Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lida 🍀
    11. Svibanj 2022. 16:29

Lonmi

Lida 🍀

Lonmi

Lida 🍀

Lonmi

Pregled presao super 😊
    Cure kolika vam je bila vrijednost glukoze kad ste krv vadile?
    Meni je bila 5,1 normalno je kao 5. Sad me salje ponovno provjeravati, a vec mi je dosta tog bockanja 😑

Cestitke 🥰 meni je bila 4.7 ali sam dan prije strogo pazila sta jedem jer sam se opekla u prosloj trudnoci pa su me stavili na dijetu. Jesi pazila sta jedes dan prije i bila nataste?

A nisam, pojela sam hrpu slatkog dan prije 😑, nisam uopce razmisljala o tome jer me prvi put nitko nista nije pitao.
    Jel to sta opasno? Meni je u prosloj trudnoci bila 5,44 i moja soc ginicka nije ni spomenula da je to neka povisena vrijednost, a privatnik me salje opet na kontrolu zbog 5,1.
    Sad necu 2 dana okusiti slatko i onda idem kontrolirati.

😅
    Ma, ne bi trebalo biti nista opasno, i oni dizu paniku u zadnje vrijeme podosta,bas su strogi sto se tice secera… I eto svaki doktor ima svoje mišljenje
    Ma samo pazi dan prije sta jedes a on ako pita za ovu vrijednost, jela su dan prije slatko i to je to ☺️

Stalno me trazi organizam tu slatkocu, ja nezz sta je to. Realno sve je slatko sta god jedem, pa i cokolino 😂😂. Moram prestati, jest cu tortu u nedjelju jer mi dijete ima rođendan, a do onda cu patiti 😂😂.
    Nisam uopce razmisljala o tome dan prije vađenja 😑
    Koliki ti je bio secer u prvoj trudnoci? Nije valjda bila ona dijeta od 1800 kcal.

Znam taj osjećaj hahaha, mene najvise trazi poslije ponoći kad se probudim na wc, ovako preko dana i ne bas 😅 uzela sam si kojekakvih gluposti s manje secera ali Milka je Milka 🤤
    Da morala sam na tu dijetu, ma pojela dan prije pola cokoladne torte 😂 i jos ujutro na dan vadenja krvi popila kavu s mlijekom.🤦 Ali nisam stvarno racunala da cu vadit i krv. Secer skocio na 7.4 🤭 jos kad sam rekla da majka ima povisen secer zadnjih godija odmah na OGTT i kod endo

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Lida 🍀
    11. Svibanj 2022. 16:36

Lida 🍀

Lonmi

Lida 🍀

Lonmi

Lida 🍀

Lonmi

Pregled presao super 😊
    Meni je bila 5,1 normalno je kao 5. Sad me salje ponovno provjeravati, a vec mi je dosta tog bockanja 😑

Cestitke 🥰 meni je bila 4.7 ali sam dan prije strogo pazila sta jedem jer sam se opekla u prosloj trudnoci pa su me stavili na dijetu. Jesi pazila sta jedes dan prije i bila nataste?

A nisam, pojela sam hrpu slatkog dan prije 😑, nisam uopce razmisljala o tome jer me prvi put nitko nista nije pitao.
    Jel to sta opasno? Meni je u prosloj trudnoci bila 5,44 i moja soc ginicka nije ni spomenula da je to neka povisena vrijednost, a privatnik me salje opet na kontrolu zbog 5,1.

😅
    Ma, ne bi trebalo biti nista opasno, i oni dizu paniku u zadnje vrijeme podosta,bas su strogi sto se tice secera… I eto svaki doktor ima svoje mišljenje
    Ma samo pazi dan prije sta jedes a on ako pita za ovu vrijednost, jela su dan prije slatko i to je to ☺️

Stalno me trazi organizam tu slatkocu, ja nezz sta je to. Realno sve je slatko sta god jedem, pa i cokolino 😂😂. Moram prestati, jest cu tortu u nedjelju jer mi dijete ima rođendan, a do onda cu patiti 😂😂.
    Koliki ti je bio secer u prvoj trudnoci? Nije valjda bila ona dijeta od 1800 kcal.

