Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    keti91
    09. Svibanj 2022. 22:24

Lida 🍀

keti91

Lida 🍀

Cure, cestitke na urednim pregledima ☺️ neka se samo tako i nastavi 🤞
    Nego da pitam, imate li vi bolove u stomaku, jel osjecate da se nesto dogada dole tj da se maternica rasteze? Jel se osjecate bar malo trudno? 😁 I kako do kraja T s brijanjem? Probala sam danas depilaciju voskom kod kuce, AJME 😂 sva se uljepila a nist nisam napravila 🙈 tako da sam se ipak sredila starom dobrom britvicom 😋

Mene zna malo dolje zaboliti ali nista strasno,i uzasno mi se spava
    Ja sam sebi kupila braun za depilaciju sto cupa dlacice i probat s time ako ne onda ce biti problema 🤣🤣

Ajoj, imam neki epilator ali nije mi napet. Dosta to dugo traje i s njim a i boli 😅 steta sto se onaj IPL ne smije u trudnoći. Sutra nastupamo s pregledima nas dvije, mozda se i sretnemo 😁 nek nam je sa srecom ☺️☺️🤞🤞

Da mozda se i vidimo nikad se nezz,u koliko si sati narucena!? Bogami nek nam je sa srecom 😊😊

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Lida 🍀
    09. Svibanj 2022. 22:27

keti91

Lida 🍀

keti91

Lida 🍀

Nego da pitam, imate li vi bolove u stomaku, jel osjecate da se nesto dogada dole tj da se maternica rasteze? Jel se osjecate bar malo trudno? 😁 I kako do kraja T s brijanjem? Probala sam danas depilaciju voskom kod kuce, AJME 😂 sva se uljepila a nist nisam napravila 🙈 tako da sam se ipak sredila starom dobrom britvicom 😋

Ja sam sebi kupila braun za depilaciju sto cupa dlacice i probat s time ako ne onda ce biti problema 🤣🤣

Ajoj, imam neki epilator ali nije mi napet. Dosta to dugo traje i s njim a i boli 😅 steta sto se onaj IPL ne smije u trudnoći. Sutra nastupamo s pregledima nas dvije, mozda se i sretnemo 😁 nek nam je sa srecom ☺️☺️🤞🤞

Da mozda se i vidimo nikad se nezz,u koliko si sati narucena!? Bogami nek nam je sa srecom 😊😊

Oko 9, pola 10 pa kad dodem na red 😁 ti?

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Lida 🍀
    09. Svibanj 2022. 22:43

E too, kad se malo ispravim i predem rukom po trbuhu kao da je iskocilo s lijeve strane. 😁 Svakako treba slijediti svoj instinkt, ko pita ne skita. 😁 Nema koga nisam pitala kad me to tako bolilo, od svekrve koja radi u bolnici do muza koji maltene ne zna gdje je slijepo crijevo 😅😂 i bome svi su rekli da ako je slijepo crijevo, ne bi  mogla tako mirno lezat i kad se ustanem, hodat. A bolilo me zapravo samo kad lezim i kad se koncentriram na bol. Sad opet kad me ne boli, ne valja. Budala 🤭 jesi li rijesila tu upalu, neki antibiotici ili..?
    Ah, odustajem onda od voska. Hvala na upozorenju za bol 😁 ono sto je najbolje se nazalost ne smije eto. I dep. kreme su mi super, samo sad naravno ne  dolazi u obzir. Koja je to kemija kad unistava dlake brrr

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

keti91
    09. Svibanj 2022. 22:45

Lida 🍀

keti91

Lida 🍀

keti91

Lida 🍀

Ja sam u 8:45 al inace cekam duze jer nikad na vrijeme ne dodjem..

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Lida 🍀
    09. Svibanj 2022. 22:46

keti91

Lida 🍀

keti91

Lida 🍀

keti91

Lida 🍀

Ja sam u 8:45 al inace cekam duze jer nikad na vrijeme ne dodjem..

😂😁🤞🤞🤞

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

potencijalna_trudnica
    09. Svibanj 2022. 22:58

Hej cure, evo samo da javim da smo obavili pregled. 😊

Za sad još nema cirkulacije tj. ne kuca srčeko. GV je 14 mm, a ŽV 3 mm i eventualni plod 2 mm.
    Što se nekako i poklopa s mojim računicama da je ovulacija kasnila. Dakle ZM je bila 22.3. i ovulacijske testove sam radila od 3. do 10.4. i bili su negativni i radila sam jedan test za trudnoću 23.4. koji je isto bio negativan.

Idući pregled je 23.5., kao mogli bi i idući tjedan ali ovako ćemo biti sigurni na čemu smo. Čini se kao vječnost ali od sutra do sub smo na GO i putu, a bome i idući tjedan je isplaniran od do pa vjerujem da ću biti zaokupljena i da će vrijeme brzo proći 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

👩 28
    👨 30
    Počeli opušteno 01/22 🙏🤞
    ZM - 22.3.
    ➕ 26.4. ❤️👶
    09.5. - prvi pregled 🤞🏻🤞🏻 - veliki smo 2 mm
    23.5. čujemo ❤ narasli na 15 mm
    OTP - 3.1.'23
    Idući pregled - 24.6.

