Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Queen_of_North
    07. Lipanj 2022. 10:52

buhtlica23

Queen_of_North

Lumia26

Svemirka

Da, tajice iz lidla su super. Iz Sinsaya naručila jedne koje sad nosim, ali.. Fali im elastina, već sad su mi nekako male u trbuhu, u guzi velike, nerastezljive i nekako krute. Javite ako gdje nađete super trudničku robu. Ja si spremam u favorite na Zalando recimo pa ću pričekati neke popuste. Vidim da imaju 2-packove tajica po 130 kuna. Jel to netko

Ja sam naručila na About you tajice, duljine 3/4, marke Mamalicioust "Ema". Super su kvalitete i jako udobne. Platila sam ih s nekim popustom 212kn 2 komada, nisam mogla dočekati Lidl akciju a ne stanem u ništa od stare odjeće. Dobila sam već 5kg 😔, tjedan 13+6

Lumia26, mi smo isto u dan, ja sam danas 13 + 6.
    Zanima me mame kako ste s hranom, debljanjem, velikim apetitom ?
    Za sad nisam nista dobila, ali zbilja se pazim. U prosloj trudncoi sam do ovog perioda imala 5 kilograma vise.
    Jedem kakti rec sve, samo ne slatko , to mijenjam s vocem, ne jedem kasno,… obozavam slano čips i te stvari, to ne jedem, ali se počastim malo pistacijem ili slanim kikirikijem kroz jutro . Ne jedem kasno navecer. Negdje sam pisala vec o prosloj trudnoci i o svojih jako puno kila kojih sam teskom mukom skidala nakon poroda, od straha da se ne dogodi opet pazim, a imam velik apetit i stalno mi se nesto jede, bez obzira na ista

Ja sam u minusu 3 kile. Sve se nadam da se necu jos poceti debljati danas mi je 13+0.
    I ovako imam kg viska pa se nadam da se necu udebljati vise od 10kg 🫣
    Tek sad sam pocela jesti pomalo. I dalje imam povremene mucnine ali evo 3 dan da nisam povratila i sve se nadam da Ce tako ostati. 😁
    Zadnjih dana sam na lubenici. Jucer kupila neku ali mi nije bas neka ali dobro. 😁

super 
    e vidis, meni su u prosloj trudnoci bile mucnine i samo kad bih jela mi ne bi bile, i naravno udebljala se 20 + .. nakon poroda otislo 5 ako se dobro sjecam, i ostalo hajmo skidati...

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

snowwhite1410
    07. Lipanj 2022. 11:03

Svemirka

snowwhite1410

Evo ga 😅😅😅nadam se da je to to Mar'ca hvala ti 😁🤗

Kako si dodala to na kraju? 😁

Onako kako mi je Mar'ca 🤗 rekla 😁sada vidim i ti si uspjela Svemirka 🤗

• Adri111
    07. Lipanj 2022. 11:06

MalaMagla

Adri111

MalaMagla

Još jedno pitanje za anomaly scan - jel se dobije sličica? Meni ju danas nije dala… A baš smo počeli stvarati kolekciju na hladnjaku 😃
    Four Leaf Clover - čestitam na super pregledu i Luxna plusicu 🥰

Znam da si pisala, al ne nađem, anomaly scan to ideš u bolnicu?
    Ja isto idem u bolnicu kad bude vrijeme, a ako ne budem zadovoljna, otići ću privat. Do sad sam sve obavljala u bolnici i uvijek sam dobila sličicu.
    Svemirka, u kojem tocno tjednu si ti bila na anomaly scanu?

Da, u bolnicu se ide. Doktorica rekla bolnicu po svom izboru. Sad ne znam što da odaberem 😂 gdje su najbolji doktori za to? Mislim, sve je to individualno i ovisi o raspoloženju doktora i nas u tom trenutku, ali eto. Nije loše čuti iskustva

MalaMagla, možda najbolje raditi u bolnici u kojoj planiraš porod. Ja vodim sve na SvDuhu, i ok mi je. Da idem sve privat, bilo bi mi preskupo jer jako često imam kontrole. Znam da jedna cura išla u Vinogradsku u grupi za blizance i bila jako zadovoljna. Ja ne znam što me čeka na SD, ali tamo planiram roditi, pa tamo i vodim trudnoću.

11.03.2022. imamo +, beta 336
    25.3.2022. ❤️❤️
    5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
    7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
    OTP 18.11.2022.

snowwhite1410
    07. Lipanj 2022. 11:10

snowwhite1410

Svemirka

snowwhite1410

Samo još da pitam sta se to mora svaki put dodavati?

• Kokili
    07. Lipanj 2022. 11:16

snowwhite1410

snowwhite1410

Svemirka

snowwhite1410

Kopiras si link u potpis (odes na svoj profil) da ne moras svaki put i tu ti stoji i mijenja se po danima

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

levanati95
    07. Lipanj 2022. 11:33

Evo mene s ultrazvukaa 😄
    Sve je super, kažu da je beba veća malo, tako da sam navodno sad 16tj+6. (Po zadnjem ultrazvuku bi trebala bit 15+5) Ali moguce da beba brze raste zbog mog dijabetesa, iako je on kontroliran. Lezim danas u bolnici da mi mjere svaka 3h secer, i sutra cu valjda doma 🤗🤗

17.03. ➕
    01.04. UZV, imamo srčeko ❤
    OTP 19.11 🥰
    29.09. - 32tj+1 - stigao nam Karlo 💙

snowwhite1410
    07. Lipanj 2022. 11:34

Kokili

snowwhite1410

snowwhite1410

Svemirka

snowwhite1410

Kopiras si link u potpis (odes na svoj profil) da ne moras svaki put i tu ti stoji i mijenja se po danima

Hvala ti 🤗

snowwhite1410
    07. Lipanj 2022. 11:41

levanati95

Evo mene s ultrazvukaa 😄
    Sve je super, kažu da je beba veća malo, tako da sam navodno sad 16tj+6. (Po zadnjem ultrazvuku bi trebala bit 15+5) Ali moguce da beba brze raste zbog mog dijabetesa, iako je on kontroliran. Lezim danas u bolnici da mi mjere svaka 3h secer, i sutra cu valjda doma 🤗🤗

Super da ti je veća beba 🥰😁meni je tako isto doktorica rekla da je moja malo veca sada na zadnjem ultrazvuku 🤗🥰 jesi počela osjećati da se vrti?

Mareeeee3112
    07. Lipanj 2022. 11:41

Jutro cure ...dajte mi recite da li bi se mogao vidjet možda spol na 16+2 ? Tad imam pregled pa čisto me zanima to je točno 21.6 ..... Kad je Vama najranije pokazao spol preko uzv....

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

levanati95
    07. Lipanj 2022. 11:51

Ne osjetim ju jos a stalnoo ocekujem haha imala sam osjecaj da sam osjetila jednu noc kad mi je bas pun mjehur bio, kao neka lupkanja ali bila je noc i morala sam hitno do wc-a 🤣 tako da nisam cekala da vidim jel je to to ili mi se ucinilo

17.03. ➕
    01.04. UZV, imamo srčeko ❤
    OTP 19.11 🥰
    29.09. - 32tj+1 - stigao nam Karlo 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.