Sretan Bozic ekipa ♥️
Ja sam u bolnici. Sinoc su me stavili u predradaonu ali su trudovi popustili. Ctg kaze jedan doktor da je kratak. Ne znam sta to znaci. A sad su me poslali ipak na odjel. Samo su rekli kad krenu jaci bolovi kao za porod svako 10min da se javim i tjt. Nisu nista ostalo spominjali. Bas ne osjecam neko forsiranje. Otvorena sam prst.
Da me strah, je. Onako kako cu ja to i sto pitanja 😶
Srecan bozic ♥️
Ja sam isto sinoc zavrsila na kraju u bolnici dobijala sam trudove od 11 do 3 trpila onda sam otisla ctg ocitivao ih isto ali medjutim tek sam se krenula otvorati sasvim malo pa sam onda 3h setala da vidimo hoce li se ista desiti ali nista stanje isto bilo, pitali me hocu li da ostanem ili da idem kuci, onda sam izabrala da odem kuci jer se lakss nositi sa bolovima nego kod njih prikljucen na ctg stalno, dobila tablete za bolovei da se javim tek kada postanu jaci bolovi nego sti su sinoc bili
Uglavnom nadam se da ce se pokrenuti jer sutra bih onda imala inducirani 🙊
Ja sam pokusala sto vise spavat, racunam danas rađam. Ali od ctg prikljucaka stvarno nije zgodno. Ali tu sam. Kuci mi nedajuu , trudovi skoro da ih nema
Sretno!! Neka sve dobro prode 🙏🏽♥️
Ja sada cekam da krene nesto bolnije nego sto je bilo nadam se da cemo danas dobiti svoje bebice dace bog ♥️
Ribic, med medeni su, js sam vidjela, al nisam stigla kom
Curke, zasto vi Proljetnici odgovarate? I mene je isprovocirala nekidan pa joj nisam dala gusta 🤣
Nego, mame, koliko spavate dnevno? A posebno vi s blizancima, kako izdrzavate? 🙈
Hvala :)
A ja prek dana bas ne spavam. Jesam na pocetku izmedu njihovog jednog/dva obroka. Al sad sam gledala tv, pospremala (nis puno), bila na mobu i sl.
Tak da spavam evo od sad pa po 2h do 7 ujutro… s tim da su cure zadnje 4 veceri imale show od 01-04 pa nismo bas spavali🤦♀️
Ne mogu zamisliti kako s 2 bebice jer i moj nekad napravi show pa to traje i traje dok ponovno ne zaspi. Ponekad posto ne dojim odspavam i duze jer ga muz preuzme i nahrani, a kad ga ja preuzmem, sutradan bduem ukomirana jer ja ne mogu prek noci funkcionkrat, bolje preko dana funkcioniram. Al ti prekidi sna su mi najgori, 2,3 sata spavam i onda prekjd, hranjenje i cekanje da ponovno zaspi 🙈
A da. Isto ti i nama samo kaj nemre jedan preuzet pa da preskocis jedno prematanje/hranjenje. Jer jbg, krenu obje vristat i nemres da bas tak jedna vristi pola sata dok drugu ne premotas i ne nahranis…
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Curke s trudovima - sretno!
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Sretan Božić cure ❄️🌲
Ja sam isto od jučer u bolnici, bila na pregledu, ctg pokazao neke trudove, otvorena prst pa su me ostavili jer mi je ovo porod poslje carskog pa da sam pod nadzorom jer mi do bolnice treba nekih 2 sata... Za sad ništa novog, i dalje prst otvorena, čekamo ako se ništa ne pokrene u četvrtak će mi raditi opet carski
🙋🏻♀️27 🙋🏻♂️38
2018 💒👫🏻
2019 baby B 👦🏻💙
5/2021 missed.ab 10tj 💔
🌈 2022 baby N 👶💙
Sretan Bozic ekipa ♥️
Ja sam u bolnici. Sinoc su me stavili u predradaonu ali su trudovi popustili. Ctg kaze jedan doktor da je kratak. Ne znam sta to znaci. A sad su me poslali ipak na odjel. Samo su rekli kad krenu jaci bolovi kao za porod svako 10min da se javim i tjt. Nisu nista ostalo spominjali. Bas ne osjecam neko forsiranje. Otvorena sam prst.
Da me strah, je. Onako kako cu ja to i sto pitanja 😶
Srecan bozic ♥️
Ja sam isto sinoc zavrsila na kraju u bolnici dobijala sam trudove od 11 do 3 trpila onda sam otisla ctg ocitivao ih isto ali medjutim tek sam se krenula otvorati sasvim malo pa sam onda 3h setala da vidimo hoce li se ista desiti ali nista stanje isto bilo, pitali me hocu li da ostanem ili da idem kuci, onda sam izabrala da odem kuci jer se lakss nositi sa bolovima nego kod njih prikljucen na ctg stalno, dobila tablete za bolovei da se javim tek kada postanu jaci bolovi nego sti su sinoc bili
Uglavnom nadam se da ce se pokrenuti jer sutra bih onda imala inducirani 🙊
Ja sam pokusala sto vise spavat, racunam danas rađam. Ali od ctg prikljucaka stvarno nije zgodno. Ali tu sam. Kuci mi nedajuu , trudovi skoro da ih nema
Sretno!! Neka sve dobro prode 🙏🏽♥️
Ja sada cekam da krene nesto bolnije nego sto je bilo nadam se da cemo danas dobiti svoje bebice dace bog ♥️
Nadam se 🙏🏽🙏🏽
24.12.2022. 💙
Baćo, Trudnica2022 i Ana2104 želim vam što ugodniji porod i da već danas imate svoje bebice 🥰 držite se i javite kako je ❤️ mislim na vas 😘
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermia
AIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Baćo, Trudnica2022 i Ana2104 želim vam što ugodniji porod i da već danas imate svoje bebice 🥰 držite se i javite kako je ❤️ mislim na vas 😘
Hvala mila♥️♥️
Cure, da vam se javim - rodila sam🥰❤️
Ujutro puknuo vodenjak, dobila trudove odmah na 5 min, ali otkucaji bebi krenuli padati već pri dolasku u bolnicu, protoci su se počeli kvariti i morala sam na carski. S bebačom je evo sve super, Apgar 10/10. 💙🥰
👩 31 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 37 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF - 4 🐧🐧🐧🐧*4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
Sortiraj odgovore
Najstariji