Pozdrav drage :) da li je normalno da me ginekolog na prvi pregled naruci kad budem 8 tjedana + 6 dana? Biokemijska trudnoca je iza mene
👸30 🤴30
❤️ 1/22 dobili koronu
❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
❤️ 21.5. pozitivan test
❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️
Mame i buduce mame, ajde utjesite me i recite da nisam jedina koja nonstop jede cips, smoki, krekere itd. kruh, pekarske proizvode. Znaci svaki dan imam zelju za necim takvim.
Izbjegavam suhomesnato, tunu i tako neke stvari, ali ove grickalice i slatko, to jedem svaki dan 🤦♂️
Necu uopce citati jer za svaku namirnicu pise nesto lose 😂
Nikad mi se toliko nije jeo slani cips, sad sam smatrala vrecicu i to sa kecapom 😂
Jutro trudnice
Haha 😂😃😂 nisi jedina ne brini i ja sam isto tako smoki ,ribice, štapići, čips suhomesnato isto sam jela i sve samo nisam sirovo jela i tunu ovo drugo sve kao i inače neće ti biti ništa ako jedes raznoliko ,moja sestra u prošloj trudnoći je tamnila kolače skoro svaki dan je pakla neki kolač jer joj se tako tražilo sada u novoj trudnoći ništa od slatkog 😂😂😂 tijelo samo traži ono što mu fali tako da ne brini je da nisu zdravi smoki i čips ali šta ćemo ne možemo se svega odreći nije da samo na tome živiš 🤣meni od kada jedem svašta i ušla sam u 14 tjedan sve mi se nekako smirilo stolica mi je napokon dobra ja sam imala proljev tjednima od nekih 6 tjedna do 12 tjedna tek mi se počeo popravljati tako da ne zove se trudnoća bezveze drugo stanje 🙄🤰joj oprostite ja se raspricala
Pozdrav curke, samo da javim pregled prosao super osim tlaka koji je opet bio visok. Narasli smo 4 cm sada smo 6 cm veliki masemo nogicama i rukicama. Kaze veličinom taman odgovara trudnoci od 12 tjedana a toliko sam i trudna. Kontrola za 4 tjedna. Znaci iduci pregled 29.6 🙂
Svima ostalima drzim fige da sve bude uredu.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Pozdrav curke, samo da javim pregled prosao super osim tlaka koji je opet bio visok. Narasli smo 4 cm sada smo 6 cm veliki masemo nogicama i rukicama. Kaze veličinom taman odgovara trudnoci od 12 tjedana a toliko sam i trudna. Kontrola za 4 tjedna. Znaci iduci pregled 29.6 🙂
Čestitke 💖💓💓 baš mi je drago da ti je sve dobro 🤰
Mame i trudnice dali vi imate nekada loše snove ja sam se praksinoc probudila u 1 ujutro tako ružno sam sanjala da je to užas 🙄dali vi imate tako
Mame i trudnice dali vi imate nekada loše snove ja sam se praksinoc probudila u 1 ujutro tako ružno sam sanjala da je to užas 🙄dali vi imate tako
Ja ih znam imati ponekad. Koliko sam citala to je normalno. 🤷♀️
26.4. 7+1 ❤️
lady_dii, to je nešto kasnije, no obično ginekolozi ni ne vole raditi preglede prerano. I mene je moja naručila sa 9 tjedana no meni je to iskreno predugo čekati pa idem privatno kad budem 7+1. Tad je normalno da se sve vidi i čuju otkucaji, a smatram da nema potrebe da nas gledaju više puta kroz 2-3 tjedna, ni prekomjerno čačkanje nije baš dobro.
Čestitke 💖💓💓 baš mi je drago da ti je sve dobro 🤰
Hvaala e sad jos je ginekologinja rekla vidi sto se naguzio 😂 e sad ne znam da li je to nagovještaj da je deckic 🫣🤭
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Ja sam ovu noc sanjala krv na gacicama. Uzas. Muka mi je bilo.
Onda super da nisam jedini prozdrljivko 😂😂😂
.
Tako sam nervozna danas pred pregled, samo idem na wc i sve me nervira 🥴
Sretno svima! ❤️
Cure jel imala koja iskustva da je snimila mobitelom ekran uzv-a za vrijeme kontrole? 🤣 naime moj dragi trenutno nije tu, a u subotu idem na transvaginalni uzv+color doppler. Pa sam zeljela snimit kratki video na uzv kak se beba mice da mu pokazem. Ne znam jel dozvoljavaju to doktori?
24 godine 🤰🏽
6.4.'22. ➕ ❤
15.12.'22. termin🤰🏽
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji