Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    10. Svibanj 2022. 11:08

Cestitke svima!
    I ja sam odlucila ipak sutra i privat otic, pa drzite fige 😊
    Cure sa starijom djecom, jel vas steze kad dolje u maternici kad ih dizete, nosite? Jel bolje iz čučnja podizati?
    Ja svoju stalno moram nositi i ponekad osjetim tako malo. 

natalie19
    10. Svibanj 2022. 11:24

Pipin ja imam u 12:15. Bit ce sve uredu! 💓
    Vjerovatno se moze i bez kosare, ovisi kolko budes vani, uzmes zimsku vrecu i sportski dio, vjerovatno bi i to islo. Ima tolko mark kolica da si moras uzeti malo vremena, ali imamo vremena. A jaje od nune onda nisi koristila ili? Bas sam gledala sad kolica i vizualno su ljepa, a i nuna leaf njihaljka mi je simpaticna. Pa zasto ne, i neke rabljene stvari na marketplace-u su skoro ko nove, a i u pol jeftinije mozes dobiti i kad prestanes koristiti mozes prodati dalje. A kolko odjece trebas na pocetku? Vjerovatno nije potrebno imati previse svega jer ionako brzo rastu?

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

Pipin
    10. Svibanj 2022. 11:27

Lonmi

Cestitke svima!
    I ja sam odlucila ipak sutra i privat otic, pa drzite fige 😊
    Cure sa starijom djecom, jel vas steze kad dolje u maternici kad ih dizete, nosite? Jel bolje iz čučnja podizati?
    Ja svoju stalno moram nositi i ponekad osjetim tako malo.

Stalno, i svaki dan razmišljam da li je to normalno. Na kraju dana kad legnem sve me dolje 'rastura'. Ja se trudim dizati ju iz čučnja, ali recimo kako iz krevetića dići iz čučnja? 

potencijalna_trudnica
    10. Svibanj 2022. 11:32

Ajme koliko divnih vijesti, čestitam svima!😄😄

Inače bila sam u apoteci da uzmem dramine za moje i pitala sam što bi ja mogla pa su mi preporučili TravelOk tablete koje su na bazi đumbira i da ga inače trudnice uzimaju za mučnine i neke drugd Phytostandard đumbir kapsule ali njih trenutno nemaju na stanju.
    Nadam se da neće zatrebati ali eto, možda još kome bude od koristi 😊

👩 28
    👨 30
    Počeli opušteno 01/22 🙏🤞
    ZM - 22.3.
    ➕ 26.4. ❤️👶
    09.5. - prvi pregled 🤞🏻🤞🏻 - veliki smo 2 mm
    23.5. čujemo ❤ narasli na 15 mm
    OTP - 3.1.'23
    Idući pregled - 24.6.

Pipin
    10. Svibanj 2022. 11:33

natalie19

Pipinja imam u 12:15. Bit ce sve uredu! 💓
    Vjerovatno se moze i bez kosare, ovisi kolko budes vani, uzmes zimsku vrecu i sportski dio, vjerovatno bi i to islo. Ima tolko mark kolica da si moras uzeti malo vremena, ali imamo vremena. A jaje od nune onda nisi koristila ili? Bas sam gledala sad kolica i vizualno su ljepa, a i nuna leaf njihaljka mi je simpaticna. Pa zasto ne, i neke rabljene stvari na marketplace-u su skoro ko nove, a i u pol jeftinije mozes dobiti i kad prestanes koristiti mozes prodati dalje. A kolko odjece trebas na pocetku? Vjerovatno nije potrebno imati previse svega jer ionako brzo rastu?

Nisam uzela jaje od Nune jer je bilo puno skuplje od Cybex, a ocjene na ADAC-u su tada im bile jednake (obavezno gledaj ADAC ocjene jaja koje kupuješ), tu sam odlučila uštedjeti jer mi je izgled jajeta nebitan, a njegova sigurnost izuzetno bitna. Cybex jaje je normalno moglo ići na Nuna kolica. Nuna Leaf je super (ima frendica), ali je jako težak i ne možeš ga samo tako micati po stanu, za razliku od babybjorna koji je kao perce - ali ovo sve je samo moje mišljenje i dojam, odi najbolje sve pogledati i sama u dućan :) robice nemoj gomilati jer ćeš jako puno dobivati na poklon i dogoditi će ti se kao i meni da na kraju dijete ne stiže sve iznositi. Ako možeš malo robice i posuditi, ja sam uvijek za to jer oni to TOLIKO brzo prerastu (recimo moja kćer je 50 prerasla nakon tjedan dana). Za zimsku bebu ti trebaju bodiji drugih rukava, tajice, čarapice i one pidjamice s nogicama (teško mi je reći količinski, kad su tako mali često zaseru robicu pa ipak treba nešto veća količina nego kad su stariji). Moja je 99% vremena prvih 2 mjeseca bila u bodiju dugih rukava, pidjamici i stavila bi joj dodatno čarapice. Neku konkretniju robu (tipa hlače, haljine, veste) nemoj kupovati za jako malu djecu jer je nezgodno i nećeš im to oblačiti vjerojatno...

keti91
    10. Svibanj 2022. 11:36

Lida 🍀

keti91

Lida 🍀

Cure kod mene sve ok, bebica plese u stomaku, sisa palac 😁 preslatko za vidjeti 😍🥰🥰 sljedeci pregled 9.6. ♥️♥️♥️

I tvoja se se bebica znaci plese..
    Ee jel onaj tvoj privatnik radi mozda 3D uzv!?

Cestitam na urednom pregledu ☺️☺️ mislim da radi, meni je bio upalio nakratko kad sam bila na obicnom uzv 😁
    Najbolje da ga pitas, evo broj https://ibb.co/Cm8wGGJ

Hvala ti 😊

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Pipin
    10. Svibanj 2022. 11:37

MalaMagla

Uh, koliko ste se raspisale ☺️
    Čestitam na super pregledima! Baš je lijepo čuti dobre vijesti 🥰
    IPLimam Philips ne ovaj najnoviji model nego malo stariji. Ja sam bas zadovoljna s tim, s tim da mi nije baš puno pomogao d dlakama dolje 🙄 ali zato noge sad moram brijati svakih par tjedana a prije je bilo svaka dva dana. Tako da se meni stvarno isplatilo. Samo nisam uspjela završiti sve prije nego sam ostala trudna.
    Pipin, hvala na informacijama. Da li je praktično i moguće zamijeniti košaru maramom u situacijama kad je hladno i kad se ide u kraće šetnje? Onda toplina mog tijela grije bebu, kao i jakna. Vidjela sam i jakne koje su proširive za bebu. Nisam skužila jel imaju nastavak da se beba stavi unutra ili samo se stavi taj dio proširenja da beba stane u marami ili klokanici ispod jakne. Ne znam jesam li dobro objasnila 😂

Pa čuj, dobro pitanje i moram priznati da osobno to nisam prakticirala. Vrlo vjerojatno nećeš bebu prvih par tjedana nositi dok su još stvarno kao ptići i dok ne postignu samoregulaciju topline. Ja vjerujem da na neki topliji zimski dan (dakle da je temp barem u nekom blažem plusu) možeš, samo ju malo bolje zabundaš, dodaš sloj više pošto je nećeš stavljati u vreću. Doduše, ako bi ju stvarno uspjela nekako spakirati u jaknu vjerujem da bi joj bilo dovoljno toplo. Nisam on neke pomoći kao što vidiš, ja se vjerojatno s prvom ne bih 'usudila' tako, ali sad s drugim definitivno bi. Možda još neka mama tu ima bolji savjet od mene...

keti91
    10. Svibanj 2022. 12:26

Lida 🍀

keti91

Lida 🍀

Cure kod mene sve ok, bebica plese u stomaku, sisa palac 😁 preslatko za vidjeti 😍🥰🥰 sljedeci pregled 9.6. ♥️♥️♥️

Cestitam na urednom pregledu ☺️☺️ mislim da radi, meni je bio upalio nakratko kad sam bila na obicnom uzv 😁

Zvala sam ga..narucila sam se za 3D uzv sutra idem pa se nadam da cu dobiti i slicicu..
    Sutra u 18h 
    A tebi hvala jos jednom 🥰

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Lida 🍀
    10. Svibanj 2022. 12:34

keti91

Lida 🍀

keti91

Lida 🍀

Zvala sam ga..narucila sam se za 3D uzv sutra idem pa se nadam da cu dobiti i slicicu..
    Sutra u 18h
    A tebi hvala jos jednom 🥰

Supeeeer 😁😁😁 ma nema na cemu 😁 javi koja je cijena, i jel smije pratnja ici 😅

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Marija2404
    10. Svibanj 2022. 12:43

Joj cure jutros opet povracanje.. taman sam mislila da me zaobislo to i eto u 9tt krenulo 🙄

24 godine 🤰🏽
    6.4.'22. ➕ ❤
    15.12.'22. termin🤰🏽

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.