Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lo.ti ha
    31. Svibanj 2022. 17:23

ancy2010

Lo.ti ha

Pozdrav cure !

Nama je danas ravno 13+0.. sutra nas ocekuje pregled i bas se radujemo 😊
    Kako ste se vi osjecale u ovim tjednima?

I ja sam danas tocno 13 tjedana, termin mi je stavila 6.12…isto sam umorna i uspavana ajme, koliko god da spavam nekako sam nikakva..ostalih simptoma nemam, ko da nisam ni trudna 😊 ja sam obavila pregled prosli ponedjeljak, sljedeći mi je 27.06..

Tako i ja..jedino sam osjetila "simptom" -jer ne smijes nista jace popiti za bolove-neki dan jer me bolio uzasno zub koji sutra napokon idem popraviti !!! 😀 ja sutra odradim pa se nadam da cemo sada malo rjeđe.. znas li spol?

👱‍♀️:28
    🧔:31
    OTP 8.12.2022 💕
    Slijedeci pregled:21.08.2022 💕
    Stize nam 💕 curka

ancy2010
    31. Svibanj 2022. 17:54

Lo.ti ha

ancy2010

Lo.ti ha

Pozdrav cure !

Nama je danas ravno 13+0.. sutra nas ocekuje pregled i bas se radujemo 😊
    Kako ste se vi osjecale u ovim tjednima?

I ja sam danas tocno 13 tjedana, termin mi je stavila 6.12…isto sam umorna i uspavana ajme, koliko god da spavam nekako sam nikakva..ostalih simptoma nemam, ko da nisam ni trudna 😊 ja sam obavila pregled prosli ponedjeljak, sljedeći mi je 27.06..

Tako i ja..jedino sam osjetila "simptom" -jer ne smijes nista jace popiti za bolove-neki dan jer me bolio uzasno zub koji sutra napokon idem popraviti !!! 😀 ja sutra odradim pa se nadam da cemo sada malo rjeđe.. znas li spol?

Ne znam jos, beba je bila nemirna na zadnjem pregledu pa je jedva uvatila da je izmiri😂nadam se da cu saznati na iducem😊

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

Mareeeee3112
    31. Svibanj 2022. 18:02

Ja cure imam grcenje u području jajnika neznam dal su jajnici tu s obzirom da se sve dize gore ali me baš grči i stisce  bas grč 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Lo.ti ha
    31. Svibanj 2022. 18:04

Mare3112

Ja cure imam grcenje u području jajnika neznam dal su jajnici tu s obzirom da se sve dize gore ali me baš grči i stisce bas grč

Znalo je i meni biti,iako na tren.. vise me znalo peckati kao iznutra..i to većinom u danima kada bi trebala imati M 

👱‍♀️:28
    🧔:31
    OTP 8.12.2022 💕
    Slijedeci pregled:21.08.2022 💕
    Stize nam 💕 curka

Lonmi
    31. Svibanj 2022. 18:51

Ja se nadam sutra cuti spol, u prvoj je vidjela u 12 tt 😊❤️

Marija2404
    31. Svibanj 2022. 19:12

Adri111

Marija2404

Adri111

Marija2404

Evo cure izvadena krv za prenatalni i raden ultrazvuk. Nuhalni nabor izmjeren 1,88mm u 12tt. Koliko je kod vas izmjeren nuhalni?

Kod mene jednom dečku 1.1mm, a drugom 1.6mm.
    Sve ispod 2mm, a neki ginekolozi vele 2.5mm da je ok. Tako da je tebi sve super☺️
    Koji test si radila?

Da rekao mi je ginekolog da je do 2.5mm ok. Qualified test, u pon uto bi trebo test bit gotov 😊

Da, da..to je onaj NIPT što si rekla da je sličan kao Panorama…
    Pa, sretno sa testom iako vjerujem da je sve, baš sve savršeno ☺️☺️

Hvala ti draga moja punoo😘 i ja tebi i svim curkama zelim mirnu i lijepu trudnocu! ❤👶🏽💙👶🏽

24 godine 🤰🏽
    6.4.'22. ➕ ❤
    15.12.'22. termin🤰🏽

Mar'ca🌺
    31. Svibanj 2022. 22:04

Cure, 
    bila sam na WCu, velika nužda, i kada sam se obrisala imala sam roskastu točkicu, ali točkicu, ne znam s čim bi to opisala, sada više nema ništa, je li kojoj bilo tako? Malo me uhvatila panika, vjerujem da nije ništa, da je vjerojatno žilica pukla ili nešto, ali svejedno da pitam. Sutra ujutro odmah zovem doktoricu. 

👩 29
    👨 29
    U braku 8/21 👰🤵
    Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
    Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
    ZM - 28.1.
    ➕ 5.3. ❤️👶
    11.3. - prvi pregled ❤️
    ❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
    🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
    ➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
    🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰

Lonmi
    31. Svibanj 2022. 22:46

Mame i buduce mame, ajde utjesite me i recite da nisam jedina koja nonstop jede cips, smoki, krekere itd. kruh, pekarske proizvode. Znaci svaki dan imam zelju za necim takvim. 
    Izbjegavam suhomesnato, tunu i tako neke stvari, ali ove grickalice i slatko, to jedem svaki dan 🤦‍♂️
    Necu uopce citati jer za svaku namirnicu pise nesto lose 😂
    Nikad mi se toliko nije jeo slani cips, sad sam smatrala vrecicu i to sa kecapom 😂

Lonmi
    31. Svibanj 2022. 22:48

[quote=Mar'ca🌺]Cure,
    bila sam na WCu, velika nužda, i kada sam se obrisala imala sam roskastu točkicu, ali točkicu, ne znam s čim bi to opisala, sada više nema ništa, je li kojoj bilo tako? Malo me uhvatila panika, vjerujem da nije ništa, da je vjerojatno žilica pukla ili nešto, ali svejedno da pitam. Sutra ujutro odmah zovem doktoricu.[/quote]

Jel imas zatvor? Ako i nemas moguce da si se previse napinjala, a ovo sve osjetljivo.
    Vjerojatno samo zilica ne brini 😊

Lunadelu
    31. Svibanj 2022. 23:11

[quote=Mar'ca🌺]Cure,
    bila sam na WCu, velika nužda, i kada sam se obrisala imala sam roskastu točkicu, ali točkicu, ne znam s čim bi to opisala, sada više nema ništa, je li kojoj bilo tako? Malo me uhvatila panika, vjerujem da nije ništa, da je vjerojatno žilica pukla ili nešto, ali svejedno da pitam. Sutra ujutro odmah zovem doktoricu.[/quote]

Pozz. i ja sam jednom imala doslovno točkicu.. vjer žilica pukla jer posli toga srećom je sve u redu... 

TP 27.10.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.