Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nela2105
    01. Lipanj 2022. 18:44

Da li je koja išla u zadnje vrijeme u Petrovu na uzv u 13 tjednu?
    Koliko ste se ranije naručivale? Jeste dugo čekale tamo?
    Također na stranici vidim da je potrebno uploudat dokumentaciju, ali ja doslovno nemam nijedan jedini papir još.
    13rjedan bi mi bio 01.07., trebam se naručiti par dana prije jer 01.07.imam pregled kod svoje ginekologice.
    Kako izgledaju ti pregledi? 

👩🏼 26
    🧔🏻‍♂️ 38
    Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
    “Missing you comes in waves.
    Today I’m drowning!”
    02/2024 +
    03/2024 srčeko kuca ❤️

Mareeeee3112
    01. Lipanj 2022. 19:43

Nela2105

Također na stranici vidim da je potrebno uploudat dokumentaciju, ali ja doslovno nemam nijedan jedini papir još.
    13rjedan bi mi bio 01.07., trebam se naručiti par dana prije jer 01.07.imam pregled kod svoje ginekologice.

Misliš na kombinirani probir ja sam ti bila baš u petak ? To ti mora ginekolog napisat na papir da traži koliko je meni napisala.... i dođeš tamo nekih 2 tj prije znači u 11 tj sam došla  i narucila se i to ako ima mjesta ugurala me već ono na knap u 13 tj jer do 13 tj ti se to mora napraviti. 
    Vidiš krv i radi ti vaginalni uzv gdje mjeri nuhalni  i taj probir za down  ....i to je to

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    01. Lipanj 2022. 19:44

Nela2105

Naruči se 2 tj prije ...i to minimalno takva je gužva da je što strasno.... znači dodi  negdje u petrovu sa 10 tjedana I naruči se ....

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Nela2105
    01. Lipanj 2022. 20:41

Pustila mi je danas uputnicu za petrovu, za uzv i za određivanje krve grupe iako ju već znam.. vidla sam da se mogu naručiti i preko interneta pa ću pokušat odma tako i pitat dal imaju termin tamo par dana prije 13.tjedna..

Mislim da se radi o kombiniranom probiru, jer sam rekla da ne želim radit nikak nifty ni ništa pa mi je rekla da će me poslat da to odradit u petrovoj iako kao nije sigurno ko nifty ili panorama ili kak se sad vec sve zovu..

👩🏼 26
    🧔🏻‍♂️ 38
    Today I’m drowning!”
    02/2024 +
    03/2024 srčeko kuca ❤️

Mar'ca🌺
    01. Lipanj 2022. 21:08

Lusi

MalaMagla

Lusi

Imas sad zadnja dva dana bolove u jajnicima i leđima bas kao pred menstruaciju . Ne znam da li je to normalno. Prije 2dana sam bila na pregledu i sve je uredu al ipak se malo brinem

Koliko si tjedana? Ja sam imala takve bolove do nekih 13tt, kao da ću dobiti, težina u donjem dijelu trbuha i leđa i tako. Sve isto kao da trebam dobiti. Ali to je od širenja, i najvjerojatnije je da je sve u najboljem redu ☺️

Ja sam tek 6+4, da citala sam o tome i svi pisu da je to normalno jer se maternica širi al eto ipak taj neki strah postoji posto iza sebe već imal jednu biokemijsku trudnoću. I da glava me rastura danas 😩😩

Ja sam dugo imala bolove kao pred menstruaciju, čak mi i sad zna tako nekad doći u valovima tako da je to normalno. Ako nema smedarenja ili crvenog sve je u redu. 
    Što se tiče glave, mene je dosta često boljela u prvom tromjesečju, sada mi se to smanjilo. 😊 

👩 29
    👨 29
    U braku 8/21 👰🤵
    Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
    Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
    ZM - 28.1.
    ➕ 5.3. ❤️👶
    11.3. - prvi pregled ❤️
    ❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
    🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
    ➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
    🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰

Mareeeee3112
    01. Lipanj 2022. 21:25

Nela2105

Pustila mi je danas uputnicu za petrovu, za uzv i za određivanje krve grupe iako ju već znam.. vidla sam da se mogu naručiti i preko interneta pa ću pokušat odma tako i pitat dal imaju termin tamo par dana prije 13.tjedna..

