Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    keti91
    28. Travanj 2022. 15:38

Lida 🍀

Mi planiramo u 8. ili cak u 9. mj na more, ako Bog da i da sve bude ok ☺️ jedino me malo brine put od 5-6 sati, kako to podnijeti ? 😅
    Meni isto kao da je trbuscic iskocio, ali ili si umisljam, ili je od nadutosti 😂
    Keti kakvi su ti nalazi?

Nalazi su u autu ali ono sto sam vidjela f3 5.22
    Tsh-4,90
    I antitpo je 197.0 ovo ostalo je okej

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Mar'ca🌺
    28. Travanj 2022. 15:38

Mare3112

Cure evo jednog pitanja … sta s odnosom tokom trudnoce… da li ga imate ? Da li se bojite …da li ste pitali ginekologa tj kakva Vam je preporuka …kakav Vam je libido ?🤭😁

Što se odnosa tiče, pitala sam ginekologici na zadnjem pregledu, rekla je da možemo bez problema ( normalno, ne divlje 😂😅 ) i da može sve dok ona ne kaže da više ne. 
    Trenutno se još bojimo, zapravo, muž više nego ja, ali bude i to lagano. 😂😊

👩 29
    👨 29
    U braku 8/21 👰🤵
    Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
    Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
    ZM - 28.1.
    ➕ 5.3. ❤️👶
    11.3. - prvi pregled ❤️
    ❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
    🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
    ➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
    🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰

puna_pitanja
    28. Travanj 2022. 15:39

MalaMagla

Mare3112

Cure evo jednog pitanja … sta s odnosom tokom trudnoce… da li ga imate ? Da li se bojite …da li ste pitali ginekologa tj kakva Vam je preporuka …kakav Vam je libido ?🤭😁

U početku se muž bojao i stalno govorio da moramo sad pazit na bebu. I što god ja rekla, on je mislio da će se bebi nešto dogoditi tijekom seksa 😂 kasnije je vidio da to nije baš tako, pa se opustio. Ali moj libido je nepostojeći, bar je bio do sada. Sad se tu i tamo probudi, ali nije to to. Stvar koja mi sve otežava je i to što sam sad u trudnoći stalno suha, isto tako i koliko god ja mislila da sam mokra tijekom seksa, brzo osjetim da je suprotno i onda mi to sve bude nadraženo i bolno. Slijedeći tjedan idem na pregled pa ću pitati što učiniti pod tim pitanjem.

A muz ti je sladak 🥰 sta ce biti kad krene trbuscic rasti. 
    Ja znam imati problem suhoce inace, meni je lubrikant rijesio sve probleme. A bas javi ako ginekolog bude imao kakav pametan savjet. 😅

30g, OTP 10.11.

keti91
    28. Travanj 2022. 15:40

Mare3112

Ja svaki put zaboravim pitati ginekologa svog za odnos posto imam hematom,al dok njega nije bilo odnose smo imali,i vise sam se nekako ja bojala nego muz 🤣🤣🤣

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

snowwhite1410
    28. Travanj 2022. 16:04

Mare3112

Mene je iskreno bilo strah pa sam se sva ukočila pa je moj dečko rekao pa ne može ništa biti bebi 🤣🤣pa ga je to naživciralo 😄meni je danas baš iskočio mali trbuscic 🤰🥰

snowwhite1410
    28. Travanj 2022. 16:04

snowwhite1410

Mare3112

Mene je iskreno bilo strah pa sam se sva ukočila pa je moj dečko rekao pa ne može ništa biti bebi 🤣🤣pa ga je to naživciralo 😄meni je danas baš iskočio mali trbuscic 🤰🥰

Kako si ti po pitanju odnosa?

buhtlica23
    28. Travanj 2022. 16:42

MalaMagla

I još jednom da pitam za grudnjake. Išla bih u subotu kupiti, pa da znam gdje da idem. Ovi koje sad imam su nepodnošljivi 😂🙈

Ja imam bas velike grudi, grudnjak ni vidit ne mogu. Nosim topiće iz Kika cijenom su okej a i kvalitetom. Stoji di trebaju a nista ne stisne. To mi je jako vazno jer me bas bole tako da ono..

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Lonmi
    28. Travanj 2022. 16:54

Pipin

Dal koju zateže onako nismo u trbuhu? Znam da mi je u trudnoći s kćeri bilo tako pa stoga i znam da je u nekoj mjeri normalno, ali rijeđe je tad bilo jer sam si mogla priuštiti odmor i mirovanje. Sad 9 sati sjedim i onda nakon trčim i dižem malecku, na kraju dana me baš jako zateže, do razine da sam jučer razmišljala moram li ići provjeravati to ili što.

Mene. Također nemam predah i cijeli dan malu dizem i nosim. Cak i ne da me zateze nego me pika, probada i kao da sam naduta. I ja sam vec razmisljala jel to normalno, ne mogu se sjetiti iz prosle trudnoce. 

Lonmi
    28. Travanj 2022. 16:58

Cure, ako su vam trudnoce uredne bez brige mozete na more i gdje god zelite. Trbuh nije tako velik u 2 tromjesjecju i sasvim je ok i ugodno putovati. Onda bar produ mucnine i to je najljepši period, sta bi se zatvarale ako ne morate, samo putujte i uzivajte. 2. tromjesjecje je najljepše. 
    Tako sam i ja mislila kako cu oko 20 tt biti ogromna i necu nigdje moci, ustvari bi se popela na planinu, ali morala sam mirovati. 

Lonmi
    28. Travanj 2022. 17:03

Rita meni je sad ispala situacija da mi fali doslovce 3 dana u 7 mj da bi dobila 2 pune platne liste i onda otvorila komplikacije. Stari godisnji cu uskoro pocrti koristiti, a dalje nemam pojima. Vjerojatno cu novi i doc tih 3 dana na posao il traziti bolovanje i gotovo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.