Cure do kada ste imali mucnine i povracanje?
Ja sam lagane mucnine imala od 8 tt u 9 tt sam pocela povracati i po 2,3 puta u danu sve do 13 tjedna. Sada da kucnem u drvo nemam mucnine i lagano pocinjem sve jesti ukljucijuci meso koje nisam mogla na slici vidjeti.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Lonmi jedemo ribu 2 do 3x tjedno. Evo upravo se peče orada. Na guglu sam našla koja riba se preporuča, a koja ne smije u trudnoći. (Ove koje ja imam u zamrzivaču se smiju)
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️, stiže braco💙
Avocado za gljive smijemo u 2. i 3. trimestru one koje sadrže klotrimazol (npr. Canesten).
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*1/2025 - iznenadni ➕️, stiže braco💙
Lonmi jedemo ribu 2 do 3x tjedno. Evo upravo se peče orada. Na guglu sam našla koja riba se preporuča, a koja ne smije u trudnoći. (Ove koje ja imam u zamrzivaču se smiju)
Mi smo na brancinu, isto tako 2,3 put tjedno 😊
Jedes li lignje? Htjela bi malo raznovrsnije jesti, ovako stalno vrtim isto.
.
Cure kojima je druga trudnoca, kada ste osjetile bebicu? Mi brojimo 15 tt, k tome sam bas mrsava, samo je ovaj put posteljica cini mi se napred. Mislim da bi se sad vec mogla javiti 😊
Avocado ako ikako mozes, sacekaj do sutra, nisu sve preporučljive pa je najbolje da ti ginic prepise. Pij danas cim vise probiotika, otusiraj gospođu par put na dan, obuci haljinu i budi cim vise bez gacica, bit ce bolje 😊
Pozdrav! Rado bih se priključila, ako me primate? :)
Od jučer sam na strogom mirovanju, samo ležanje, pa sad budem imala vremena tipkati 😂
Da li ima koja trudnica da je imala hematom i krvarenje i kako ste izgurale?
Ja sam prokrvarila prije tjedan dana, beba je dobro, ali hematom je velik i trebam strogo mirovati. Sad sam 10+6, termin je 06.01.2023.
Ugodan dan svima 🌸🌸🌸🌸
Pozdrav! Rado bih se priključila, ako me primate? :)
Od jučer sam na strogom mirovanju, samo ležanje, pa sad budem imala vremena tipkati 😂
Da li ima koja trudnica da je imala hematom i krvarenje i kako ste izgurale?
Ja sam prokrvarila prije tjedan dana, beba je dobro, ali hematom je velik i trebam strogo mirovati. Sad sam 10+6, termin je 06.01.2023.
Ugodan dan svima 🌸🌸🌸🌸
Pozz Martina dobro nam dosla .
Ja sam imala krvarenje i hematom bila na strogom mirovanju..ti samo slusaj dokt al pazi se svakako..
I evo hematom je otisao meni je se pojavio u 9tt pa u 13tt nestao tako da nebrini
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
O klotrimazolu (Canesten) iz baze lijekova: https://ibb.co/8rwPTBh
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska