![](/media/img/a3/c9/02d223b03574d14f19d3.jpeg)
Blair dugo si izdržala, ja bi se več i prije testirala 😁🤣 imas neke simptome?
Ribica jos nisam razmisljala o tome a bi isla na neki NIPT test, jer jos nismo tako daleko. Prvo da cujemo srceko pa onda dalje. Ali iskreno vuče me da bi napravila neki od tih. Onda bu ostatak trudnoce mirniji, vjerovatno.
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Blair dugo si izdržala, ja bi se več i prije testirala 😁🤣 imas neke simptome?
Ribica jos nisam razmisljala o tome a bi isla na neki NIPT test, jer jos nismo tako daleko. Prvo da cujemo srceko pa onda dalje. Ali iskreno vuče me da bi napravila neki od tih. Onda bu ostatak trudnoce mirniji, vjerovatno.
Bila sam na putu pa sam čekala da dodem u Zagreb i da se u miru testiram 🙂 nemam mučnine, grudi me malo bole i više mokrim. Veći mi je problem strah.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Sto se tice trudnicke odjece, ja bih kupila stanardnu odjecu samo broj -dva vecu, nego trudnicku. To jest, samo sam trudnicke tajice imala onako s trbuhom onim.
Ali sve ostalo je obicno samo veci brojevi, tako da sam nakon trudnoce opet mogla nekako iskombinirati na nesto, nekako mi se ne da trositi novac sad na trudnicku odjecu kad ono..nosit cu samo kratko. Ali dakako, nesto sto je neophodno, je neophodno.
Drzite mi fige sutra za prvi pregled, sutra sam u 8, tocnije malo prije 8 narucena na pregled, i ne mogu vjerovati da je to vec doslo, i strah me, i uzbudjena sam i sve u jedno...
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Blair za strah te totalno razumijem i znam kako ti je. I mene je bilo u pocetku opet strah, ali mislim da sam se sad dosta smirila i razmisljam pozitivno. Nadam se da bu sve uredu, a ako slucajno ne bude, nema odustajanja. Ali izgurala sam skoro do 7 tjedna, to je vec mali pomak od prosli put. Sve bu uredu, samo smireno i uzivaj sad u sladkim mukama. 😁☺️
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Pozdrav drage moje cure. Nadam se da ste mi sve dobro!
Lonmi ja pocinjem u ponedjeljak raditi, nisam jos nikome nista na poslu rekla. Iduci uzv mi je 12.5 i tad sam skoro pa 12 tjedana pa cu im onda reci. E sad, ja bi iskoristila svoj godisnji jer ne znam da dal ga mogu prenijeti iduce godine u studenom,pretpostavljam da cu tad morat koristiti novi godisnji od 2023 godine. Sto se tice komplikacija, ja sam sad cijeli 4 mjesec na starom godisnjem i mislila sam odraditi 5 mjesec da skupim te dvije platne liste i odem na komplikacije. Ali ako nemam mogucnosti za prebaciti godisnji za iducu godinu onda cu sad i iskoristiti pa cu nakupiti s time 3 platne liste!
Tsh : ja pijem redovno eutirox 50 jer mi u trudnoci podivlja tsh. U prosloj trudnoci sam svaki mj isla endokrinologu na kontroli tsh. Samo jednom sam vadila tpo i ta antitjela i nemam nikakvu autoimunu bolest (tipa hasimoto)tako da me nije slao na to vise , nego samo tsh. U prvom tromjesjecju mora biti do 2,5 a u drugom tromjesjecju do 3! Pila sam ga sve dok nisam rodila, kad sam rodila rekao je da prestanem piti, tako je i bilo!
Trudnicka odjeca: uh imam hlace iz hm-a od prosle trudnoce i odlicne su. Sva sreca pa.ljeto dolazi pa.cu haljine nositi.
More: cure dali planirate na more, ja imam rezervirano na Rabu krajem 7 mjeseca,tad cu biti nekih 5.mjeseci trudna , vjerujem da je more dobro za trudnice 🏖🌞 Nekad znam bit panicar a nemrem se doma bas zatvorit!
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Uh Rab svake god smo na rabu predivan otok već 5 god ljetujem tamo i još ga nisam cijelog obišla...predivne plaže a najljepše su one najmanje😍♥️
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Dal koju zateže onako nismo u trbuhu? Znam da mi je u trudnoći s kćeri bilo tako pa stoga i znam da je u nekoj mjeri normalno, ali rijeđe je tad bilo jer sam si mogla priuštiti odmor i mirovanje. Sad 9 sati sjedim i onda nakon trčim i dižem malecku, na kraju dana me baš jako zateže, do razine da sam jučer razmišljala moram li ići provjeravati to ili što.
Ove godine ne znam hocemo li na more, ne zbog bebe, vec zbog para 😅 kupili smo kucu pa nikako da je namjestimo i uselimo, svaki mjesec pomalo, ali kako nam je kredita odobreno manje od ocekivanog, sporo to ide al nadam se da cemo bar za neki vikend turizam skupiti 😅
30g, OTP 10.11.
Što se tiče trudniče robe meni su tajice najbolje Lidl. Traperice i 2 majice imam iz h&ma o odlična su kvaliteta. Drugo nisam kupovala jer sam živjela u tome i haljinama...
Pozdrav drage moje cure. Nadam se da ste mi sve dobro!
Lonmi ja pocinjem u ponedjeljak raditi, nisam jos nikome nista na poslu rekla. Iduci uzv mi je 12.5 i tad sam skoro pa 12 tjedana pa cu im onda reci. E sad, ja bi iskoristila svoj godisnji jer ne znam da dal ga mogu prenijeti iduce godine u studenom,pretpostavljam da cu tad morat koristiti novi godisnji od 2023 godine. Sto se tice komplikacija, ja sam sad cijeli 4 mjesec na starom godisnjem i mislila sam odraditi 5 mjesec da skupim te dvije platne liste i odem na komplikacije. Ali ako nemam mogucnosti za prebaciti godisnji za iducu godinu onda cu sad i iskoristiti pa cu nakupiti s time 3 platne liste!
Tsh :ja pijem redovno eutirox 50 jer mi u trudnoci podivlja tsh. U prosloj trudnoci sam svaki mj isla endokrinologu na kontroli tsh. Samo jednom sam vadila tpo i ta antitjela i nemam nikakvu autoimunu bolest (tipa hasimoto)tako da me nije slao na to vise , nego samo tsh. U prvom tromjesjecju mora biti do 2,5 a u drugom tromjesjecju do 3! Pila sam ga sve dok nisam rodila, kad sam rodila rekao je da prestanem piti, tako je i bilo!
Trudnicka odjeca:uh imam hlace iz hm-a od prosle trudnoce i odlicne su. Sva sreca pa.ljeto dolazi pa.cu haljine nositi.
More:cure dali planirate na more, ja imam rezervirano na Rabu krajem 7 mjeseca,tad cu biti nekih 5.mjeseci trudna , vjerujem da je more dobro za trudnice 🏖🌞 Nekad znam bit panicar a nemrem se doma bas zatvorit!
Pozdrav Rita što se tiče mora more i plivanje ti je super i mi planiramo u Dalmaciju u 8 Mjesecu nema bolje relaksacije za mene od mora 🥰 inače ja sam živjela u Puli 34 godine meni je more kao zrak😄
Sortiraj odgovore
Najstariji