Mislim da se radi o kombiniranom probiru, jer sam rekla da ne želim radit nikak nifty ni ništa pa mi je rekla da će me poslat da to odradit u petrovoj iako kao nije sigurno ko nifty ili panorama ili kak se sad vec sve zovu..

Za određivanje krvne grupe ides u petrovu 3 a za kombinirani probir ides u petrovu bolnicu čisto da znas jer znaju curke krivo doc😅

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Nela2105
    01. Lipanj 2022. 21:41

Jeje napisala mi je to u mailu.. al da nije, definitvno bi fulala 😂😂

👩🏼 26
    🧔🏻‍♂️ 38
    Today I’m drowning!”
    02/2024 +
    03/2024 srčeko kuca ❤️

• Lusi
    01. Lipanj 2022. 21:54

[quote=Mar'ca🌺][quote=Lusi][quote=MalaMagla][quote=Lusi]Imas sad zadnja dva dana bolove u jajnicima i leđima bas kao pred menstruaciju . Ne znam da li je to normalno. Prije 2dana sam bila na pregledu i sve je uredu al ipak se malo brinem[/quote]

Koliko si tjedana? Ja sam imala takve bolove do nekih 13tt, kao da ću dobiti, težina u donjem dijelu trbuha i leđa i tako. Sve isto kao da trebam dobiti. Ali to je od širenja, i najvjerojatnije je da je sve u najboljem redu ☺️[/quote]

Ja sam tek 6+4, da citala sam o tome i svi pisu da je to normalno jer se maternica širi al eto ipak taj neki strah postoji posto iza sebe već imal jednu biokemijsku trudnoću. I da glava me rastura danas 😩😩[/quote]

Ja sam dugo imala bolove kao pred menstruaciju, čak mi i sad zna tako nekad doći u valovima tako da je to normalno. Ako nema smedarenja ili crvenog sve je u redu.
    Što se tiče glave, mene je dosta često boljela u prvom tromjesečju, sada mi se to smanjilo. 😊[/quote]

Hvala malo ste me smirile ☺️
    Nadam se da ce sve biti u redu ☺️

👨‍🦱26
    👱‍♀️25
    Bio. Kemijska 12/21
    ➕ 13.5 ❤️
    OTP 16.1.2023
    Dolazi nam curka 👨‍👩‍👧💖

Mareeeee3112
    01. Lipanj 2022. 22:31

Lusi

[quote=Mar'ca🌺][quote=Lusi][quote=MalaMagla][quote=Lusi]Imas sad zadnja dva dana bolove u jajnicima i leđima bas kao pred menstruaciju . Ne znam da li je to normalno. Prije 2dana sam bila na pregledu i sve je uredu al ipak se malo brinem[/quote]

Koliko si tjedana? Ja sam imala takve bolove do nekih 13tt, kao da ću dobiti, težina u donjem dijelu trbuha i leđa i tako. Sve isto kao da trebam dobiti. Ali to je od širenja, i najvjerojatnije je da je sve u najboljem redu ☺️[/quote]

Ja sam tek 6+4, da citala sam o tome i svi pisu da je to normalno jer se maternica širi al eto ipak taj neki strah postoji posto iza sebe već imal jednu biokemijsku trudnoću. I da glava me rastura danas 😩😩[/quote]

Što se tiče glave, mene je dosta često boljela u prvom tromjesečju, sada mi se to smanjilo. 😊[/quote]

Hvala malo ste me smirile ☺️
    Nadam se da ce sve biti u redu ☺️[/quote]

Ma sve ti je to normalno mene evo već 2 dana baš boli ono pika …. u 14 tj sam…očito se još maternica siri  u petak bila napregledu i sve je bilo u redu…jednostavno neke žene malo slabije osjete a neko malo jače a neko ne uopće…nema pravila 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

ancy2010
    01. Lipanj 2022. 23:25

Lusi

Imas sad zadnja dva dana bolove u jajnicima i leđima bas kao pred menstruaciju . Ne znam da li je to normalno. Prije 2dana sam bila na pregledu i sve je uredu al ipak se malo brinem

Ja sam u prvoj trudnoci stalno imala te bolove, grceve, probadanja ko da cu svaki cas dobit mengu, i dosta dugo mi je trajalo, pa onda su pocela zatezanja trbuha pa nakon toga braxton hicks kontrakcije, nista me nije zaobislo za razliku od ove trudnoce, znaci nista,skoro pa nikakvih simptoma da se bas nekad zapitam jeli sve ok..

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.