Ja ti uopće nemam pojma kaj je to🤣🤣🤣
To je pregled koji se radi izmedu 11.i 14. tjedna, ultrazvuk i vade krv i gledaju neke stvari kako bi se isključila mogucnost down sindroma.. al nije 100 posto pouzdan
👩❤️👨 28god.
🤰▶️ 08/21
🙏🤞😊
+ 27.02.2022.❤😊🥰
Termin 08.11.2022.❤🥰
To je pregled koji se radi izmedu 11.i 14. tjedna, ultrazvuk i vade krv i gledaju neke stvari kako bi se isključila mogucnost down sindroma.. al nije 100 posto pouzdan
Aha ma dobro ne zamaram se s downovim i da mi ga djete ima svejedno bi ga rodila nije nešto što me muči...ali ali hvala na pojašnjenju😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Curke planira li koja od vas ici na kombinirani probir? Ili je neka vec bila u prosloj trudnoci pa da mi kaze neko iskustvo.. ja sam malo u strahu od tog jer sam svasta procitala o tom da nije tocno i da vas mogu bezveze stresirat a da na kraju ne bude nista..
Ja sam radila u obje trudnoće ga radila. To je jako osobna odluka. Suprug i ja smo odlučili ne raditi testove popust Niftija itd, ali smo rekli da ćemo raditi kombinirani probir (koji ukazuje na puno manji broj anomalija i generalno je manje detaljan od prenatalnih testova koji se plaćaju). Zaključili smo da ako probir ne bude dobar, razmislili bismo o detaljnijim testovima. Mislim da je samo bitno da ti i dečko /spurug popričate o tome što biste u slučaju lošijih rezultata. U slučaju da to vama ne mijenja apsolutno ništa, vjerojatno nema potrebe d ih ni radiš. Ukoliko mijenja, onda da.
Ja necu na kombinirani, radit cu Harmony ili Panoramu.
Ako je meni moja medicinska sestra rekla tocno, tocnost kombiniranog je tipa 60%, i gledaju se tri najcesce trisomije. Alternativa, posebno ako imas u obitelji downov sindrom i to bi htjrla provjeriti je Nifty, on se radi privatno i fino kosta, 3 i pol tisuce, tako nesto, i tocnost mu je oko 90% u predikciji.
30g, OTP 10.11.
Ako je meni moja medicinska sestra rekla tocno, tocnost kombiniranog je tipa 60%, i gledaju se tri najcesce trisomije. Alternativa, posebno ako imas u obitelji downov sindrom i to bi htjrla provjeriti je Nifty, on se radi privatno i fino kosta, 3 i pol tisuce, tako nesto, i tocnost mu je oko 90% u predikciji.
Tako je, mislim da sti točno sve rekla. Probir je šturiji od ovih koji se plaćaju.
I iz probira ne saznaš spol, dok iz Niftija itd saznaš sa 100% sigurno.
Curke planira li koja od vas ici na kombinirani probir? Ili je neka vec bila u prosloj trudnoci pa da mi kaze neko iskustvo.. ja sam malo u strahu od tog jer sam svasta procitala o tom da nije tocno i da vas mogu bezveze stresirat a da na kraju ne bude nista..
Ja cu ici na nifty u 10tt. Cisto da bude mirna glava. Nije 500 eura ni puno kad znas onda 9 mjeseci da je s bebom sve u redu.. a taj kombinirani probir ti je samo bacanje novaca. Jer se tu gleda njihova "statistika", znaci to je 50/50 da ce pogodit. Mojoj kolegici jednoj pravili to i rekli da dijete ima down, otisla na nifty sve super hvala Bogu.
24 godine 🤰🏽
6.4.'22. ➕ ❤
15.12.'22. termin🤰🏽
Ja cu ici na nifty u 10tt. Cisto da bude mirna glava. Nije 500 eura ni puno kad znas onda 9 mjeseci da je s bebom sve u redu.. a taj kombinirani probir ti je samo bacanje novaca. Jer se tu gleda njihova "statistika", znaci to je 50/50 da ce pogodit. Mojoj kolegici jednoj pravili to i rekli da dijete ima down, otisla na nifty sve super hvala Bogu.
Kombinirani probir je besplatan (barem u Zg)
Kombinirani probir je besplatan (barem u Zg)
Znam da se ovdje kod nas placa.. mislim 350, 400 kn
24 godine 🤰🏽
6.4.'22. ➕ ❤
15.12.'22. termin🤰🏽
Sortiraj odgovore
Najstariji