Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Queen_of_North
    19. Travanj 2022. 08:04

Jutro svima.
    Ja sam i dalje u cekanju prvog pregleda, 29.4., cini mi se predalekooo :(
    Htjela sam vas pitati, vas koje ste iskusnije. Jucer sam pocela osjecati zub,  ne previse, ali ga osjecam na hranu, na dodir itd. Zubara mislim nazvati danas popodne. Zanima me da li se moze koristiti lok.anestezija ako bude potrebe (ne znam zasto boli, da li treba cisttiti kanale, da li...moze biti svasta, iako sam redovita na kontrolama)?
    Da li lokalna anestezija moze napraviti neki problem bebici, nekako me strah koristiti a bojim se ako bude nesto radio, ne mogu izdrzati bol..? Sada sam  cca 7 tjedan. Sto vi mislite?

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

puna_pitanja
    19. Travanj 2022. 08:17

Ima nas jos sa tim problemom. Bas me jako pocnem moliti sa desne strane i onda kad odem na WC prestane. Iako tesko idem na WC ali isto proljev bude 🤣i onda bude sve okej do iduceg puta hahaha. Ali kazu da je to sve okej jer se probava usporava pa eto

Buhtlica, nemoj mi to govoriti da se probava usporava, i ovako je spora   

30g, OTP 10.11.

buhtlica23
    19. Travanj 2022. 08:17

Queen_of_North

Jutro svima.
    Ja sam i dalje u cekanju prvog pregleda, 29.4., cini mi se predalekooo :(
    Htjela sam vas pitati, vas koje ste iskusnije. Jucer sam pocela osjecati zub, ne previse, ali ga osjecam na hranu, na dodir itd. Zubara mislim nazvati danas popodne. Zanima me da li se moze koristiti lok.anestezija ako bude potrebe (ne znam zasto boli, da li treba cisttiti kanale, da li…moze biti svasta, iako sam redovita na kontrolama)?
    Da li lokalna anestezija moze napraviti neki problem bebici, nekako me strah koristiti a bojim se ako bude nesto radio, ne mogu izdrzati bol..? Sada sam cca 7 tjedan. Sto vi mislite?

Hm, svakako odi kod zubara. Naglasi da si trudna. Sigurna sam da su imali takvih situacija. Mora postojati neko rjesenje.  
    A sto se tice pregleda totalno te razumijem. Meni je 26.4 pregled. Ne mogu docekati. Jos kad su cure neki dana napisale da se ne cuje srce odma sam se uplasila. Ali valjda sve sve biti uredu.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    19. Travanj 2022. 08:19

puna_pitanja

Ima nas jos sa tim problemom. Bas me jako pocnem moliti sa desne strane i onda kad odem na WC prestane. Iako tesko idem na WC ali isto proljev bude 🤣i onda bude sve okej do iduceg puta hahaha. Ali kazu da je to sve okej jer se probava usporava pa eto

Da tako je meni receno. I moja je probava spora hahaha. Inace sam isla mozda 3 x tjedno na WC i to na silu hahah. A sad mislim da sam 2 x isla ali se sada ne usudim tiskat 😅

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    19. Travanj 2022. 08:19

puna_pitanja

Da tako je meni receno. I moja je probava spora hahaha. Inace sam isla mozda 3 x tjedno na WC i to na silu hahah. A sad mislim da sam 2 x isla ali se sada ne usudim tiskat 😅

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    19. Travanj 2022. 08:20

Opet poludio forum 🤣 prvo nece objavit sad 2 x ahhaa

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

natalie19
    19. Travanj 2022. 08:24

MalaMagla drago mi je da si dobro ti i bebica. ☺️❤️

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

keti91
    19. Travanj 2022. 08:25

MalaMagla

Evo da se javim. Bili na hitnoj. Ja čim sam rekla što je, doktor je rekao da je kružni ligament. Kaže da može toliko boljeti, ali da je to normalno i da se sve rasteže i pravi mjesta za bebu i maternicu. Onda je napravio uzv, beba super, srce kuca junački, 5 cm je velika i kaže da sam po uzv 12+1 a ne 10+6. Kaže da je to skroz normalno, ja sam se već uplašila 😂🙈 kaže da netko nije prije dobro izmjereno, on je mjerio 5 puta. Pregledao me i vaginalnim i ultrazvukom preko trbuha, bubreg i sve je pregledao, kaže da je sve super. Desni jajnik nije mogao naći, kaze da se vjerojatno sakrio iza maternice. Baš mi je laknulo 🥰 sad bar mogu mirno spavati i znam da je s bebom sve super. Sutra ne idem raditi, odnosno dok ne osjetim da mogu. Svakako idem do svoje doktorice još potvrditi da nije nešto s mokraćnim kanalima.
    Eto cure, ako osjetite da vas boli ovako kao i mene, i da bol ide skroz dolje do stidnih usana, najvjerojatnije je ligament 😊

Bitno da je sve uredu i s tobom i s bebicom,netko tko ti je sve objasnio ja sam dozivjela strasno,al sam krvarila dodjem na hitnu ginekologiju da bi mi rekla zasto sam ja dosla,i napravila uzv preko one stvari i dobro da me nije potjerala u p.m

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Polly
    19. Travanj 2022. 08:43

Jutro ženice... Baš sam htjela reći koja dva različita pristupa sa hitne kod keti i male magle… Svaka žena bi trebala dobiti takvu posvećenost i da te gin umiri, pogotovo u ranoj trudnoći kad ne znaš šta i kako. Bitno da je na kraju sve super 🍀 Htjela sam vas pitati jel i vas cice jako bole? Meni su napuhnute, ne smijem ih taknuti, baš jako bole i to me podsjetilo na "propust" u prvoj trudnoći. Kad je trbuh počeo rasti počela sam ga mazati bademovim uljem, danas nemam niti jednu jedini striju. A cicke sam zaboravila tada i sada imam sitne strije po cickama. I volim ih, nije da me smetaju, ipak je to sjećanje na trudnoću s mojom curicom, ali sam htjela proći bez njih. Pa eto savjet ako želite izbjeći strije, počnite odmah mazati cicke jer zapravo prvo buknu one, a trbuh tek kasnije 😁

keti91
    19. Travanj 2022. 08:45

Polly

Jutro ženice… Baš sam htjela reći koja dva različita pristupa sa hitne kod keti i male magle… Svaka žena bi trebala dobiti takvu posvećenost i da te gin umiri, pogotovo u ranoj trudnoći kad ne znaš šta i kako. Bitno da je na kraju sve super 🍀 Htjela sam vas pitati jel i vas cice jako bole? Meni su napuhnute, ne smijem ih taknuti, baš jako bole i to me podsjetilo na "propust" u prvoj trudnoći. Kad je trbuh počeo rasti počela sam ga mazati bademovim uljem, danas nemam niti jednu jedini striju. A cicke sam zaboravila tada i sada imam sitne strije po cickama. I volim ih, nije da me smetaju, ipak je to sjećanje na trudnoću s mojom curicom, ali sam htjela proći bez njih. Pa eto savjet ako želite izbjeći strije, počnite odmah mazati cicke jer zapravo prvo buknu one, a trbuh tek kasnije 😁

Mene znaju boliti,meni je cak gin rekao moram izvlaciti si bradavice,e pa me je onda tek bolilo al zna i ovako na dodir boliti...

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.