Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    keti91
    10. Svibanj 2022. 06:43

Lida,ja sam budna od 4h evo vec 2x se otusirala i ispratila muza na teren..
    Sinoc je bogami bilo borbe s brijanjem al uspjela sam 🤣🤣

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

buhtlica23
    10. Svibanj 2022. 06:55

lussy2205_

Dobro jutro cure,jeste li imale problema s nesanicom u ranoj trudnoci, legnem u ponoc,u 4:30 ujutro vise ne mogu spavati ,a tokom dana me takav umor lovi da to nije realno.. ❤️🙄

Jutro, kod mene je bila identicna situacija tamo 6,7 tt budila se po noci tak od 3 ujutro i onda nema spavanja. A preko dana po 3 x isla spavat od umora. Mislim da je to sve normalno.

Sto se tice brijanja ajoj, jucer sam se napatila kao nikad u životu. Danas mi pregled i ne mogu otic neobrijana.Ono ni zamisliti to n mogu. Jedva na jedvite jade sam uspjela, umorila se kao da sam maraton trcala. A stalno imam osjecaj da nisam dobro to napravila. Sta Ce bit kasnije ja ne znam hahah. Morati cu muza maltretirati 😂. Imam i ja IPL ali ga nikad nisam koristila dole jer sam jednom blicnila i pozalila. Toliko me zapeklo da sam rekla nema sanse. Mozda da sam stisnula zube i izdrzala danas ne bi imala ovih problema. Sto se tice voska i tih gluposti nema sanse kod mene. Od same pomisli zaboli me sve zivo .🙄

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

puna_pitanja
    10. Svibanj 2022. 07:31

lussy2205_

buhtlica23

lussy2205_

Dobro jutro cure,jeste li imale problema s nesanicom u ranoj trudnoci, legnem u ponoc,u 4:30 ujutro vise ne mogu spavati ,a tokom dana me takav umor lovi da to nije realno.. ❤️🙄

Jutro, kod mene je bila identicna situacija tamo 6,7 tt budila se po noci tak od 3 ujutro i onda nema spavanja. A preko dana po 3 x isla spavat od umora. Mislim da je to sve normalno.

Sto se tice brijanja ajoj, jucer sam se napatila kao nikad u životu. Danas mi pregled i ne mogu otic neobrijana.Ono ni zamisliti to n mogu. Jedva na jedvite jade sam uspjela, umorila se kao da sam maraton trcala. A stalno imam osjecaj da nisam dobro to napravila. Sta Ce bit kasnije ja ne znam hahah. Morati cu muza maltretirati 😂. Imam i ja IPL ali ga nikad nisam koristila dole jer sam jednom blicnila i pozalila. Toliko me zapeklo da sam rekla nema sanse. Mozda da sam stisnula zube i izdrzala danas ne bi imala ovih problema. Sto se tice voska i tih gluposti nema sanse kod mene. Od same pomisli zaboli me sve zivo .🙄

Ja cu danas zvati svoju gin,jucer sam zvala privatno i kaze sve popunjeno do 7. mjeseca ,danas od 1 moja radi ,pa vam javljam kada imam prvi pregled 🥰 Imam i ja onaj philipsov braun epilator,ali se ne usidim dole s njim,obrijati cu se tjedan dana prije pregleda i dan prije ,da ne budu dlakice pre guste ,a kada vise ne budem mogla ,također ili muž ili kozmetička depilacija voskom ,pa si miran mjesec dana😘

Ta privatna ordinacija mora da je dobra kad je tako popunjena, to prvi put cujem da je privatno takva guzva 😊 
    Ja voskom depiliram noge ali sad nisam jer mi je u trudnoci tako suha koza da se ne usudim jer mislim da cu prokrvariti, pa hodam dlakavih nogu besramno 🤣 al mackam se kremicama i mislim da ce uskoro biti spremne za vosak, a onda sam mirna.

30g, OTP 10.11.

Lida 🍀
    10. Svibanj 2022. 07:45

keti91

Lida,ja sam budna od 4h evo vec 2x se otusirala i ispratila muza na teren..Sinoc je bogami bilo borbe s brijanjem al uspjela sam 🤣🤣

Znaci i tvoj na terenu 😅 nek se moj i tvoj skompaju pa zajedno da idu. 😁 On negdje isto vani ili?

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Lida 🍀
    10. Svibanj 2022. 07:46

Jel oni u salonu srede i gospodicu ..ili kako? 😂 Jel to Brazilska depilacija? Nist se ne kužim haha

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

keti91
    10. Svibanj 2022. 07:50

Lida 🍀

keti91

Lida,ja sam budna od 4h evo vec 2x se otusirala i ispratila muza na teren..Sinoc je bogami bilo borbe s brijanjem al uspjela sam 🤣🤣

Znaci i tvoj na terenu 😅 nek se moj i tvoj skompaju pa zajedno da idu. 😁 On negdje isto vani ili?

Da na terenu je,3tjedna na terenu 2,3dana kuci i tako stalno uglavnom je to more i zg..jer bas vani taj se posao ne radi..
    Al si planira ovdje nesto traziti kasnije radi bebe,da ipak budemo zajedno svi a ne odvojeni

🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤

keti91
    10. Svibanj 2022. 08:30

Evo zene ja sam stigla,sad cekam da dodjem na red i sva sam u strahu nekom,kud jos nema ginekologa moga pq onda moramo duze cekat..a i ovako sam nestrpljiva..

🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤

Lida 🍀
    10. Svibanj 2022. 08:45

keti91

Evo zene ja sam stigla,sad cekam da dodjem na red i sva sam u strahu nekom,kud jos nema ginekologa moga pq onda moramo duze cekat..a i ovako sam nestrpljiva..

Sad cu i ja krenuti, strah me drzi vec 5 dana 😅 bit ce sve ok ♥️♥️♥️

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

keti91
    10. Svibanj 2022. 08:54

Lida 🍀

keti91

Sad cu i ja krenuti, strah me drzi vec 5 dana 😅 bit ce sve t

Ti si isto kod Gordane Loncar ona ce nas sad pregledati posto barisica nema..
    Pa se mozda i sretnemo

🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤

Lida 🍀
    10. Svibanj 2022. 08:56

Eto vjerojatno hocemo 😁😁😁

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.