Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    keti91
    10. Svibanj 2022. 17:50

Evo i nase srece 🥰🥰🥰🥰
    https://ibb.co/MPL7j8w

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Lida 🍀
    10. Svibanj 2022. 17:50

MalaMagla

Lida 🍀

MalaMagla

Da, za Next sam i ja čula da je odličan. Samo svaki put kad sam ušla tamo, bilo mi malo skupo za nešto što će nositi par tjedana. Možda se samo nisam navikla da tako male stvari isto koštaju 😂 Razmišljala sam možda uzeti neke stvari u Pepcu, ne znam koliko su oni kvalitetni. A i vjerojatno ćemo posuditi robicu od nekoga za taj prvi period, ali bih voljela i ja nešto kupiti.
    Što se tiče sobe, mi smo prije 2tj krecili stan, obojili dječju sobu u bijelo jer ja nisam baš ljubitelj tih isključivo rozo/curica-plavo/dečko ograničenja. Tako da ćemo ubacivati neke detalje u nekim bojama, ali ništa pretjerano. Ionako smo minimalisti i ljubitelji bijelih zidova 😂
    U sobi će nam biti ormar, ladicar jer je dječje stvari lakše stavljati u ladice i vjerojatno stolac na ljuljanje da imamo gdje biti u vrijeme dojenja. Spavati će u početku kod nas u sobi. Razmišljali smo krevetić ili onaj next to me krevetić, još nismo definitivno odlučili, ali nekako ćemo vidjeti možemo li funkcionirati samo s kreveticem i spuštenom stranicom do mene. Ako koja ima savjet, samo dajte ☺️

Eh ovo bi ja, ovog tipahttps://ibb.co/ZGysrHq
    Jer ga mozes lako i sklopit i prenijet u drugu sobu da je beba s tobom tijekom dana, ili kad idete negdje, kao putni krevetić. Cini me se ok za te novce, mi ovdje u SB svakako kinderbet i dio opreme dobijemo od grada ☺️ kakva je kod vas situacija sto se tice grada, imate li isto pravo da dobijete za novorođenče opremu ili novce?

E da ,tako nešto smo mi gledali. Pa stalno mijenjamo mišljenje, hoćemo li samo krevetić ili ćemo kupiti i to på nek spava u tome prvih par mjeseci.
    Mi dobijemo novce u Zg, nekih 2000kn ako se ne varam. Jel možete birati što dobijete ili svi dobiju isto od opreme?

Od opreme svi dobijemo isto, krevetic, podloge, pelene, kozmetiku itd.. https://ibb.co/nQjTyyK u vrijednosti 5000kn, ili mozemo birati ako cemo uzeti novce, 1000kn. Tako da svi za prvo dijete vjerojatno uzmu opremu 😁 za Bozic svi dobiju i bozicnicu za bebu - 100 eura ako se ne varam. Stvarno nije lose haha 😅
    Za krevetic cekamo iskustva 😁 

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Lida 🍀
    10. Svibanj 2022. 18:03

MalaMagla

Keti, jeeeeej na malom slatkom bebacu. Sad tu sliku odmah na frižider 😂

Lida, pa to je odlično! Baš se puno toga dobije. To je baš lijepo od grada da roditeljima tako pomogne. Da bar je svuda tako 😃

Sad cemo imat svi iste profilne slike hehe 😁😁
    Da, da. Zivio gradonačelnik 😅

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Anita1108
    10. Svibanj 2022. 18:10

Hei cure, evo i mene da vam se pridruzim 🤗
    Ja ocekujem pravu zimsku bebicu 🤩 Termin 3.1.2023.
    Danas sam obavila prvi pregled. Po ultrazvuku sam trudna tocno 6 tjedana. Doktor je rekao da je sve u redu, medutim narucio me opet za 7 dana na ultrazvuk jer veli da cuje srce kako lagano titra pa bi htio biti siguran za 7 dana da kuca. Nezz dal je to za zabrinutost ili ne? Prva mi je trudnoca  😃

puna_pitanja
    10. Svibanj 2022. 18:19

Anita1108

Hei cure, evo i mene da vam se pridruzim 🤗
    Ja ocekujem pravu zimsku bebicu 🤩 Termin 3.1.2023.
    Danas sam obavila prvi pregled. Po ultrazvuku sam trudna tocno 6 tjedana. Doktor je rekao da je sve u redu, medutim narucio me opet za 7 dana na ultrazvuk jer veli da cuje srce kako lagano titra pa bi htio biti siguran za 7 dana da kuca. Nezz dal je to za zabrinutost ili ne? Prva mi je trudnoca 😃

Bok, Anita, dobrodosla! Nije to nikakav razlog za zabrinutost, mnoge smo se vracale jer se nije culo srceko na prvom pregledu, 6 tjedana je dosta rano. Tako da bez brige i strpljivo cekati iduci tjedan 😊

30g, OTP 10.11.

ribi1234
    10. Svibanj 2022. 18:45

Mi smo kupili Cutie cloud krevetic, ovalni. Prva cca 3-4 mjeseca nam je bio na najmanjem promjeru i to je bilo idealno jer je dovoljno uzak da prolazi kroz sva vrata, a ima kotace, tako da sam ga preko dana drzala u boravku. Naviknuli smo da po noci ustajemo iz kreveta, a ne da je njegov madrac u nastavku tako da za ove 'next to me' nemam recenziju. Sad ga isto necu kupovati jer nam je i ovako bilo sasvim ok. Vidjela sam ga kroz precke, a prvih par mjeseci smo ionako spavali uz priguseno svjetlo.

