Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lil_me
    17. Travanj 2022. 19:07

Cure, jeste vi pretjerale danas? 😅
    Ionako sam napuhana i ogromno se osjećam, još ovo danas, uh...
    Ja sam 6 TT danas... Bez mucnine, bez problema, osim ovog trbuha..

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

Svemirka
    17. Travanj 2022. 19:26

Sretan Uskrs cure 🐣 Eto, dobro da sam jučer rekla da su se mučnine smirile... Danas mi je za kaznu zlo od jutra 😂

🧔 - 36 👩 - 35
    03/2022 - ➕️💓
    05/2022 - Panorama i mini anomaly ✅️ curka stiže 💕
    06/2022 - anomaly scan ✅️

Mar'ca🌺
    17. Travanj 2022. 20:10

buhtlica23

Ja jos uvijek nemam mucnine, kontam da mi je kao rano za njih? Ali imam zgaravicu pa sad ne znam sto je bolje 🤣.
    Sto se tice hlaca i gaca ako su mi uske smetaju mi preko stomaka ne mogu ih podnijeti..
    Danas sam 5 +4 ako mi to vec sad smeta nez sta Ce biti do kraja hah

Pa možda i je čak, ja sam tek poslije dobila te neke blage mučnine, na nekih 7 tjedana. 
    A ovo s hlačama i gaćama, ja isto ne znam što ću, sve me stiska , sve mi smeta, vjerujem da ima tu nešto i na bazi psihe, ali više ne oblačimo uske hlače, kad nešto radim ne mogu se sagnuti, smeta mi. Nznm. To što kažeš, ako nam je sada tako, kako će bit za 6-7 mjeseci 😂😅🙈

👩 29
    👨 29
    U braku 8/21 👰🤵
    Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
    Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
    ZM - 28.1.
    ➕ 5.3. ❤️👶
    11.3. - prvi pregled ❤️
    ❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
    🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
    ➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
    🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰

Mareeeee3112
    17. Travanj 2022. 21:23

snowwhite1410

Mare3112

snowwhite1410

Pozdrav cure ☺️evo i mene da se priključim ,nakon pokušaja u 10 mj 2021 evo plusica baš kada sam dobila koronu u 3 mj 2022 od sreće nisam znala šta i kako😁još me brinulo jer sam baš ostala trudna tj početak trudnoće mi je krenuo kada sam dobila koronu i tako mi je kasnilo kada sam baš koronu dobila,kažem dečku on kaže pričekaj malo nakon 10 dana napravim test i pozitivan ❤️ bila sam na ultrazvuk srce kuca 😁veselim se svemu što dolazi i nadam se da će mi sve biti dobro , termin mi je 01.12.2022❤️

Super ti si kao i ja meni je 5.12 … 😁😅 jesi li i ti naduta ovo je prestrasno 🙄

Mare3112 joj super ❤️ što si blizu mene sada ćemo se moći tješiti 🥰
    Jesam naduda sam i imam vjetrove , jučer sam povraćala dosta kažu ako imaš mučnine da je to ok 😁😅😅😅druga stvar koja mi je čudna je to probadanje u maternici valjda jer se širi 😅sve nešto 😅 meni je samo da bebica bude dobro 🙏sada 8.05.2022 imam ultrazvuk to će mi biti 10 tj.koliko se veselim toliko me strah . Kako se ti osjećaš ?

Hih kako se osjecam...kao bačvica hjoj koma...danas napokon isla na wc🤣imam na momente mucnine ali ne povraćam jučer navečer 2 puta bljucnula  onako digo mi se želudac...danas mučno cijeli dan ali bez povracanja...noćas zeludac me baš bolio...ugl jako sam naduta  cicke me bole isto na momente ...ugl tek sljedeći pregled imam 17.5 jer zadnji puta sam bila sad u srijedu prije koji dan i bilo je sve super.srcwko kuca dala mi je uputnice i rekla vidimo sw tad...😊

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Polly
    17. Travanj 2022. 21:24

Sretan Uskrs svima koji slave ❤️
    Mene zadnjih dana baš po svuda steže, probode, zaboli.. Hoćeš jajnik, hoćeš u rodnici, hoćeš u maternici.. Dobar znak da se razvija sve 🙏🏼😁 ne mogu dočekati prvi pregled u čet!! Pozitivna sam skroz i baš se veselim! 
    Bojim se da će biti problema s probavom nakon današnjeg cjelodnevnog jela, obožavaaam uskršnju hranu, više od božićne i baš sam guštala 🤤🤤

