Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita88
    11. Travanj 2022. 13:31

Pipin

Rita88

Curke dal itko zna kako ide s naknadama tocnije s komplikacijama ako si zavrsila s porodiljnim i sad ponovo zelis na komplikacije. Kod mene je situacija takva da mi je porodiljni zavrsio 23.03. sad trenutno koristim stari godisnji i pocinjem raditi pocetkom 5 mjeseca. E sad znam da sam u prosloj trudnoci za otvaranje komplikacija morala nositi zadnjih 6 platnih lista , a sta sad kad bi otvorila u 5 mjesecu cim se vratim sa starog godisnjeg? Ne mogu nositi 6 zadnjih platnih lista kad sam bila na porodiljnom ,kak se to onda gleda jel itko zna?

Trebaš skupiti 3 platne liste koliko ja znam kako bi dobila novi prosjek

hvala Pipin 🥰

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• mm11
    11. Travanj 2022. 13:32

mm11

pitanje, posto idem 14.04. na drugi pregled, te posto radim zanima me da li ja trazim doznaku za bolovanje za taj dan ili to ide na drugaciji nacin kada je trudnoca? Pregled mi je u vecem grada a ja radim samo jednu smjenu tako da je nemoguce da ne izostanem taj dan

a nije netko cuo da imamo pravo na za uzimanje slobodnog ( a ne doznaka i manja placa) za jedan mjesecni pregled u mjesecu? nisam sigurna da li je tocna info

🙋🏻‍♀️31 🙎🏻‍♂️38 👩‍❤️‍💋‍👨2012 💍 2017
    radimo na bebi od 07/20
    Blagi PCOS
    Zadnja menga 02.08.22.
    Inseminacija 28.02.22.✅
    Trudnoća 12.03. +
    Termin 21.11.22.
    Trudnoća 16 tjedana! ❤

Rita88
    11. Travanj 2022. 13:32

Natalie19 moze i tako. Meni pisi pregled 19.04. a okvirni datum poroda 27.11. 🙌

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88
    11. Travanj 2022. 13:33

mm11

mm11

pitanje, posto idem 14.04. na drugi pregled, te posto radim zanima me da li ja trazim doznaku za bolovanje za taj dan ili to ide na drugaciji nacin kada je trudnoca? Pregled mi je u vecem grada a ja radim samo jednu smjenu tako da je nemoguce da ne izostanem taj dan

a nije netko cuo da imamo pravo na za uzimanje slobodnog ( a ne doznaka i manja placa) za jedan mjesecni pregled u mjesecu? nisam sigurna da li je tocna info

mislim da imas pravo jednom mjesecno na slobodan dan. Raspitaj se u svom racunovodstvu ako mozes za detalje!

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88
    11. Travanj 2022. 13:35

gatalinka

Prosao pregled. Plod je velicine za 6+4 i nema otkucaja. Ponovni uzv u petak. 😔

Nemoj klonuti. Ima puno slucajeva di je srce kasnije prokucalo. Sta ti je rekao dr.tocno?

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Pipin
    11. Travanj 2022. 13:36

gatalinka

Ne brini nista, rano je jos to sve. Vjerujem da si očekivala više, ali samo strpljivo do petka <3

Pipin
    11. Travanj 2022. 13:41

gatalinka

Rita88

gatalinka

Nemoj klonuti. Ima puno slucajeva di je srce kasnije prokucalo. Sta ti je rekao dr.tocno?

Rekla je da cemo ponoviti u petak. Nije mi niti davala nadu niti govorila da je gotovo. Doktorica je stvarno super… nadam se da ce u petak biti otkucaja!

Držimo najveće fige, ta ćeš već biti 7tt i trebalo bi se vidjeti. Meni je moja gin rekla da treba proći minimalno 2 tjedna od dana očekivane M, a često i dulje...

Ribica12345
    11. Travanj 2022. 13:45

gatalinka

Rita88

gatalinka

Rekla je da cemo ponoviti u petak. Nije mi niti davala nadu niti govorila da je gotovo. Doktorica je stvarno super… nadam se da ce u petak biti otkucaja!

Necemo se lagati, bit ce ti ovo dugo iscekivanje do petka ali glavu gore! Bebica sve stigne nadoknaditi do tada <3

Rita88
    11. Travanj 2022. 13:46

gatalinka

Rita88

gatalinka

Bit ce sve dobro 🥰

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Ribica12345
    11. Travanj 2022. 13:48

Nacelno je moj termin 1.11.
    Iduci pregled imam u petak, 15.4. Zamolila sam da me prime ranije (trebala sam 22.4.) da vidimo jel sve ok nakon krvarenja, da se mogu vratiti na posao.
    Na zadnjem uzv se nazirao deckic :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.