![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Blair za strah te totalno razumijem i znam kako ti je. I mene je bilo u pocetku opet strah, ali mislim da sam se sad dosta smirila i razmisljam pozitivno. Nadam se da bu sve uredu, a ako slucajno ne bude, nema odustajanja. Ali izgurala sam skoro do 7 tjedna, to je vec mali pomak od prosli put. Sve bu uredu, samo smireno i uzivaj sad u sladkim mukama. 😁☺️
Moguće da ću malo odahnuti ako 1 .pregled dobro prođe. Bas se bojim, baš ,baš. Ali eto nadajmo se najboljemu. ❣️
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Pozdrav drage moje cure. Nadam se da ste mi sve dobro!
Lonmi ja pocinjem u ponedjeljak raditi, nisam jos nikome nista na poslu rekla. Iduci uzv mi je 12.5 i tad sam skoro pa 12 tjedana pa cu im onda reci. E sad, ja bi iskoristila svoj godisnji jer ne znam da dal ga mogu prenijeti iduce godine u studenom,pretpostavljam da cu tad morat koristiti novi godisnji od 2023 godine. Sto se tice komplikacija, ja sam sad cijeli 4 mjesec na starom godisnjem i mislila sam odraditi 5 mjesec da skupim te dvije platne liste i odem na komplikacije. Ali ako nemam mogucnosti za prebaciti godisnji za iducu godinu onda cu sad i iskoristiti pa cu nakupiti s time 3 platne liste!
Tsh :ja pijem redovno eutirox 50 jer mi u trudnoci podivlja tsh. U prosloj trudnoci sam svaki mj isla endokrinologu na kontroli tsh. Samo jednom sam vadila tpo i ta antitjela i nemam nikakvu autoimunu bolest (tipa hasimoto)tako da me nije slao na to vise , nego samo tsh. U prvom tromjesjecju mora biti do 2,5 a u drugom tromjesjecju do 3! Pila sam ga sve dok nisam rodila, kad sam rodila rekao je da prestanem piti, tako je i bilo!
Trudnicka odjeca:uh imam hlace iz hm-a od prosle trudnoce i odlicne su. Sva sreca pa.ljeto dolazi pa.cu haljine nositi.
More:cure dali planirate na more, ja imam rezervirano na Rabu krajem 7 mjeseca,tad cu biti nekih 5.mjeseci trudna , vjerujem da je more dobro za trudnice 🏖🌞 Nekad znam bit panicar a nemrem se doma bas zatvorit!
Meni su ti rekli da ovaj novi godini moram iskoristit do kraja lipnja iduće godine tako da bi mi propao da ga ne uzmem sada, a kada nam završi porodiljni tada ćemo imat godišnji iz 2023. godine.
Blair za strah te totalno razumijem i znam kako ti je. I mene je bilo u pocetku opet strah, ali mislim da sam se sad dosta smirila i razmisljam pozitivno. Nadam se da bu sve uredu, a ako slucajno ne bude, nema odustajanja. Ali izgurala sam skoro do 7 tjedna, to je vec mali pomak od prosli put. Sve bu uredu, samo smireno i uzivaj sad u sladkim mukama. 😁☺️
Moguće da ću malo odahnuti ako 1 .pregled dobro prođe. Bas se bojim, baš ,baš. Ali eto nadajmo se najboljemu. ❣️
Ma hoćeš sigurno. Bit će sve uredu vidjet ćeš
Pozdrav cure, pridružujem vam se. Test pozitivan 5+3, sljedeći tjedan ću na kontrolu. Brinem hoće li biti sve u redu, a imam i 36 godina.
Rita I ja obožavam more, ali vidjet cemo, sve ovisi od financija. Lani smo bili tjedan dana u Ninu i u 9 mj tjedan dana na Korčuli. Savršenstvo!😍 more čisto ko suza.
Blair sve bu uredu! 🥰 još tjedan dana se strpiš. ☺️
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Pozz zene evo da javim da sam jucer vadila krv za stitnjacu,danas otisla po nalaze i kad se nisam šlagirala sve je podivljalo uzasno,a 05.05 idem endrokriologu 😀
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Mi planiramo u 8. ili cak u 9. mj na more, ako Bog da i da sve bude ok ☺️ jedino me malo brine put od 5-6 sati, kako to podnijeti ? 😅
Meni isto kao da je trbuscic iskocio, ali ili si umisljam, ili je od nadutosti 😂
Keti kakvi su ti nalazi?
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Super je sto nam sada stize toplo vrijeme pa mozemo nositi haljine, a na jesen cemo sve ionako biti u tajicama i tunikama :D
e kad smo kod tajica. Imam preporuku za Calzedoniu. Odlicne su njihove/tajice najlonke za trudnice. Dodu 150 kn ali su nepoderive i ne proziru se.
Netko je pitao za Lidl. Da, ako bi ulovile nesto trudnicko-treba doci odmah u jutarnjim satima. Sigurno ce biti navala, sad dugo nisu imali tu liniju.
Cure evo jednog pitanja ... sta s odnosom tokom trudnoce... da li ga imate ? Da li se bojite ...da li ste pitali ginekologa tj kakva Vam je preporuka ...kakav Vam je libido ?🤭😁
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Cure evo jednog pitanja … sta s odnosom tokom trudnoce… da li ga imate ? Da li se bojite …da li ste pitali ginekologa tj kakva Vam je preporuka …kakav Vam je libido ?🤭😁
Pa ja ih imam, nije me trta, nisam imala hematoma ni problema pa nisam ni pitala ginekologa, libido mi je šrot kad sam naduta i ako me boli, inace je ok 😄
30g, OTP 10.11.
Sortiraj odgovore
Najstariji