Sad planiramo u sobicu s 'igrackama' staviti veliki djecji krevet s pomocnim madracem da za pocetak tamo idu muz i sin, a onda ce valjda s vremenom moci spavati sam. Vidjet cemo. Ali nacelno je plan da njegov krevetic ide braci, a on dobiva novi. 

buhtlica23
    10. Svibanj 2022. 19:29

E da nisam stavila slikicu pa sada stavljam. 
    https://ibb.co/yQQgWNP

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

UrsulaBaby
    10. Svibanj 2022. 19:31

Hej drage moje. Molim vas ako ima netko da je bio u slicnoj situaciji da mi odgovori.
    E ovako, trudna sam osam tjedana tocno. Prije 3 tjedna sam bila na pregledu, bilo je sve u redu medjutim ginekolog je vidio hematon.... Rekao mi je da odmaram i da se vidimo za 7 dana jer cemo cuti srceko. Naravno nakon tjedan dana mirovanja, otisla sam ponovno, srceko je kucalo a hematon se povukao, nitko sretniji od mene. Kako mi je gin rekao da se povukao ja sam pocela malo raduckati po kuci ali nista puno...Imala sam smedjkasto krvarenje i odmah sam zvala ginekologa. Bila sam, rekao mi da se hematon vratio jer sam vjv se naprezala taj jedan dan jer sam se malo opustila. Pijem duphaston i dosl relacija mi je krevet i wc.. proslo je tjedan i pol, jos dva i pol tjedna trebam mirovat do iduce kontrole jer mi je tako receno. Do neki dan sam povracala svaki dan, sad vec nista ne osjecam.. Ne mogu docekat iducu kontrolu.. Ima li itko slicnog iskustva? 🙈🙈🙈

ZM: 15.03.2022
    TERMIN:20.12.2022
    Cekamo malog Stipu 💙
    🤰🏻❤️

keti91
    10. Svibanj 2022. 19:56

UrsulaBaby

Hej drage moje. Molim vas ako ima netko da je bio u slicnoj situaciji da mi odgovori.
    E ovako, trudna sam osam tjedana tocno. Prije 3 tjedna sam bila na pregledu, bilo je sve u redu medjutim ginekolog je vidio hematon…. Rekao mi je da odmaram i da se vidimo za 7 dana jer cemo cuti srceko. Naravno nakon tjedan dana mirovanja, otisla sam ponovno, srceko je kucalo a hematon se povukao, nitko sretniji od mene. Kako mi je gin rekao da se povukao ja sam pocela malo raduckati po kuci ali nista puno…Imala sam smedjkasto krvarenje i odmah sam zvala ginekologa. Bila sam, rekao mi da se hematon vratio jer sam vjv se naprezala taj jedan dan jer sam se malo opustila. Pijem duphaston i dosl relacija mi je krevet i wc.. proslo je tjedan i pol, jos dva i pol tjedna trebam mirovat do iduce kontrole jer mi je tako receno. Do neki dan sam povracala svaki dan, sad vec nista ne osjecam.. Ne mogu docekat iducu kontrolu.. Ima li itko slicnog iskustva? 🙈🙈🙈

Ja sam dobila hematom u 10tt trudnoce,pijem i dalje duphaston i mirujem..i jos se nije povukao..
    Samo miruj i pij redovno,ja radim po kuci ali sve pomalo,i imala sam smedjkasto gdje je meni gin moj rekao da je to sve od hematoma al bitno je da je samo ispod bebe to..nebrini nista evo ja sam usla 13tt i jos ga imam kad ce se povuci neznamo..
    Miruj i nebrini..sto nemozes nemoj raditi 

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

• Krisss
    10. Svibanj 2022. 20:06

Ajme dok nadoknadim sve objave, a nije me bilo par dana... svimacestitke na lijepim i zdravim pregledima. I hvala na info o robici, kolicima i slicno, i ja dosga razmisljam o tome u zadnje vrijeme.
    Danas sam dobila termin za kombinirani na Merkuru (petak) pa me zanima koliko se cekaju nalazi? Nadam se, naravno, sto prije saznati, da sam mirna, a i nisam nista jos rekla na poslu dok ne prode taj period...
    Kada ste vi objavile sretnu vijest na poslu?

20.11. Plusic nakon 3 mj pokusavanja
    24.11.2022. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.