![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Mi planiramo u 8. ili cak u 9. mj na more, ako Bog da i da sve bude ok ☺️ jedino me malo brine put od 5-6 sati, kako to podnijeti ? 😅
Meni isto kao da je trbuscic iskocio, ali ili si umisljam, ili je od nadutosti 😂
Keti kakvi su ti nalazi?
Nalazi su u autu ali ono sto sam vidjela f3 5.22
Tsh-4,90
I antitpo je 197.0 ovo ostalo je okej
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Cure evo jednog pitanja … sta s odnosom tokom trudnoce… da li ga imate ? Da li se bojite …da li ste pitali ginekologa tj kakva Vam je preporuka …kakav Vam je libido ?🤭😁
Što se odnosa tiče, pitala sam ginekologici na zadnjem pregledu, rekla je da možemo bez problema ( normalno, ne divlje 😂😅 ) i da može sve dok ona ne kaže da više ne.
Trenutno se još bojimo, zapravo, muž više nego ja, ali bude i to lagano. 😂😊
👩 29
👨 29
U braku 8/21 👰🤵
Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
ZM - 28.1.
➕ 5.3. ❤️👶
11.3. - prvi pregled ❤️
❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰
Cure evo jednog pitanja … sta s odnosom tokom trudnoce… da li ga imate ? Da li se bojite …da li ste pitali ginekologa tj kakva Vam je preporuka …kakav Vam je libido ?🤭😁
U početku se muž bojao i stalno govorio da moramo sad pazit na bebu. I što god ja rekla, on je mislio da će se bebi nešto dogoditi tijekom seksa 😂 kasnije je vidio da to nije baš tako, pa se opustio. Ali moj libido je nepostojeći, bar je bio do sada. Sad se tu i tamo probudi, ali nije to to. Stvar koja mi sve otežava je i to što sam sad u trudnoći stalno suha, isto tako i koliko god ja mislila da sam mokra tijekom seksa, brzo osjetim da je suprotno i onda mi to sve bude nadraženo i bolno. Slijedeći tjedan idem na pregled pa ću pitati što učiniti pod tim pitanjem.
A muz ti je sladak 🥰 sta ce biti kad krene trbuscic rasti.
Ja znam imati problem suhoce inace, meni je lubrikant rijesio sve probleme. A bas javi ako ginekolog bude imao kakav pametan savjet. 😅
30g, OTP 10.11.
Ja svaki put zaboravim pitati ginekologa svog za odnos posto imam hematom,al dok njega nije bilo odnose smo imali,i vise sam se nekako ja bojala nego muz 🤣🤣🤣
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Mene je iskreno bilo strah pa sam se sva ukočila pa je moj dečko rekao pa ne može ništa biti bebi 🤣🤣pa ga je to naživciralo 😄meni je danas baš iskočio mali trbuscic 🤰🥰
Mene je iskreno bilo strah pa sam se sva ukočila pa je moj dečko rekao pa ne može ništa biti bebi 🤣🤣pa ga je to naživciralo 😄meni je danas baš iskočio mali trbuscic 🤰🥰
Kako si ti po pitanju odnosa?
I još jednom da pitam za grudnjake. Išla bih u subotu kupiti, pa da znam gdje da idem. Ovi koje sad imam su nepodnošljivi 😂🙈
Ja imam bas velike grudi, grudnjak ni vidit ne mogu. Nosim topiće iz Kika cijenom su okej a i kvalitetom. Stoji di trebaju a nista ne stisne. To mi je jako vazno jer me bas bole tako da ono..
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Dal koju zateže onako nismo u trbuhu? Znam da mi je u trudnoći s kćeri bilo tako pa stoga i znam da je u nekoj mjeri normalno, ali rijeđe je tad bilo jer sam si mogla priuštiti odmor i mirovanje. Sad 9 sati sjedim i onda nakon trčim i dižem malecku, na kraju dana me baš jako zateže, do razine da sam jučer razmišljala moram li ići provjeravati to ili što.
Mene. Također nemam predah i cijeli dan malu dizem i nosim. Cak i ne da me zateze nego me pika, probada i kao da sam naduta. I ja sam vec razmisljala jel to normalno, ne mogu se sjetiti iz prosle trudnoce.
Cure, ako su vam trudnoce uredne bez brige mozete na more i gdje god zelite. Trbuh nije tako velik u 2 tromjesjecju i sasvim je ok i ugodno putovati. Onda bar produ mucnine i to je najljepši period, sta bi se zatvarale ako ne morate, samo putujte i uzivajte. 2. tromjesjecje je najljepše.
Tako sam i ja mislila kako cu oko 20 tt biti ogromna i necu nigdje moci, ustvari bi se popela na planinu, ali morala sam mirovati.
Rita meni je sad ispala situacija da mi fali doslovce 3 dana u 7 mj da bi dobila 2 pune platne liste i onda otvorila komplikacije. Stari godisnji cu uskoro pocrti koristiti, a dalje nemam pojima. Vjerojatno cu novi i doc tih 3 dana na posao il traziti bolovanje i gotovo.
Sortiraj odgovore
Najstariji