Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    snowwhite1410
    01. Lipanj 2022. 09:35

Lonmi

Mame i buduce mame, ajde utjesite me i recite da nisam jedina koja nonstop jede cips, smoki, krekere itd. kruh, pekarske proizvode. Znaci svaki dan imam zelju za necim takvim.
    Izbjegavam suhomesnato, tunu i tako neke stvari, ali ove grickalice i slatko, to jedem svaki dan 🤦‍♂️
    Necu uopce citati jer za svaku namirnicu pise nesto lose 😂
    Nikad mi se toliko nije jeo slani cips, sad sam smatrala vrecicu i to sa kecapom 😂

Jutro trudnice
    Haha 😂😃😂 nisi jedina ne brini i ja sam isto tako smoki ,ribice, štapići, čips suhomesnato isto sam jela i sve samo nisam sirovo jela i tunu ovo drugo sve kao i inače neće ti biti ništa ako jedes raznoliko ,moja sestra u prošloj trudnoći je tamnila kolače skoro svaki dan je pakla neki kolač jer joj se tako tražilo sada u novoj trudnoći ništa od slatkog 😂😂😂 tijelo samo traži ono što mu fali tako da ne brini je da nisu zdravi smoki i čips ali šta ćemo ne možemo se svega odreći nije da samo na tome živiš 🤣meni od kada jedem svašta i ušla sam u 14 tjedan sve mi se nekako smirilo stolica mi je napokon dobra ja sam imala proljev tjednima od nekih 6 tjedna do 12 tjedna tek mi se počeo popravljati tako da ne zove se trudnoća bezveze drugo stanje 🙄🤰joj oprostite ja se raspricala 

buhtlica23
    01. Lipanj 2022. 09:35

Pozdrav curke, samo da javim pregled prosao super osim tlaka koji je opet bio visok. Narasli smo 4 cm sada smo 6 cm veliki masemo nogicama i rukicama. Kaze veličinom taman odgovara trudnoci od 12 tjedana a toliko sam i trudna. Kontrola za 4 tjedna. Znaci iduci pregled 29.6 🙂
    Svima ostalima drzim fige da sve bude uredu.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

snowwhite1410
    01. Lipanj 2022. 09:39

buhtlica23

Pozdrav curke, samo da javim pregled prosao super osim tlaka koji je opet bio visok. Narasli smo 4 cm sada smo 6 cm veliki masemo nogicama i rukicama. Kaze veličinom taman odgovara trudnoci od 12 tjedana a toliko sam i trudna. Kontrola za 4 tjedna. Znaci iduci pregled 29.6 🙂

Čestitke 💖💓💓 baš mi je drago da ti je sve dobro 🤰

snowwhite1410
    01. Lipanj 2022. 09:40

Mame i trudnice dali vi imate nekada loše snove ja sam se praksinoc probudila u 1 ujutro tako ružno sam sanjala da je to užas 🙄dali vi imate tako 

• BugaDuga
    01. Lipanj 2022. 09:45

snowwhite1410

Mame i trudnice dali vi imate nekada loše snove ja sam se praksinoc probudila u 1 ujutro tako ružno sam sanjala da je to užas 🙄dali vi imate tako

Ja ih znam imati ponekad. Koliko sam citala to je normalno. 🤷‍♀️

26.4. 7+1 ❤️

FourLeafClover
    01. Lipanj 2022. 10:07

lady_dii, to je nešto kasnije, no obično ginekolozi ni ne vole raditi preglede prerano. I mene je moja naručila sa 9 tjedana no meni je to iskreno predugo čekati pa idem privatno kad budem 7+1. Tad je normalno da se sve vidi i čuju otkucaji, a smatram da nema potrebe da nas gledaju više puta kroz 2-3 tjedna, ni prekomjerno čačkanje nije baš dobro. 

buhtlica23
    01. Lipanj 2022. 10:10

snowwhite1410

buhtlica23

Čestitke 💖💓💓 baš mi je drago da ti je sve dobro 🤰

Hvaala e sad jos je ginekologinja rekla vidi sto se naguzio 😂 e sad ne znam da li je to nagovještaj da je deckic 🫣🤭

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Lonmi
    01. Lipanj 2022. 10:19

snowwhite1410

Ja sam ovu noc sanjala krv na gacicama. Uzas. Muka mi je bilo. 
    Onda super da nisam jedini prozdrljivko 😂😂😂

Tako sam nervozna danas pred pregled, samo idem na wc i sve me nervira 🥴
    Sretno svima! ❤️

Marija2404
    01. Lipanj 2022. 10:34

Cure jel imala koja iskustva da je snimila mobitelom ekran uzv-a za vrijeme kontrole? 🤣 naime moj dragi trenutno nije tu, a u subotu idem na transvaginalni uzv+color doppler. Pa sam zeljela snimit kratki video na uzv kak se beba mice da mu pokazem. Ne znam jel dozvoljavaju to doktori?

24 godine 🤰🏽
    6.4.'22. ➕ ❤
    15.12.'22. termin🤰🏽

ribi1234
    01. Lipanj 2022. 10:52

Marija2404

Cure jel imala koja iskustva da je snimila mobitelom ekran uzv-a za vrijeme kontrole? 🤣 naime moj dragi trenutno nije tu, a u subotu idem na transvaginalni uzv+color doppler. Pa sam zeljela snimit kratki video na uzv kak se beba mice da mu pokazem. Ne znam jel dozvoljavaju to doktori?

Ma slobodno, ja sam to prije stalno radila. Cak si je muz snimao kad bi bio sa mnom, a zadnji put mi je dr. cak rekao da nazovem muza na video call pa mu je on objasnjavao sto je sto. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.