Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ribi1234
    01. Lipanj 2022. 10:52

Marija2404

Cure jel imala koja iskustva da je snimila mobitelom ekran uzv-a za vrijeme kontrole? 🤣 naime moj dragi trenutno nije tu, a u subotu idem na transvaginalni uzv+color doppler. Pa sam zeljela snimit kratki video na uzv kak se beba mice da mu pokazem. Ne znam jel dozvoljavaju to doktori?

Ma slobodno, ja sam to prije stalno radila. Cak si je muz snimao kad bi bio sa mnom, a zadnji put mi je dr. cak rekao da nazovem muza na video call pa mu je on objasnjavao sto je sto. 

• MiaEla22
    01. Lipanj 2022. 11:14

Pilvi

Curke, možda nije pogođena tema, ali mooolim vas pomoć. Naše vjenčanje je 1.10., ja ću tad bit 23 tjedna trudna i u potrazi sam za vjenčanicom.
    Ima li koja od vas iskustva s tim može li se ovaj tip haljine namjestit po trbuščiću? Netko kaže da, netko ne, a ja bi voljela znati na što se pripremit.
    Ako što znači, mislim da ću ići u La Perle u Mostar..
    *ne znam uploadat sliku - molim ako se kojoj od vas da, da progooglate - EVA LENDEL DARLING, EVA LENDEL EMMA i MILLANOVA CELESTE

https://www.tiffanyrose.com/
    https://www.tiffanyrose.com/maternity/clothes/wedding-dresses.html

snowwhite1410
    01. Lipanj 2022. 11:17

buhtlica23

snowwhite1410

buhtlica23

Pozdrav curke, samo da javim pregled prosao super osim tlaka koji je opet bio visok. Narasli smo 4 cm sada smo 6 cm veliki masemo nogicama i rukicama. Kaze veličinom taman odgovara trudnoci od 12 tjedana a toliko sam i trudna. Kontrola za 4 tjedna. Znaci iduci pregled 29.6 🙂
    Svima ostalima drzim fige da sve bude uredu.

Čestitke 💖💓💓 baš mi je drago da ti je sve dobro 🤰

Hvaala e sad jos je ginekologinja rekla vidi sto se naguzio 😂 e sad ne znam da li je to nagovještaj da je deckic 🫣🤭

Joj 🥰🥰🥰🥰pre slatko 🥰meni je doktorica rekla kada mi je radila ultrazvuk da je moja neka samozatajna curka ali da je još pre rano da mi kaže spol🤣to je rekla jer je držala rukice oko glave nije se htjela nikako snimiti 🥰

Nela2105
    01. Lipanj 2022. 11:20

Ja sam danas bila na drugom pregledu. Sad smo 8 tjedana i 5 dana i vec se micemo.. 🥰🥰
    Sljedeci pregled nam je 01.07. 😊

👩🏼 26
    🧔🏻‍♂️ 38
    Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
    “Missing you comes in waves.
    Today I’m drowning!”

Queen_of_North
    01. Lipanj 2022. 11:21

Evo me natrag s pregleda, sve je ok.
    13 +0 trudnoce 
    crl 67, bpd  20, nt 1,1,  kčs poz,  FP poz

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

Queen_of_North
    01. Lipanj 2022. 11:22

Pardon, zaboravih napisat, natrag s pregleda kombiniranog probira. 

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

snowwhite1410
    01. Lipanj 2022. 11:22

Lonmi

snowwhite1410

Mame i trudnice dali vi imate nekada loše snove ja sam se praksinoc probudila u 1 ujutro tako ružno sam sanjala da je to užas 🙄dali vi imate tako

Ja sam ovu noc sanjala krv na gacicama. Uzas. Muka mi je bilo.
    Onda super da nisam jedini prozdrljivko 😂😂😂
    .
    Tako sam nervozna danas pred pregled, samo idem na wc i sve me nervira 🥴
    Sretno svima! ❤️

Vjerujem ti tako je i meni bilo , opušteno biti će sve uredu javi se kada završiš i sretno ti💓 i svi tko danas ima preglede 💖ja idem isto kod svoje dr.po doznake i da joj kažem da smo odlučili da nećemo raditi prenatalni test mislimo da je ovo dovoljno što smo napravili

• Nik135
    01. Lipanj 2022. 11:47

Nela2105

Ja sam danas bila na drugom pregledu. Sad smo 8 tjedana i 5 dana i vec se micemo.. 🥰🥰

Kad ste išli na prvi pregled? S koliko tjedana?

Mareeeee3112
    01. Lipanj 2022. 12:05

Queen_of_North

Pardon, zaboravih napisat, natrag s pregleda kombiniranog probira.

Super super sve super😊

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    01. Lipanj 2022. 12:06

Nik135

Nela2105

Kad ste išli na prvi pregled? S koliko tjedana?

U 7 tjednu tad ti se već čuju i otkucaji srceka prije bi bilo prerano i nebi se ništa baš vidlo...osim gestacijske vrecice

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani