Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Polly
    12. Travanj 2022. 15:41

keti91

Evo zene da vam javim bila sam na hitnoj ginekologiji..radi veceg krvarenja opet
    Dosla i izgrdila me toliko da je to uzas..
    Kao zasto sam ja dosla
    Sva sreca beba je uredu ❤

Može ih biti sram što tako reagiraju, glupača glupa kad moram tako reći. A da nisi došla i da je bilo nešto što ne želimo, izgrdila bi te da gdje si bila prije. Najbitnije da je bebica dobro, a na svaku baš svježu krv idi na hitnu ako ne uspiješ kod gin, šta god ti oni rekli. Uh uh kako bi se ja posvađala s njima, jako sam osjetljiva na takav odnos prema trudnicama, a u rodilištu da ne pričam kad tek rodiš a babetine od sestara se ponašaju kao gamad 🤮

keti91
    12. Travanj 2022. 15:44

Polly

keti91

Evo zene da vam javim bila sam na hitnoj ginekologiji..radi veceg krvarenja opet
    Kao zasto sam ja dosla

Može ih biti sram što tako reagiraju, glupača glupa kad moram tako reći. A da nisi došla i da je bilo nešto što ne želimo, izgrdila bi te da gdje si bila prije. Najbitnije da je bebica dobro, a na svaku baš svježu krv idi na hitnu ako ne uspiješ kod gin, šta god ti oni rekli. Uh uh kako bi se ja posvađala s njima, jako sam osjetljiva na takav odnos prema trudnicama, a u rodilištu da ne pričam kad tek rodiš a babetine od sestara se ponašaju kao gamad 🤮

Da nisam toliko bila preplašena i bojala sam se radi bebe jer me je zanimala samo moja beba..bilo bih joj veselo iako sam ja njoj rekla al to nece na tome zavrsiti
    Eto takva vam je ginekologija u lijepom Slavonskom Brodu.

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Polly
    12. Travanj 2022. 15:50

keti91

Polly

keti91

Kao zasto sam ja dosla

Da nisam toliko bila preplašena i bojala sam se radi bebe jer me je zanimala samo moja beba..bilo bih joj veselo iako sam ja njoj rekla al to nece na tome zavrsiti

Ma vjerojatno nije do odjela nego je stvar je u pojedincima. Toliko plemenit posao rade, pogotovo u rodilištu i onda tretiraju trudnice i rodilje kao stoku. Uvijek se nađe takva jedna ili dvije, meni su takve dvije sestre 3 dana u rodilištu učinile najgorima u životu valjda. A ono što me najviše ljuti je da se tako ponašaju one koje imaju djecu i koje su to sve prošle. Fuj fuj fuj. 

puna_pitanja
    12. Travanj 2022. 15:51

keti91

Polly

keti91

Kao zasto sam ja dosla

Ma neka grdi koliko hoce, dok je beba dobro. Probaj se smiriti i sto manje sekirati, iako ovakve stvari dizu tlak beskrajno kako se ti lijecnici znaju ponasati.

30g, OTP 10.11.

keti91
    12. Travanj 2022. 15:58

Jel se kome desavalo krvarenje kao meni i da je cijelu trudnocu izgurao do kraja? 

🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤

• Samannta
    12. Travanj 2022. 15:59

Mare3112

Evo meeeee evoo meeeee sve je super srceko se cuje 6+3 termin 5.12 🥰♥️♥️♥️

Cestitam ❤️❤️

Lonmi
    12. Travanj 2022. 16:26

Cure koje ste vec rodile, jel vas leđa sad jace bole? Mene rasturaju 😬

puna_pitanja
    12. Travanj 2022. 16:44

keti91

Jel se kome desavalo krvarenje kao meni i da je cijelu trudnocu izgurao do kraja?

Keti, nije moje iskustvo, ali jedna prijateljica je imala krvarenja od valjda samog pocetka, uz strogo mirovanje skoro do treceg tromjesecja je rodila prije par mjeseci. Sigurna sam da ima jos htpu takvih iskustava, ali je opet individualno

30g, OTP 10.11.

keti91
    12. Travanj 2022. 16:45

Zene bila sam prije nekih sat na.hitnoj ginekologiji radi krvarenja,dosla kuci krvarenje i dalje traje..
    Sta vise raditi spram da me ova izgrdila uzasno radi dolaženja zasto sam dosla..dok sam ja njoj rekla ja sam trudna ja nemam mengu pa da trebam sjediti kuci..
    Imam jedan manji hematom ispod bebe je.

🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤

Rita88
    12. Travanj 2022. 17:00

Mare cestitam ti🥰 Daj mi reci kad je tebi bila zadnja menga i kad si imala ovulaciju ako znas? Ja sam bila na pregledu po mom kalendaru 6+4 pa se plod jos nije vidio 😑
    Buhtlica lijepa beta, ponovi za dva dana da vidimo kako se lijepo dupla ♥️
    Krvarenje ja sam imala hematom u prosloj trudnoci i prokrvarila sam u 10-om tjednu i trajalo sve tamo negdje do 16,17 tjedna , i to sam bas krvarila kao menga. Al mi je dr.cak rekao da ne moram ful mirovat jer nije hematom na opasnom mjestu tipa da moze povuci plod za sobom al da bas i ne divljam! Uglavnom sve je dobro proslo, curkica godinu dana navrsila 🥰

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.