Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pipin
    11. Svibanj 2022. 15:26

Javljam da je pregled dobro prošao, kuca srce i sve izgleda uredno. Idem ponovno za 3 tjedna 🥰❤️❤️❤️

Svemirka
    11. Svibanj 2022. 15:27

Stigli rezultati Panorame. Sve 'low risk' i stiže curka 😮😍
    Ja plakala od sreće... Ah, ti hormoni 😂

🧔 - 36 👩 - 35
    03/2022 - ➕️💓
    05/2022 - Panorama i mini anomaly ✅️ curka stiže 💕
    06/2022 - anomaly scan ✅️

Lida 🍀
    11. Svibanj 2022. 15:59

Pipin, Svemirka cestitke!!!! 🥰🥰🥰

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Lida 🍀
    11. Svibanj 2022. 16:01

Lonmi

Pregled presao super 😊
    Cure kolika vam je bila vrijednost glukoze kad ste krv vadile?
    Meni je bila 5,1 normalno je kao 5. Sad me salje ponovno provjeravati, a vec mi je dosta tog bockanja 😑

Cestitke 🥰 meni je bila 4.7 ali sam dan prije strogo pazila sta jedem jer sam se opekla u prosloj trudnoci pa su me stavili na dijetu. Jesi pazila sta jedes dan prije i bila nataste?

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

• Adri111
    11. Svibanj 2022. 16:02

Svemirka

Stigli rezultati Panorame. Sve 'low risk' i stiže curka 😮😍
    Ja plakala od sreće… Ah, ti hormoni 😂

Kako si dugo čekala nalaz?
    Čestitam na curici💓

11.03.2022. imamo +, beta 336
    25.3.2022. ❤️❤️
    5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
    7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
    OTP 18.11.2022.

Lonmi
    11. Svibanj 2022. 16:08

Lida 🍀

Lonmi

Pregled presao super 😊
    Meni je bila 5,1 normalno je kao 5. Sad me salje ponovno provjeravati, a vec mi je dosta tog bockanja 😑

Cestitke 🥰 meni je bila 4.7 ali sam dan prije strogo pazila sta jedem jer sam se opekla u prosloj trudnoci pa su me stavili na dijetu. Jesi pazila sta jedes dan prije i bila nataste?

A nisam, pojela sam hrpu slatkog dan prije 😑, nisam uopce razmisljala o tome jer me prvi put nitko nista nije pitao. 
    Jel to sta opasno? Meni je u prosloj trudnoci bila 5,44 i moja soc ginicka nije ni spomenula da je to neka povisena vrijednost, a privatnik me salje opet na kontrolu zbog 5,1.
    Sad necu 2 dana okusiti slatko i onda idem kontrolirati. 

Lonmi
    11. Svibanj 2022. 16:10

Cestitke svima na urednim pregledima, vrijeme bas leti, uskoro cemo spremati torbe za bolnicu 😊

Lida 🍀
    11. Svibanj 2022. 16:11

Lonmi

Lida 🍀

Lonmi

Pregled presao super 😊

A nisam, pojela sam hrpu slatkog dan prije 😑, nisam uopce razmisljala o tome jer me prvi put nitko nista nije pitao.
    Jel to sta opasno? Meni je u prosloj trudnoci bila 5,44 i moja soc ginicka nije ni spomenula da je to neka povisena vrijednost, a privatnik me salje opet na kontrolu zbog 5,1.

😅
    Ma, ne bi trebalo biti nista opasno, i oni dizu paniku u zadnje vrijeme podosta,bas su strogi sto se tice secera... I eto svaki doktor ima svoje mišljenje
    Ma samo pazi dan prije sta jedes a on ako pita za ovu vrijednost, jela su dan prije slatko i to je to ☺️

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Lonmi
    11. Svibanj 2022. 16:22

Lida 🍀

Lonmi

Lida 🍀

Lonmi

Pregled presao super 😊

😅
    Ma, ne bi trebalo biti nista opasno, i oni dizu paniku u zadnje vrijeme podosta,bas su strogi sto se tice secera… I eto svaki doktor ima svoje mišljenje
    Ma samo pazi dan prije sta jedes a on ako pita za ovu vrijednost, jela su dan prije slatko i to je to ☺️

Stalno me trazi organizam tu slatkocu, ja nezz sta je to. Realno sve je slatko sta god jedem, pa i cokolino 😂😂. Moram prestati, jest cu tortu u nedjelju jer mi dijete ima rođendan, a do onda cu patiti 😂😂. 
    Nisam uopce razmisljala o tome dan prije vađenja 😑
    Koliki ti je bio secer u prvoj trudnoci? Nije valjda bila ona dijeta od 1800 kcal. 

natalie19
    11. Svibanj 2022. 16:28

Pipin i Svemirka Čestitke!! Konačno i prva curica! 🥰
    Ja sam dobila nalaze i sve oke, glukoza mi 4,5 ali u urinu ima leukocita i stanice pločastoh epitela, vjerovatno je upala. 

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.