 tad je sve okej bilo nije bilo ni hematoma niti ista...7.04 pocela krvariti i tu sam pojavljuje hematom a gin se nejavlja...znaci vec ludim jer imam i dijagnozu prijeteci pobacaj nazalost
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Mare3112, kako je bilo, što ti je govorila?
Jesi li što pitala?
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
I po aplikaciji mi je 6+3 ...uzela papu I napravila uzv dala mi uputnice i kaže ona sve je super ... dala mi je za posao da mi moraju dat opis posla kako bi mi otvorili bolovanje ...i tako....ugl sve je dobro što je najbitnije
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji