Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pg11
    12. Travanj 2022. 11:03

Mare3112

Ja ti uopće nemam pojma kaj je to🤣🤣🤣

To je pregled koji se radi izmedu 11.i 14. tjedna, ultrazvuk i vade krv i gledaju neke stvari kako bi se isključila mogucnost down sindroma.. al nije 100 posto pouzdan

👩‍❤️‍👨 28god.
    🤰▶️ 08/21
    🙏🤞😊
    + 27.02.2022.❤😊🥰
    Termin 08.11.2022.❤🥰

Mareeeee3112
    12. Travanj 2022. 11:04

pg11

Mare3112

To je pregled koji se radi izmedu 11.i 14. tjedna, ultrazvuk i vade krv i gledaju neke stvari kako bi se isključila mogucnost down sindroma.. al nije 100 posto pouzdan

Aha ma dobro ne zamaram se s downovim i da mi ga djete ima svejedno bi ga rodila nije nešto što me muči...ali ali hvala na pojašnjenju😊

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Pipin
    12. Travanj 2022. 11:08

pg11

Curke planira li koja od vas ici na kombinirani probir? Ili je neka vec bila u prosloj trudnoci pa da mi kaze neko iskustvo.. ja sam malo u strahu od tog jer sam svasta procitala o tom da nije tocno i da vas mogu bezveze stresirat a da na kraju ne bude nista..

Ja sam radila u obje trudnoće ga radila. To je jako osobna odluka. Suprug i ja smo odlučili ne raditi testove popust Niftija itd, ali smo rekli da ćemo raditi kombinirani probir (koji ukazuje na puno manji broj anomalija i generalno je manje detaljan od prenatalnih testova koji se plaćaju). Zaključili smo da ako probir ne bude dobar, razmislili bismo o detaljnijim testovima. Mislim da je samo bitno da ti i dečko /spurug popričate o tome što biste u slučaju lošijih rezultata. U slučaju da to vama ne mijenja apsolutno ništa, vjerojatno nema potrebe d ih ni radiš. Ukoliko mijenja, onda da.

Ribica12345
    12. Travanj 2022. 11:08

pg11

Mare3112

Ja necu na kombinirani, radit cu Harmony ili Panoramu. 

puna_pitanja
    12. Travanj 2022. 11:09

Ako je meni moja medicinska sestra rekla tocno, tocnost kombiniranog je tipa 60%, i gledaju se tri najcesce trisomije. Alternativa, posebno ako imas u obitelji downov sindrom i to bi htjrla provjeriti je Nifty, on se radi privatno i fino kosta, 3 i pol tisuce, tako nesto, i tocnost mu je oko 90% u predikciji. 

30g, OTP 10.11.

Pipin
    12. Travanj 2022. 11:11

puna_pitanja

Ako je meni moja medicinska sestra rekla tocno, tocnost kombiniranog je tipa 60%, i gledaju se tri najcesce trisomije. Alternativa, posebno ako imas u obitelji downov sindrom i to bi htjrla provjeriti je Nifty, on se radi privatno i fino kosta, 3 i pol tisuce, tako nesto, i tocnost mu je oko 90% u predikciji.

Tako je, mislim da sti točno sve rekla. Probir je šturiji od ovih koji se plaćaju. 

Pipin
    12. Travanj 2022. 11:11

I iz probira ne saznaš spol, dok iz Niftija itd saznaš sa 100% sigurno.

Marija2404
    12. Travanj 2022. 11:14

pg11

Curke planira li koja od vas ici na kombinirani probir? Ili je neka vec bila u prosloj trudnoci pa da mi kaze neko iskustvo.. ja sam malo u strahu od tog jer sam svasta procitala o tom da nije tocno i da vas mogu bezveze stresirat a da na kraju ne bude nista..

Ja cu ici na nifty u 10tt. Cisto da bude mirna glava. Nije 500 eura ni puno kad znas onda 9 mjeseci da je s bebom sve u redu.. a taj kombinirani probir ti je samo bacanje novaca. Jer se tu gleda njihova "statistika", znaci to je 50/50 da ce pogodit. Mojoj kolegici jednoj pravili to i rekli da dijete ima down, otisla na nifty sve super hvala Bogu.

24 godine 🤰🏽
    6.4.'22. ➕ ❤
    15.12.'22. termin🤰🏽

Pipin
    12. Travanj 2022. 11:20

Marija2404

pg11

Ja cu ici na nifty u 10tt. Cisto da bude mirna glava. Nije 500 eura ni puno kad znas onda 9 mjeseci da je s bebom sve u redu.. a taj kombinirani probir ti je samo bacanje novaca. Jer se tu gleda njihova "statistika", znaci to je 50/50 da ce pogodit. Mojoj kolegici jednoj pravili to i rekli da dijete ima down, otisla na nifty sve super hvala Bogu.

Kombinirani probir je besplatan (barem u Zg)

Marija2404
    12. Travanj 2022. 11:29

Pipin

Marija2404

pg11

Kombinirani probir je besplatan (barem u Zg)

Znam da se ovdje kod nas placa.. mislim 350, 400 kn

24 godine 🤰🏽
    6.4.'22. ➕ ❤
    15.12.'22. termin🤰🏽

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.