Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ana_
    24. Prosinac 2022. 21:41

Vidim da naša proljet(v)nica I dalje provocira 🤦🏼‍♀️
    Ja se polako bližim kraju, sve sam si teža, sve više piskim noću, umirem od vrućine, ali ne dam se. U utorak kontrola, zadnji put (14.12.) sve bilo uredno.
    Ribic, zakasnila sam vidjeti tvoje cure, ali vjerujem da su med medeni ❤️❤️❤️
    Uživajte, cure, u ovo blagdansko vrijeme sa svojim (sve većim) obiteljima ❤️❤️❤️

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙

04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌

01/2025 novi postupak

Baćo
    24. Prosinac 2022. 21:41

ikica_90

Baćo

Curee kakvo je stanje kod vas? Meni danas termin. Bila na pregledu. Nista jos od trudova. Gledao plodnu vodu . Sve ok … samo cekanje 🥹😄
    Doduse zadnjih par dana ne mogu sidit niti stajat od nekog pritiska ispod pupka prema dolje. Samo kad legnem na bok polako prođe.

Sad drugo ne preostaje nego čekati da krene 😁 kod mene nema ništa novog, samo sve više mokrim, pa se neki put prepadnem da to nije možda plodna voda 🙈 pritisak isto osjetim, kao i kontrakcije, ali ne konkretno trudove. Sad kada si već došla do termina jel imaš preglede češće? 😊 jesu ti već spominjali inducirani porod?

Meni zna ovako bit: odem na wc, vratim se opet za 2 minute na wc. Nakon toga mokro doli, a danas na pregledu sve ok dovoljno plodne vode. A i ja sam mislila evo voda curka na kraju nije.
    Danas sam isla kod svoje doktorice (privatno)
    A u ponediljak idem u bolnicu jer je praznik, na plodnu. E sad bas me zanima oce li sta spominjati za inducirani

24.12.2022. 💙

razigrana
    24. Prosinac 2022. 21:43

Ribic, med medeni su, js sam vidjela, al nisam stigla kom
    Curke, zasto vi Proljetnici odgovarate? I mene je isprovocirala nekidan pa joj nisam dala gusta 🤣
    Nego, mame, koliko spavate dnevno? A posebno vi s blizancima, kako izdrzavate? 🙈

30 g. oboje
    OTP 9.11.

BlairWaldorf
    24. Prosinac 2022. 21:44

ribic

BlairWaldorf

ribic

Netko je pitao za naknadu hzzo (jednokratnu).

Evo sjela mi. Pise:SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA DEMOGRAFIJU I MLADE - TEKUĆI IZDACI

Aha to je 2300. Jesi ti ono u zg ? Što si jos aplicirala ?

Da, zg. Jos sam na ebebe za onu naknadu od grada Zagreba i to je to.

Za to treba imati prebivaliste pet godina u zg sto ja nemam.
    Slatke su curke, lijepe su im ove roza navlake za kolica pretpostavljam ❤️

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    24. Prosinac 2022. 21:47

Trudnica2022

ikica_90

Baćo

Curee kakvo je stanje kod vas? Meni danas termin. Bila na pregledu. Nista jos od trudova. Gledao plodnu vodu . Sve ok … samo cekanje 🥹😄
    Doduse zadnjih par dana ne mogu sidit niti stajat od nekog pritiska ispod pupka prema dolje. Samo kad legnem na bok polako prođe.

Sad drugo ne preostaje nego čekati da krene 😁 kod mene nema ništa novog, samo sve više mokrim, pa se neki put prepadnem da to nije možda plodna voda 🙈 pritisak isto osjetim, kao i kontrakcije, ali ne konkretno trudove. Sad kada si već došla do termina jel imaš preglede češće? 😊 jesu ti već spominjali inducirani porod?

Isto mi je bilo kao tebi i evo me 7 dana prenijela danas krenuo sluzni cep polako ispadati nadam se da ce se veceras nesto desiti 🙊 ne mora ds znaci al tjesim se tako

Ja čitam da se trudnoća prenese nakon 42 tjedna tako da tehnički nista jos nisi prenijela. 🤷

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    24. Prosinac 2022. 21:48

Baćo

ikica_90

Baćo

Meni zna ovako bit: odem na wc, vratim se opet za 2 minute na wc. Nakon toga mokro doli, a danas na pregledu sve ok dovoljno plodne vode. A i ja sam mislila evo voda curka na kraju nije.
    Danas sam isla kod svoje doktorice (privatno)
    A u ponediljak idem u bolnicu jer je praznik, na plodnu. E sad bas me zanima oce li sta spominjati za inducirani

Idem i ja u pon na kontrolu. Ako ne rodim u meduvremenu. Termin sutra 🤷

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Trudnica2022
    24. Prosinac 2022. 22:07

Baćo

Auh 7 dana… bice svi pitaju i zovu jesi li rodila, kao mene vec 😅
    drzim fige da krene i sve dobro prode 🙏🏽

Vec sam na ivici da dobijem slom zivaca🤣🤣
    Svaki dan 500 poziva i pitanja je li ista krenulo jesi rodila a ja ludim 

BlairWaldorf
    24. Prosinac 2022. 22:18

Trudnica2022

Baćo

Auh 7 dana… bice svi pitaju i zovu jesi li rodila, kao mene vec 😅
    drzim fige da krene i sve dobro prode 🙏🏽

Vec sam na ivici da dobijem slom zivaca🤣🤣
    Svaki dan 500 poziva i pitanja je li ista krenulo jesi rodila a ja ludim

Kako su ljudi dosadni 🤷😂

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• ribic
    24. Prosinac 2022. 23:15

BlairWaldorf

ribic

BlairWaldorf

ribic

Netko je pitao za naknadu hzzo (jednokratnu).

Evo sjela mi. Pise:SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA DEMOGRAFIJU I MLADE - TEKUĆI IZDACI

Aha to je 2300. Jesi ti ono u zg ? Što si jos aplicirala ?

Da, zg. Jos sam na ebebe za onu naknadu od grada Zagreba i to je to.

Za to treba imati prebivaliste pet godina u zg sto ja nemam.
    Slatke su curke, lijepe su im ove roza navlake za kolica pretpostavljam ❤️

To su skafandercici :)

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    24. Prosinac 2022. 23:17

razigrana

Ribic, med medeni su, js sam vidjela, al nisam stigla kom
    Curke, zasto vi Proljetnici odgovarate? I mene je isprovocirala nekidan pa joj nisam dala gusta 🤣
    Nego, mame, koliko spavate dnevno? A posebno vi s blizancima, kako izdrzavate? 🙈

Hvala :)

A ja prek dana bas ne spavam. Jesam na pocetku izmedu njihovog jednog/dva obroka. Al sad sam gledala tv, pospremala (nis puno), bila na mobu i sl. 

Tak da spavam evo od sad pa po 2h do 7 ujutro… s tim da su cure zadnje 4 veceri imale show od 01-04 pa nismo bas spavali🤦‍♀️

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.