Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mala_mu
    11. Svibanj 2022. 10:51

Po aplikaciji 5 tjedana i 3 dana😂 
    ginic mi nije ništa rekao on čeka da cuje srce, vjerojatno mi i on ne želi nikakve prognoze s obzirom na prijašnje situacije..,

🍀 34 godine
    🍀 5 spontana

malamumu6gmail.com

Suncokret
    11. Svibanj 2022. 11:43

I ja sam nešto gadno sanjala noćas 🙄

• Kokili
    11. Svibanj 2022. 12:19

BlairWaldorf

Kokili

BlairWaldorf

Vi koje radite u skoli kad ste isle na bolovanje ?

Mene je stavila na komplikacije odmah na 1.pregledu, znaci 7+5. Ali ako mozes raditi, nek te stavi nakon GO. Ako bi na komplikacije, a sve ti je u redu, reci da imaa grozne mucnine i povracanje i bude te odma poslala 😀

Ma rečeno mi je da mogu kad kažem. A mučnine i imam- svako jutro.

Cure koje su gadljive ne otvarajte 🙉🤦
    https://ibb.co/Tcpw0zZ jel ova boja iscjedka normalna ?

Meni je bio takav iscjedak ali samo jedan dan. Z ala sma gin i rekla je da se javin ako ga budr i sljedeci dan; srecom nije ga bilo. Smedi iscjedak je stara krv od neceg pa je tek sad izaslo. Javi se gin ako ti potraje do sutra, a osobito ako bude bas crveno kao svjeza krv

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

BlairWaldorf
    11. Svibanj 2022. 12:50

Kokili

BlairWaldorf

Kokili

BlairWaldorf

Vi koje radite u skoli kad ste isle na bolovanje ?

Mene je stavila na komplikacije odmah na 1.pregledu, znaci 7+5. Ali ako mozes raditi, nek te stavi nakon GO. Ako bi na komplikacije, a sve ti je u redu, reci da imaa grozne mucnine i povracanje i bude te odma poslala 😀

Ma rečeno mi je da mogu kad kažem. A mučnine i imam- svako jutro.

Cure koje su gadljive ne otvarajte 🙉🤦
    https://ibb.co/Tcpw0zZ jel ova boja iscjedka normalna ?

Meni je bio takav iscjedak ali samo jedan dan. Z ala sma gin i rekla je da se javin ako ga budr i sljedeci dan; srecom nije ga bilo. Smedi iscjedak je stara krv od neceg pa je tek sad izaslo. Javi se gin ako ti potraje do sutra, a osobito ako bude bas crveno kao svjeza krv

Trenutno nema nista . Ali meni je ovo vise tamnožuto nego smeđe. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

puna_pitanja
    11. Svibanj 2022. 14:44

Opet ja, jel itko radio torch? Ginekologa mi vise nema za danas da ga zovem, a sad sam vidjela da mi je nalaz dosao svasta pozitivno, i sad nemam pojma je li to razlog za paniku ili je ok.
    Konkretno, pozitivan je CMV IgG, HSV 1 IgG i Rubella IgG. Sto nitko ne napise neku uputuuuu za tumacenje. Mozda su to samo antitjiela pa je ok da je pozitivno, nemam pojma. 
    Najgore je sto je nalaz dosao u ponedjeljak, samo meni nije palo na pamet pogledati

30g, OTP 10.11.

Serendipity
    11. Svibanj 2022. 14:44

Mala mu... Ja nisam imala mučnine niti u prvoj trudnoći, niti sad. Niti ikakve klasične simptome. Muž je puno puta rekao da ja uopće nisam tipična trudnica 😂

Mama - 31. g.
    Tata - 33. g.
    Jakob - 23.05.2020.
    Termin - 23.11.2022. 💙
    20.06.2022. - treći pregled

Lonmi
    11. Svibanj 2022. 14:53

Pregled presao super 😊
    Cure kolika vam je bila vrijednost glukoze kad ste krv vadile?
    Meni je bila 5,1 normalno je kao 5. Sad me salje ponovno provjeravati, a vec mi je dosta tog bockanja 😑

Mareeeee3112
    11. Svibanj 2022. 14:54

Bok cure ja sam 10+4 i apsolutno više nemam nikakvih posebnih simptoma rijetko dole u maternici i to je to malo bradavice i to su sisjetljive ne bolne...čak se i brinem i nadam ye da je sve ok ... za 6 dana imam pregled...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mar'ca🌺
    11. Svibanj 2022. 15:07

Mare3112

Bok cure ja sam 10+4 i apsolutno više nemam nikakvih posebnih simptoma rijetko dole u maternici i to je to malo bradavice i to su sisjetljive ne bolne…čak se i brinem i nadam ye da je sve ok … za 6 dana imam pregled…

Tako je meni bilo, možda baš i tako oko toga tjedna. Osjećala sam se odlično i odmah me uhvatila panika da nešto nije u redu. Od simptoma sam imala samo bolne grudi i to je to. I na pregledu je sve bilo u redu. 😊😊

👩 29
    👨 29
    U braku 8/21 👰🤵
    Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
    Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
    ZM - 28.1.
    ➕ 5.3. ❤️👶
    11.3. - prvi pregled ❤️
    ❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
    🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
    ➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
    🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰

Svemirka
    11. Svibanj 2022. 15:13

puna_pitanja

Opet ja, jel itko radio torch? Ginekologa mi vise nema za danas da ga zovem, a sad sam vidjela da mi je nalaz dosao svasta pozitivno, i sad nemam pojma je li to razlog za paniku ili je ok.
    Konkretno, pozitivan je CMV IgG, HSV 1 IgG i Rubella IgG. Sto nitko ne napise neku uputuuuu za tumacenje. Mozda su to samo antitjiela pa je ok da je pozitivno, nemam pojma.
    Najgore je sto je nalaz dosao u ponedjeljak, samo meni nije palo na pamet pogledati

Bok, 
    IgG su antitijela. Neka od njih moguće imaš ako si se cijepila u djetinjstvu. Mislim da su to CMV i Rubella.
    IgM bi bila trenutna aktivna zaraza.
    Tako da, nemaš što brinuti 😉

🧔 - 36 👩 - 35
    03/2022 - ➕️💓
    05/2022 - Panorama i mini anomaly ✅️ curka stiže 💕
    06/2022 - anomaly scan ✅️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.