Znam taj osjećaj hahaha, mene najvise trazi poslije ponoći kad se probudim na wc, ovako preko dana i ne bas 😅 uzela sam si kojekakvih gluposti s manje secera ali Milka je Milka 🤤
    Da morala sam na tu dijetu, ma pojela dan prije pola cokoladne torte 😂 i jos ujutro na dan vadenja krvi popila kavu s mlijekom.🤦 Ali nisam stvarno racunala da cu vadit i krv. Secer skocio na 7.4 🤭 jos kad sam rekla da majka ima povisen secer zadnjih godija odmah na OGTT i kod endo

Pardon, 7.0
    Poslije toga je bio 5.4

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Lonmi
    11. Svibanj 2022. 16:43

Lida 🍀

Lida 🍀

Lonmi

Lida 🍀

Lonmi

Lida 🍀

Lonmi

Pregled presao super 😊

😅

Pardon, 7.0
    Poslije toga je bio 5.4

Ajmeee, pa tko bi rekao da to tako utjece. 
    Ma ja sam sigurna da je tih 5,1 sve sto sam pojela dan prije 😂, to ni nije nesto puno poviseno. Ja u zivotu nisam bila na dijeti, ufff 😂. Mislim da moram, sve za bebu. Ici cu u petak il ponedjeljak kontrolirati. 

puna_pitanja
    11. Svibanj 2022. 17:25

Svemirka

puna_pitanja

Opet ja, jel itko radio torch? Ginekologa mi vise nema za danas da ga zovem, a sad sam vidjela da mi je nalaz dosao svasta pozitivno, i sad nemam pojma je li to razlog za paniku ili je ok.
    Konkretno, pozitivan je CMV IgG, HSV 1 IgG i Rubella IgG. Sto nitko ne napise neku uputuuuu za tumacenje. Mozda su to samo antitjiela pa je ok da je pozitivno, nemam pojma.
    Najgore je sto je nalaz dosao u ponedjeljak, samo meni nije palo na pamet pogledati

Bok,
    IgG su antitijela. Neka od njih moguće imaš ako si se cijepila u djetinjstvu. Mislim da su to CMV i Rubella.
    IgM bi bila trenutna aktivna zaraza.
    Tako da, nemaš što brinuti 😉

Svemirka, puno hvala na odgovoru i ČESTITAAAAM na curici 🥰

30g, OTP 10.11.

Svemirka
    11. Svibanj 2022. 17:34

Hvala svima. 😘
    Nalaze sam čekala 8 dana.
    Pipin, čestitke za super pregled. 👏

🧔 - 36 👩 - 35
    03/2022 - ➕️💓
    05/2022 - Panorama i mini anomaly ✅️ curka stiže 💕
    06/2022 - anomaly scan ✅️

buhtlica23
    11. Svibanj 2022. 17:58

Cure cestitke na super pregledima 🥳🥳
    Ima li neka od vas alergiju? (Pelud,lipa,ambrozija, ubiti sve sto cvjeta i cvate ) inace pijem Telfast ali mislim da se on u trudnoci ne smije koristiti.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

keti91
    11. Svibanj 2022. 18:09

Pozz cure..
    Evo ja sam stigla na ginekologiju pa sad cekamo 3D uzv pa cemo vidjet nasu bebicu malo bolje 🥰🥰

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

natalie19
    11. Svibanj 2022. 18:44

Keti javi kako se vidi bebica u ovim tjednima. Ja sam planirati iti tek poslije od 24 tjedna dalje.
    Danas sam i ja dobila novu sliku, veliki smo 2 cm ☺️

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

keti91
    11. Svibanj 2022. 18:45

https://ibb.co/DMSvRcg
    Evo nase ljubavi srece i sad je potvrdeno da je curica 100% sreca neopisiva 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Lida 🍀
    11. Svibanj 2022. 18:48

keti91

https://ibb.co/DMSvRcg
    Evo nase ljubavi srece i sad je potvrdeno da je curica 100% sreca neopisiva 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Joooj pa cestitam, divnoo! ♥️
    Koliko si platila UZV? ☺️☺️

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.