Cureeee stigao nalaz prenatalnog testa upravo
Cekam jos sutra da me moj doktor nazove i potvrdi 😇🙏🏽🙏🏽
Ajd koja se bolje razumije i u jezik i u ovakve testove da mi potvrdi da je sve ok i da je curica 😂https://ibb.co/WDXtvZg
Super ti je nalaz <3 Curica stizee
Pozdrav, evo i mene na zimskim bebama. U petak prvi uzv (oko 5 tj) pikam se sa fragminom zbog trombofilije, pa zato tako rano uzb.
Nadam se da će sve biti ok. Kad prokuca srce idem u trudnicku da mi komisija odobrila fragmin preko hzzo. Dobila sam utrogestan, jer još na vecer dojim.
Od simptoma za sada još ništa, ali znam da je rano!
Veselim se da cemo se druziti i idem čitati zaostatke.
Pozdraav, avama! Sretno na 1.uzv, baš mi je drago što ima još koja friška trudnica. Super je što su ovdje cure već pune iskustva pa pomognu, ali drago mi je i što je stigla neka bliža meni :D ja sam danas 8+5. I ja sam bez simptoma. Samo tu i tamo malo bole grudi. I ništa više. Sutra mi je drugi pregled i vidjet ćemo je li to ok :D
1.IVF - 6 blastica, ET jednog zametka - beta 0
1. Fet jednog zametka - beta 0
2. FET jednog zametka - beta 0
3.FET jednog zametka - beta 0 (ostale dvije blastice zajedno smrznute)
2.IVF- blaga simulacija - transfer jednog trodnevnog - beta 0
3.IVF - transfer dva četverodnevna - beta 0
4. Fet dvije blastice iz 1.postupka - beta 0
4 IVF - 4 blastice.. Et 1 blastice, beta 0
5.FET 1 blastice u prirodnom ciklusu 🤰
Cureeee stigao nalaz prenatalnog testa upravo
Cekam jos sutra da me moj doktor nazove i potvrdi 😇🙏🏽🙏🏽
Ajd koja se bolje razumije i u jezik i u ovakve testove da mi potvrdi da je sve ok i da je curica 😂https://ibb.co/WDXtvZg
Super.. jos jedna curica 😊😊
TP 27.10.
Curke, nadam se da ste dobro.
Mene su danas toliko raznervirali ovi s posla da to nije normalno. Cak me trbuh zabolio od njih.
Nadam se da vi nemate takvih i da ste smirene 😊
Ja sam se prije 2 tjedna tako nazivcirala, i rekla san kolegama ai sebi da nema sanse vise,otic cu na komplikacije pa nek se snalaze... iman osjecaj da steti meni a vise bebi.. a nisam bila ni kriva ni duzna ali ima nekih u firmi sta vole pametovati meni jer sam mlada..
TP 27.10.
Curke, nadam se da ste dobro.
Mene su danas toliko raznervirali ovi s posla da to nije normalno. Cak me trbuh zabolio od njih.
Nadam se da vi nemate takvih i da ste smirene 😊
Ja sam se prije 2 tjedna tako nazivcirala, i rekla san kolegama ai sebi da nema sanse vise,otic cu na komplikacije pa nek se snalaze… iman osjecaj da steti meni a vise bebi.. a nisam bila ni kriva ni duzna ali ima nekih u firmi sta vole pametovati meni jer sam mlada..
Ja se moram vratiti na par dana da si popravim prosjek, kad cu ja sad brzo iza porodiljnog na komplikacije, i sad sam na godisnjem, a oni su meni pazi... zaboravili isplatiti placu za polovicu mjeseca 😳😳😳😳 znaci poludjela sam, uopce ne znam sta ce sad izmisliti, kako su to prikazali. Meni su ove platne liste jako bitne sad.
Toliko sam se nazivcirala da se nisam mogla umiriti, uzas.
Mislim da svaka od nas na dnevnoj bazi dozivi neki stres, da je to normalno, nece sad to bebici nista, ali da je dobro nije, za samu trudnicu.
Sutra sam jutarnja. Kad dođe kolegica, kupim stvari, odlazim do ravnateljice i to je to. Neće me više vidjeti. Još je predbacivala meni iako nikad nisam ni tražila ugovor, da budem sretna što sam ga dobila, nije onako dugačak kao što su obecali (pitanje hoće li ugovor uopće biti do onih 45dana prije poroda) ali da su mi napravili uslugu, da to moram cijeniti, da oni to tako inače ne rade. Ja riječ nisam mogla progovoriti. Samo sam rekla hvala i otišla plakati. Nisam ni tražila ugovor, sama ga je predložila. Ja sam u početku samo htjela znati hoće li ga biti ili ne, pa da si mi znamo dalje kemijati. Nije mi više bitna ni naknada, žao mi je samo potrošenog vremena i živaca. Ali ovako nešto imalo blizu tog stresa kao danas proživljavati, nema šanse. Cijeli sam dan preplakala, toliko se osjećam teško i opterećeno. Nema to više smisla ovako.
Eto, morala sam se malo izjadati, ne znam kad mi je bilo ovako teško. A valjda nikad u životu nisam ovako puno plakala i bila ovako uznemirena. Imaju tu ulogu i hormoni, ali situacija na poslu me baš jako opterećuje. Muž je ionako govorio da nek pustim posao i ostanem doma. A ja mislila da ću izgurati još koji tjedan pa će nam biti lakše kasnije. Ali eto, nema smisla. Moći ćemo i bez te love. Beba je najbitnija
a joj tebi je stvarno tezak dan bio.. ali nemoj se sekirat.. sad ti beba najbitnija i zdravlje.. nezz nit ne mogu reci kakva je kod nekog financijska situacija.. ali sta ce ti ti novci ako ces plakat 5x u danu i tlak si dizat.. ne vrijedi toga.. sutra ce bit bolje 💪
TP 27.10.
Marija čestitam na curici 🙂
MalaMagla žao mi je što prolaziš takav stres na poslu. Nisam imala takvu situaciju s ugovorom kao ti, ali često sam plakala zbog stresa i odnosa na poslu u zadnje vrijeme. Naravno, prije si to nikad ne bi dopustila i uvijek sam se znala nosit s tim, ali sad u trudnoći me to nerazumijevanje ubijalo u pojam. Iako sam planirala radit još neko vrijeme jer je plaća puno veća od iznosa komplikacija, odlučila sam da moji živci puno više vrijede 😁 Nadam se da ćeš se i ti lijepo smirit i uživati sad kad ne budeš više radila.
🧔 - 36 👩 - 35
03/2022 - ➕️💓
05/2022 - Panorama i mini anomaly ✅️ curka stiže 💕
06/2022 - anomaly scan ✅️
Sortiraj odgovore
Najstariji