Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lida 🍀
    12. Travanj 2022. 17:06

keti91

Polly

keti91

Evo zene da vam javim bila sam na hitnoj ginekologiji..radi veceg krvarenja opet
    Dosla i izgrdila me toliko da je to uzas..
    Kao zasto sam ja dosla
    Sva sreca beba je uredu ❤

Može ih biti sram što tako reagiraju, glupača glupa kad moram tako reći. A da nisi došla i da je bilo nešto što ne želimo, izgrdila bi te da gdje si bila prije. Najbitnije da je bebica dobro, a na svaku baš svježu krv idi na hitnu ako ne uspiješ kod gin, šta god ti oni rekli. Uh uh kako bi se ja posvađala s njima, jako sam osjetljiva na takav odnos prema trudnicama, a u rodilištu da ne pričam kad tek rodiš a babetine od sestara se ponašaju kao gamad 🤮

Da nisam toliko bila preplašena i bojala sam se radi bebe jer me je zanimala samo moja beba..bilo bih joj veselo iako sam ja njoj rekla al to nece na tome zavrsiti
    Eto takva vam je ginekologija u lijepom Slavonskom Brodu.

Jao, zao mi je zbog takvog ponašanja! Stvarno ih ima svakakvih 🤬 ali briga te, na jedno uho ude na drugo izade i ko ih jebe, bitno da je s bebom sve ok! i ja sam iz Broda i ako trebas broj super privatnog gina u bolnici, kazi... 
    Kod kojeg gina inace ides? 

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

keti91
    12. Travanj 2022. 17:10

Lida 🍀

keti91

Polly

keti91

Evo zene da vam javim bila sam na hitnoj ginekologiji..radi veceg krvarenja opet
    Kao zasto sam ja dosla

Može ih biti sram što tako reagiraju, glupača glupa kad moram tako reći. A da nisi došla i da je bilo nešto što ne želimo, izgrdila bi te da gdje si bila prije. Najbitnije da je bebica dobro, a na svaku baš svježu krv idi na hitnu ako ne uspiješ kod gin, šta god ti oni rekli. Uh uh kako bi se ja posvađala s njima, jako sam osjetljiva na takav odnos prema trudnicama, a u rodilištu da ne pričam kad tek rodiš a babetine od sestara se ponašaju kao gamad 🤮

Da nisam toliko bila preplašena i bojala sam se radi bebe jer me je zanimala samo moja beba..bilo bih joj veselo iako sam ja njoj rekla al to nece na tome zavrsiti

Jao, zao mi je zbog takvog ponašanja! Stvarno ih ima svakakvih 🤬 ali briga te, na jedno uho ude na drugo izade i ko ih jebe, bitno da je s bebom sve ok! i ja sam iz Broda i ako trebas broj super privatnog gina u bolnici, kazi…

Idem u tim bez nositelja kod Barisica evo bude li potrebno svakako cu zatraziti pa nek imam da mogu nazvat i usput naruciti se kod njega pa nek on detaljno sve pregleda..
    Nece mi biti ni bitna cijena uopce bitno je zdravlje moje bebe

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Lida 🍀
    12. Travanj 2022. 17:16

keti91

Lida 🍀

keti91

Polly

keti91

Kao zasto sam ja dosla

Jao, zao mi je zbog takvog ponašanja! Stvarno ih ima svakakvih 🤬 ali briga te, na jedno uho ude na drugo izade i ko ih jebe, bitno da je s bebom sve ok! i ja sam iz Broda i ako trebas broj super privatnog gina u bolnici, kazi…

Idem u tim bez nositelja kod Barisica evo bude li potrebno svakako cu zatraziti pa nek imam da mogu nazvat i usput naruciti se kod njega pa nek on detaljno sve pregleda..

Aha okej, ma nije to skupo stvarno (mislim da je 200kn uzv, a usput te fino i savjetuje sta i kako) isla sam kod njega i na privatni uzv a na kraju mi je radio i kiretazu, dobila sam  same pohvale za njega pa sam trazila broj a ima covjek i fejs pa se mi preko fejsa sve dogovorili 
    Jel radis negdje nekakav fizicki posao? Pijes li Duphaston ili nekakvu terapiju?

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

keti91
    12. Travanj 2022. 17:23

Lida 🍀

keti91

Lida 🍀

keti91

Polly

keti91

Kao zasto sam ja dosla

Aha okej, ma nije to skupo stvarno (mislim da je 200kn uzv, a usput te fino i savjetuje sta i kako) isla sam kod njega i na privatni uzv a na kraju mi je radio i kiretazu, dobila sam same pohvale za njega pa sam trazila broj a ima covjek i fejs pa se mi preko fejsa sve dogovorili
    Jel radis negdje nekakav fizicki posao? Pijes li Duphaston ili nekakvu terapiju?

Ne radim trenutno,pijem folacin i Duphaston 3x1..
    To cu sad kad obavim pregled 26.04 mozda cak odem i kod tog privatnog i da se jos i s njim savjetujem..

🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤

keti91
    12. Travanj 2022. 17:25

Rita88

Mare cestitam ti🥰 Daj mi reci kad je tebi bila zadnja menga i kad si imala ovulaciju ako znas? Ja sam bila na pregledu po mom kalendaru 6+4 pa se plod jos nije vidio 😑
    Buhtlicalijepa beta, ponovi za dva dana da vidimo kako se lijepo dupla ♥️
    Krvarenje ja sam imala hematom u prosloj trudnoci i prokrvarila sam u 10-om tjednu i trajalo sve tamo negdje do 16,17 tjedna , i to sam bas krvarila kao menga. Al mi je dr.cak rekao da ne moram ful mirovat jer nije hematom na opasnom mjestu tipa da moze povuci plod za sobom al da bas i ne divljam! Uglavnom sve je dobro proslo, curkica godinu dana navrsila 🥰

Ja imam hematom al je ispod bebe,i kaze da ce on otici s vremenom i nece bebu povuci 

🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤

Lida 🍀
    12. Travanj 2022. 17:27

Drzim ti fige da bude sve ok, ako se pojaca krvarenje ili budu jaki bolovi odi ti opet na hitnu... Nadam se da je do hematoma i nije strasno

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

keti91
    12. Travanj 2022. 17:30

Lida 🍀

Drzim ti fige da bude sve ok, ako se pojaca krvarenje ili budu jaki bolovi odi ti opet na hitnu… Nadam se da je do hematoma i nije strasno

Hvala ti..naravno cim budem nesto primjetila opet ja idem pa nek oni broje do mile volje

🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤

Polly
    12. Travanj 2022. 17:38

keti91

Zene bila sam prije nekih sat na.hitnoj ginekologiji radi krvarenja,dosla kuci krvarenje i dalje traje..
    Sta vise raditi spram da me ova izgrdila uzasno radi dolaženja zasto sam dosla..dok sam ja njoj rekla ja sam trudna ja nemam mengu pa da trebam sjediti kuci..
    Imam jedan manji hematom ispod bebe je.

Ako možeš privatno negdje otići, odi po drugo mišljenje... Šta tvoj gin kaže? Baš je svježa krv u pitanju? 

keti91
    12. Travanj 2022. 17:46

Polly

keti91

Zene bila sam prije nekih sat na.hitnoj ginekologiji radi krvarenja,dosla kuci krvarenje i dalje traje..
    Sta vise raditi spram da me ova izgrdila uzasno radi dolaženja zasto sam dosla..dok sam ja njoj rekla ja sam trudna ja nemam mengu pa da trebam sjediti kuci..
    Imam jedan manji hematom ispod bebe je.

Ako možeš privatno negdje otići, odi po drugo mišljenje… Šta tvoj gin kaže? Baš je svježa krv u pitanju?

Svjeza krv je u pitanju isla sam na hitnu ginekologiji...rekla mi je da pijem svoju terapiju i da je s bebom sve uredu..i da srce kuca 

🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤

natalie19
    12. Travanj 2022. 17:59

Keti bitno je samo da ste ti i beba dobro, a to kak se ponasaju govori o njima, ali tuzno da imaju takav odnos a posao jim je pomoci drugima. 
    Ja sam pišnula jedan test, srednji je od nedelje navečer, i spodnji od subote navecer. ☺️ https://ibb.co/yRYb0Mw

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.