Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Svemirka
    08. Lipanj 2022. 08:44

Ja sam kupila u ljekarni onaj sirup šljive, smokve i kivi i dobar je 👍

🧔 - 36 👩 - 35
    03/2022 - ➕️💓
    05/2022 - Panorama i mini anomaly ✅️ curka stiže 💕
    06/2022 - anomaly scan ✅️

snowwhite1410
    08. Lipanj 2022. 08:46

MalaMagla ❤️ tako mi je zao da kroz to sve prolazis citam od početka za ugovor koji nikako da ti daju na vrijeme stvarno su stoka 😤gle ako ti ne daju ugovor za stalno i ako imaš 9 mjeseci unazad staža opet imaš pravo na komplikacije ili 12 mjeseci unazad 2 godine otvori si komplikacije sto prije dok si još u radnom odnosu ako ti neće produžiti ugovor tako sam ja rekla i mojoj sestri kada je bilo za te komplikacije dali su joj ugovor na 25 dana u 12 mjesecu točno prije nego idu na koliktivni godišnji to kada im je rekla da je trudna stvarno žalosno da tako trudnice pate na poslovima i da nisu zasticne ,

Ja sam radila prvo 3 godine za privatnika stalno su mi produžavali ugovor nikad za stalno uzas,sada prije trudnoće sam išla raditi u veliku firmu ali sam dobila ugovor na 8 mjeseci i trebalo je minimalno 2 ugovora da dobijem pa da dobijem posao za stalno naravno da sam prije ostala trudna i zato sto sam imala staza odmah sam otvorila komplikacije ali zato bas jučer sam s dečkom pričala o tome sada je donesen zakon da ako imaš posao za stalno imas punu placu kroz cijeli porodiljni a inače ako ti se ne produzi ugovor i ako imaš dovoljno staza imas samo 2200 kn sto je stvarno kada pogledaš na standard u Hrvatskoj ponizavajuce ali tako je kako je moramo se pomiriti s tim ,sada dolazi euro i standard života ce se još povisiti ne znam kako ali stvarno s tim novcima nista jedino ako muz dečko dobro zarađuje pa onda ok ne znam stvarno sta da kažem ,ja sam isto od jučer s tim bas razočarana sta de dešava ne produžiti ugovor trudnici a njim ništa ne utječe jer ide iz državnog proračuna žalosno sta sve žene moraju proći da donesu jedan novi život na svijet,ali nadamo se da će budućim generacijama biti bolje i da će zakon bit drugačiji više zaštititi trudnice i dat vecu naknadu porodiljni 🙏meni isto jučer da D tako da valjda tako mora biti da znamo cijeniti kada nam je mirno 😅 danas se nadam da će nam svima biti miran dan ❤️

Lida 🍀
    08. Lipanj 2022. 08:47

Jesam jesam ali kako sam ponovno pocela pit kavu vratila mi se probava u normalu pa ne koristim vise to, jedino ovaj tjedan zatvor valjda zbog nervoze od pregleda, uf 😅

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Rita89
    08. Lipanj 2022. 08:53

Lida 🍀

Jesam jesam ali kako sam ponovno pocela pit kavu vratila mi se probava u normalu pa ne koristim vise to, jedino ovaj tjedan zatvor valjda zbog nervoze od pregleda, uf 😅

Oprosti, nisam zapamtila, kad je pregled? I mene je nervoza, danas imam pregled... I isto me zadnja dva dana muči probava i glavobolja od nervoze pa sam jutros išla po jogurt i suhe šljive :D

1.IVF - 6 blastica, ET jednog zametka - beta 0
    1. Fet jednog zametka - beta 0
    2. FET jednog zametka - beta 0
    3.FET jednog zametka - beta 0 (ostale dvije blastice zajedno smrznute)
    2.IVF- blaga simulacija - transfer jednog trodnevnog - beta 0
    3.IVF - transfer dva četverodnevna - beta 0
    4. Fet dvije blastice iz 1.postupka - beta 0
    4 IVF - 4 blastice.. Et 1 blastice, beta 0
    5.FET 1 blastice u prirodnom ciklusu 🤰

Lida 🍀
    08. Lipanj 2022. 08:55

Rita89

Lida 🍀

Oprosti, nisam zapamtila, kad je pregled? I mene je nervoza, danas imam pregled… I isto me zadnja dva dana muči probava i glavobolja od nervoze pa sam jutros išla po jogurt i suhe šljive :D

Moj je sutra.. haha eto, do pregleda je 😂 mislila sam da ce proci ta trema od pregleda nakon 10-12tt, ali jok. 🙈
    Tebi neka je sretno i javi se s lijepim vijestima ☺️♥️

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Marija2404
    08. Lipanj 2022. 09:34

santina

Marija2404

Cureeee stigao nalaz prenatalnog testa upravo
    Cekam jos sutra da me moj doktor nazove i potvrdi 😇🙏🏽🙏🏽
    Ajd koja se bolje razumije i u jezik i u ovakve testove da mi potvrdi da je sve ok i da je curica 😂https://ibb.co/WDXtvZg
    Marija ne razumijem se, ali ako druge cestitaju, onda cu i ja.
    Vidim da si radila Qualified. I ja se dvoumim da li za njega. Imas li mi sta pametno reci o njemu? Je li to najnoviji na trzistu? Kakvo je poredjenje sa Panoramom, Nyfijem?

Meni ga je doktor preporucio i rekao da je on najprecizniji. Eto to su njegove rijeci bile. I ja sam ga onda napravila. U Italiju se salje uzorak tamo im je laboratorij i onda oni na mejl salju i meni i doktoru nalaz. Ja sad cekam da mi doktor pocne radit pa da potvrdi ovo napisano u testu. Iskreno mislim da ti je to sve isto samo drugi proizvodac 🤷🏽‍♀️

24 godine 🤰🏽
    6.4.'22. ➕ ❤
    15.12.'22. termin🤰🏽

Rita89
    08. Lipanj 2022. 09:37

Lida 🍀

Rita89

Lida 🍀

Oprosti, nisam zapamtila, kad je pregled? I mene je nervoza, danas imam pregled… I isto me zadnja dva dana muči probava i glavobolja od nervoze pa sam jutros išla po jogurt i suhe šljive :D

Moj je sutra.. haha eto, do pregleda je 😂 mislila sam da ce proci ta trema od pregleda nakon 10-12tt, ali jok. 🙈

Hvala i tebi sretno sutra 🙏💪

• MalaKata
    08. Lipanj 2022. 10:16

Pregled u ponedjeljak prošao super, 11 sam tjedana, reko mi je doktor samo da je Nuhalni nabor u redu, ali nije mi zapiso koja je vrijednost 🤷‍♀️, i da je kraljeznica ok. Sljedeći pregled je 8.7. 
    Želim svima miran dan, i uredne preglede. 

Svemirka
    08. Lipanj 2022. 10:21

Lida 🍀

Rita89

Lida 🍀

Moš mislit da će proći 😂

🧔 - 36 👩 - 35
    03/2022 - ➕️💓
    05/2022 - Panorama i mini anomaly ✅️ curka stiže 💕
    06/2022 - anomaly scan ✅️

Rita89
    08. Lipanj 2022. 11:47

Svemirka

Lida 🍀

Rita89

Lida 🍀

Moš mislit da će proći 😂

😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.