![](/media/img/a3/c9/02d223b03574d14f19d3.jpeg)
Bome sam ja sama po sebi velika, tako da mi nije jos nista usko ni malo, za sad, danas sam 12t.
30g, OTP 10.11.
Bok cure, ja osjetim neku malu kao težinu u želucu, drugo ništa ne osjećam…
Ima li nam tko već trbuščić?
I ja🤭. Ja zapravo ne znam kakav bi trbuščić trebao biti u blizanačkoj...
11.03.2022. imamo +, beta 336
25.3.2022. ❤️❤️
5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
OTP 18.11.2022.
Ribica hvala na objasnjenju. Znaci panorama majcin i djetetov genetski material. Ti si dobila vec rezultate panorame, sve je uredu? Odma se saznala i spol djeteta, to nek bi bilo 100% ili?
Lil me meni se ne nazire jos nista. 😁
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Blair koji si danas dan, 4+? Ni ja nisam imala u pocetku mucnine ali su kasnije dosle, ali vise mi smeta to da mi smetaju mirisi. Pa onda ne jedem neko vrijeme, jucer sam npr pozeljela piletinu u slatko kiselom umaku i rizu, sve je bilo super dok nisam pocela jesti, ali nisam povracala 🙉😁 ja sam danas 6+6, navecer imam prvi pregled, jedva cekam. ☺️
5+4 sam. Testirala sam se na 19 dpo 🙈
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
MalaMagla gdje si naručivala odjeću?
11.03.2022. imamo +, beta 336
25.3.2022. ❤️❤️
5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
OTP 18.11.2022.
Pozdrav
Priključujem se grupi.
Imam djete 20 mjeseci
Sudjelovala sam ovdje u toj trudnoći, samo pod drugim nazivom.
Bilo je fora pratiti, dijeliti iskustva.
Jučer sam neplanski napravila test, m kasni 4 dana, na kraj pameti mi nije bilo. Planirali jesmo a drugu godinu, ali evo emocije rade, ludo
Pozdrav svima
Ribica hvala na objasnjenju. Znaci panorama majcin i djetetov genetski material. Ti si dobila vec rezultate panorame, sve je uredu? Odma se saznala i spol djeteta, to nek bi bilo 100% ili?
Lil me meni se ne nazire jos nista. 😁
Da, mi smo radili Panoramu. Koliko znam, to je jedini test koji razlikuje bebin i mamin DNK, pa kazu da je zbog toga pouzdaniji. Ali i ovi drugi su isto ok, pogotovo ako to pokazuje i UZV. Nalaze smo cekali 9 dana, sve anomalije su low risk, znaci sve ok.
A spol ti otkriju svi testovi, naravno, ako to zelis. Neovisno o njihovoj cijeni i trebali bi biti sigurni.
Pozdrav cure ☺️ bas razmišljam o trudnoći robi 😁ne znam šta da si kupim možda neke tajice i neku haljinu a majica za sada širokih imam , gdje ste vi kupovale?
Ja sam sve uzela u HM-u i imam jos hlace iz C&A i Waikikija.
Hm-ove stvari su skuplje ali su fakat ok kvalitetom, sto ne mogu reci za Waikiki. Hlace im se toliko rastegnu da postanu 2 broja vece, a ove iz C&a su mi velike, njih sam uzela na snizenju. Bit ce ok za jesen i malo vise kila.
Nego, topla preporuka. Kad bude trudnicka odjeca u Lidlu, pokupujte si sve. Ja imam tajice iz kojih se ne skidam od 2019. Nosila sam ih po doma i kad nisam bila trudna. Izgledaju isto kao prvog dana. Bez mucica, rupica, odlcne su, a neka smijesna cijena je bila. A nisu im lose ni tunike i potkusulje i grudnjaci.
Sa Zalanda. Tamo sam našla dosta dobar izbor. Sutra ću dobiti paket pa ću vidjeti jel vrijedi 😂 nisam nikad naručivala s te stranice. A cijene su skroz ok. Inače je trudnicka odjeća skuplja, ovdje je ok. Čak sam našla tri majice u kompletu za nekih 150kn
Klupko_srece, dobro nam došla! 🥰
Ja sam isla razgledavati za buducnost na About you 🤣 isto ima cisto lijepih stvari i ne za previse novaca.
A ne da mi se setati po ducanima za takve stvari, nema sanse, osim stvari za bebu, mislim da cu morati dici kredit koliko bih malih slatkih stvari kupila ILI ce me netko morati zavezati i ne dati gledati, jedno od to dvoje 🤣
30g, OTP 10.11.
Sortiraj odgovore
Najstariji