Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    puna_pitanja
    11. Travanj 2022. 12:56

Marija2404

Gotova kontrola😊
    Posto je tek 5tj ne vidi se jos plod ali je doktor rekao da se vidi zadebljana sluznica sto je znak rane trudnoce. Sutra idem vaditi krv za odredivanje krvne grupe. Pitala sam ga i za tu jednu Sulotrim tabletu sto sam popila dan nakon zaceca rekao je da se tableta ne preporucuje trudnicama ali posto sam ju popila dan nakon zaceca da nema utjecaja na plod. Iako sam ja i dalje zabrinuta, luda 😅 svakako sam mislila i nifty radit u 10. tjednu da budem mirna kroz iduce mjesece trudnoce 🤰🏽 planirate li vi pravit nifty test ili vec imate iskustva s tim? 😊

Bok, Marija, ja sam prvi put trudnica, ali mi je doktor sugerirao Nifty, vjerojatno jer on ima neke koristi od toga 😅 ali se meni svejedno cini kao pametna ideja. Kad sam pitala svog ginekologa, on je rekao da isto sugerira ili kombinirani probir ili nifty, al da ja odlucim sto zelim, a nakon nekog citanja po forumu sam ipak odlucila za nifty, isto kako ti kazes da budem mirna.

30g, OTP 10.11.

Rita88
    11. Travanj 2022. 12:57

natalie19

Cure koje datume bi stavile na listu? Datum zadnje menge/predvideni termin/prvi pregled ili sljedeci bitni datumi pretraga? Razmisljam da bi preuzela listu, jer nam bu lakse pratiti ko ima kad pregled i termin.

Mozda najbolje.datumi pregleda ako je to i drugima ok da znamo ko ide kad na pregled pa.mozemo navijat 😆 a onda sa strane ubacujes tipa srca (plavo ako je deckic  a crveno ili neka dr boja nebitno ako je curka).Nadopunjavas.

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88
    11. Travanj 2022. 13:00

Queen_of_North

Rita88

Queen_of_North

Rita88

Queen_of_North

Pozdrav svima, danas popodne cu zvati gino, bas me zanima koji datum ce mi dati za prvi pregled. Zadnja M je bila 23.2., ima li tko s tim datumom da se pratimo ?

hej meni je zadnja menga bila 20.02. isla sam na uzv 7.4 vidi se gestacijska ali plod jos ne pa mi dr.veli da je rana trudnoca jos i da dodjem 19.4. ponovo ,tad bi se trebalo sve vidjeti.nadam se da hoce 🙌

Super, onda cu te pratiti :) nadam se da hoce tada se sve dobro vidjetii sve bude super imas k, ja nekako nisam htjela zuriti da se ne bi nesto vidjelo, pa da mi ne bi stres jos vise stvorilo :) imas kakve simprome?

pa umor, spava mi se dosta i onak sam lijena.
    Tak mi je bilo i sad u zadnjoj trudnoci. Uzasno lijena, pospana, koma. Al neke jake simptome nemam, cicke osjetim nekad, nekad ne,zna mi doc muka al i prodje , u naletima! Imam dosta iscjetka al koristim utrogestane pa to pripisujem tome. Kak se ti osjecas? Kad ides na kraju na pregled?

Za pregled zovem danas, ima neke cudne smjene a i ja radim svakako, pa nikako uzeti dvi minute i nazvati je. Svakako, od 14 h je danas pa je odmah zovem.
    Meni nekad zna doci muka, i to rkoz jutro primijetila sam, ali me drzi 10,15 minuta i prodje. Sve ostalo klasika, umorna sam i inace haha, pa to nije nista novo. Imam malog skoro dvogodisnjaka tak da ne mogu o umoru i pospanosti i razmisljati.
    U prvoj trudnoci me tek narucila kad sam bila cini mi se 8,9 tjedan, kao nema potrebe ranije, pa cu vidjet danas sto ce reci…

ma i najbolje ici na pregled kasnije, a ne ko ja, pa sam sad u brizi do iduceg tjedna,ko ce docekat utorak 😅 a to za umor i dijete razumijem, imam curku 12 mjeseci ,samo sto ne prohoda, pa je nema di je nema, a ja sagnuta non stop jer me hvata za ruku. Hvala Bogu pa mi je mama u mirovini pa budemo nekad i kod nje i ona mi dosta pomogne inace bi prosvikala😄

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

natalie19
    11. Travanj 2022. 13:08

Rita ja bi stavila okvirni termin, datum pregleda da navijamo kako si rekla i to sa srčekima je super. 😁 tako da cure raspišite se. Ako nemate okvirni termin mozemo i napisati tjedne u kojima smo trenutno? 🤔

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

Lonmi
    11. Travanj 2022. 13:12

Ja se pitam dal mi i ovaj petak nije rano, jer me moja ginicka tek za 26.04. narucila, a privat zelim ic jer je puno bolja oprema i doktora veoma cijenim. 
    Znam da bi me mucilo, tako da se nadam da ce se sve vidjeti, pretpostavljam da je ovulacija bila oko 15.03.
    Rita tocno znam kako ti je. Moja se sad samo hoce nositi i nositi. Trudim se da ju dizem iz cucnja, ne znas kako je manje opterećenje.
    Sad sam ja pobrkala, kad si ti bila na pregledu? 

Pipin
    11. Travanj 2022. 13:13

Rita88

Curke dal itko zna kako ide s naknadama tocnije s komplikacijama ako si zavrsila s porodiljnim i sad ponovo zelis na komplikacije. Kod mene je situacija takva da mi je porodiljni zavrsio 23.03. sad trenutno koristim stari godisnji i pocinjem raditi pocetkom 5 mjeseca. E sad znam da sam u prosloj trudnoci za otvaranje komplikacija morala nositi zadnjih 6 platnih lista , a sta sad kad bi otvorila u 5 mjesecu cim se vratim sa starog godisnjeg? Ne mogu nositi 6 zadnjih platnih lista kad sam bila na porodiljnom ,kak se to onda gleda jel itko zna?

Trebaš skupiti 3 platne liste koliko ja znam kako bi dobila novi prosjek

Pipin
    11. Travanj 2022. 13:15

natalie19

Rita ja bi stavila okvirni termin, datum pregleda da navijamo kako si rekla i to sa srčekima je super. 😁 tako da cure raspišite se. Ako nemate okvirni termin mozemo i napisati tjedne u kojima smo trenutno? 🤔

Okviran termin: 17.12.
    Prvi pregled: 26.4. ili 30.4. 

buhtlica23
    11. Travanj 2022. 13:23

natalie19

Moj prvi termin je 26.4 
    Sutra ulazim u 5 tjedan po aplikaciji.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

puna_pitanja
    11. Travanj 2022. 13:24

natalie19

Okvirni termin 17.11.
    Datum iduceg pregleda i Nifty 21.4. Pa cemo odmah tada znati je li plavo ili roza srce 🥰

30g, OTP 10.11.

Rita88
    11. Travanj 2022. 13:31

Lonmi

Ja se pitam dal mi i ovaj petak nije rano, jer me moja ginicka tek za 26.04. narucila, a privat zelim ic jer je puno bolja oprema i doktora veoma cijenim.
    Znam da bi me mucilo, tako da se nadam da ce se sve vidjeti, pretpostavljam da je ovulacija bila oko 15.03.
    Rita tocno znam kako ti je. Moja se sad samo hoce nositi i nositi. Trudim se da ju dizem iz cucnja, ne znas kako je manje opterećenje.
    Sad sam ja pobrkala, kad si ti bila na pregledu?

ja sam bila 7.4. tad sam po svom kalendaru trudna 6+4 al on nije vidio plod, nego samo gestacijsku pa misli da nisam trudna 6 tjedana nego 5 i da dodjem za 10 dana da vidimo plod i srceko pa se nadam da cemo vidjet 19.4. drzi fige 🤞

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.