santina
    10. Svibanj 2022. 06:08

MalaMagla

Lida 🍀

Hm, eto nikad jos dosad nisam imala bas menstrualne bolove, osim na dan kad sam trebala dobiti M. 🧐 Zato pitam. Imala sam samo s desne strane dole od pupka, kad sam se uplašila da nije slijepo crijevo, pa sam bas pitala ginekologa u bolnici neki dan za to, kaze da je normalna ta bol i da nije slijepo crijevo jer je ono sad malo vise nego inace. A da boli s desne strane jer je maternica inace kod svih zena malo pomaknuta u lijevo (??) 😅 Iako ni tu bol ne osjetim vise cesto, mozda jednom u 2 tjedna. Ahh, ne valja kad boli, ne valja kad ne boli. 🙈
    A stvarno, evo dok sam se sredila prode sat vremena 😂 i ja vec razmisljam o salonu, ali koju onda vrstu depilacije… ? Vosak, ili? 🤭 To mora da boliiii primjetila sam danas

Da, ja sam primijetila da mi se kvrga gdje je maternica baš držala lijeve strane trbuha, sad kao da se to malo izjednačilo. Ma ja sam se u početku bojala tih bolova, trčala an wc da vidim jesam procurila i tako. I onda kad sam svuda ali baš svuda pročitala da je to normalno i znak da se esve dobro razvija, onda sam na svaku bol reagirala mazenjem trbuha i hrabrenjem bebe da samo raste ☺️ ta pozitiva mi je puno pomogla. Samo ako boli baš jako ili ako je krvarenje, onda se treba zabrinuti. Ali svakako slijediti svoj instinkt i ako osjetiš da nešto nije u redu, reagirati na to. Tako sam ja nedavno imala jaku bol s lijeve strane, nisam mogla hodati. Došla na hitnu, kažu ligamenti. Ali mi nije bilo to to. Na kraju upala mokraćnih puteva i još smo saznali da jetra nešto nije najbolje. Da sam slušala samo njega, bilo bi još većih problema. Tako da, slušajte sebe najviše.
    Ja sam prije išla na depil voskom u salon. Bolilo kao sam vrag. Nekad sam i popila tabletu za bolove prije. Onda mi je rekla ženska jednom kad me baš jako bolilo da sam sigurno u PMS pošto reagiram drugačije. I stvarno je tako bilo. Onda sam uvijek ciljala ići odmah poslije menge, tad je bilo najlakše za podnijeti. Na kraju sam si kupila IPL, odlična stvar. Ali ne smije se koristiti u trudnoći, tako da.. za sada ništa od toga 🙈

E bas me interesuje koni IPL si kupila? Ja sam isla prijr 5 god u salon, ali su mi tada rekli da se ne preporucujr dole sve tretirati. Najtamniji dio na usnama ne.. i tad dio me bas danas nervira...

Lida 🍀
    10. Svibanj 2022. 06:09

lussy2205_

Dobro jutro cure,jeste li imale problema s nesanicom u ranoj trudnoci, legnem u ponoc,u 4:30 ujutro vise ne mogu spavati ,a tokom dana me takav umor lovi da to nije realno.. ❤️🙄

Jutro i cestitam na trudnoci, ne znam meni je u ranoj t bilo bas suprotno, mogla sam spavat od 10 navecer do 7-8 ujutro, a sad je to nestalo, sad me tek nesanica lovi, ali mozda je od nervoze i uzbuđenosti. 🙈 A popodne kad bi odspavala bilo bi jos gore. Ali to je kod svake zene drugacije ☺️ evo sad sam si namjestila alarm u 7 ali probudila se vec 🙄

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Lida 🍀
    10. Svibanj 2022. 06:11

potencijalna_trudnica

Za sad još nema cirkulacije tj. ne kuca srčeko. GV je 14 mm, a ŽV 3 mm i eventualni plod 2 mm.
    Što se nekako i poklopa s mojim računicama da je ovulacija kasnila. Dakle ZM je bila 22.3. i ovulacijske testove sam radila od 3. do 10.4. i bili su negativni i radila sam jedan test za trudnoću 23.4. koji je isto bio negativan.

Idući pregled je 23.5., kao mogli bi i idući tjedan ali ovako ćemo biti sigurni na čemu smo. Čini se kao vječnost ali od sutra do sub smo na GO i putu, a bome i idući tjedan je isplaniran od do pa vjerujem da ću biti zaokupljena i da će vrijeme brzo proći 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Bit ce to sve ok, i ovo su super vijesti, posto je rana trudnocs 😁😶 Opusti se i uzivaj na GO ♥️

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

potencijalna_trudnica
    10. Svibanj 2022. 06:41

Lida 🍀

potencijalna_trudnica

Bit ce to sve ok, i ovo su super vijesti, posto je rana trudnocs 😁😶 Opusti se i uzivaj na GO ♥️

Hvala ti ❤

Ma da, samo trebamo biti optimistični i bit će to sve ok ❤

Nadam se samo da me baš ovaj tjedan neće krenuti mučnine jer idemo na jedrenje pa ako krenu neću znati je li od bebe ili od broda, a dramine ne smijem piti 🤣🤣

👩 28
    👨 30
    Počeli opušteno 01/22 🙏🤞
    ZM - 22.3.
    ➕ 26.4. ❤️👶
    09.5. - prvi pregled 🤞🏻🤞🏻 - veliki smo 2 mm
    23.5. čujemo ❤ narasli na 15 mm
    OTP - 3.1.'23
    Idući pregled - 24.6.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.