• Samannta
    17. Travanj 2022. 22:08

Evo cure da se javim, prosli tjedan nam je bio buran dva puta na hitnoj zavrsili sa krvarenjem prvo crveno i kasnije smeckasto i nisu vidjeli nista na UZV tad sam bila 7 tt i 12.4 sam i onako bila  narucena na lezanje u Petrovu i oni me pregledali i kazu sve super bebe raste i sve je normalno ali imam pokraj bebe hematom 44mmx15mm i sad moram mirovat, al zasto sam ja toliko na iglama hoce li sve bit dobro stalno mi se to vrti po glavi, bas sam zabrinuta narucena sam ponovo na lezanje 3.5 u petrovu i nadam se da ce sve super i tada bit... molim vas drzite mi fige ❤️❤️🥰

• Samannta
    17. Travanj 2022. 22:12

Samannta

Evo cure da se javim, prosli tjedan nam je bio buran dva puta na hitnoj zavrsili sa krvarenjem prvo crveno i kasnije smeckasto i nisu vidjeli nista na UZV tad zbog cega krvarim srceko je kucalo i beba je normalno raste tad sam bila 7 tt i 12.4 sam i onako bila narucena na lezanje u Petrovu i oni me pregledali i kazu sve super bebe raste i sve je normalno ali imam pokraj bebe hematom 44mmx15mm i sad moram mirovat, al zasto sam ja toliko na iglama hoce li sve bit dobro stalno mi se to vrti po glavi, bas sam zabrinuta narucena sam ponovo na lezanje 3.5 u petrovu i nadam se da ce sve super i tada bit… molim vas drzite mi fige ❤️❤️🥰

buhtlica23
    17. Travanj 2022. 22:41

[quote=Mar'ca🌺][quote=buhtlica23]
    Ja jos uvijek nemam mucnine, kontam da mi je kao rano za njih? Ali imam zgaravicu pa sad ne znam sto je bolje 🤣.
    Sto se tice hlaca i gaca ako su mi uske smetaju mi preko stomaka ne mogu ih podnijeti..
    Danas sam 5 +4 ako mi to vec sad smeta nez sta Ce biti do kraja hah[/quote]

Pa možda i je čak, ja sam tek poslije dobila te neke blage mučnine, na nekih 7 tjedana.
    A ovo s hlačama i gaćama, ja isto ne znam što ću, sve me stiska , sve mi smeta, vjerujem da ima tu nešto i na bazi psihe, ali više ne oblačimo uske hlače, kad nešto radim ne mogu se sagnuti, smeta mi. Nznm. To što kažeš, ako nam je sada tako, kako će bit za 6-7 mjeseci 😂😅🙈[/quote]

Sigurno ima nesto na bazi psihe haha odjednom ne mogu spavati na stomaku ahaha. Neke zene u mojim tjednima ni ne znaju da su trudne. Ali eto ja od kad sam saznala spavam samo na lijevom boku vec mi utrnilo sve 😅.
    A sise me ubijaju svaki put kad se ustanem tako mi sjevne sve prema bradavicama da mi se place. I jos su onako nasiljene 🤣🤣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Polly
    17. Travanj 2022. 23:06

Samannta

Evo cure da se javim, prosli tjedan nam je bio buran dva puta na hitnoj zavrsili sa krvarenjem prvo crveno i kasnije smeckasto i nisu vidjeli nista na UZV tad sam bila 7 tt i 12.4 sam i onako bila narucena na lezanje u Petrovu i oni me pregledali i kazu sve super bebe raste i sve je normalno ali imam pokraj bebe hematom 44mmx15mm i sad moram mirovat, al zasto sam ja toliko na iglama hoce li sve bit dobro stalno mi se to vrti po glavi, bas sam zabrinuta narucena sam ponovo na lezanje 3.5 u petrovu i nadam se da ce sve super i tada bit… molim vas drzite mi fige ❤️❤️🥰

Najbitnije da je sa bebom sve super 🥰 hematom će proći kako je i došao, moj je bio nešto manji 30mmx15mm i nestao kroz 2 pregleda znači kroz mjesec dana.. vjerujem da će biti sve super, samo pozitivne misli🤞🏼😊

UrsulaBaby
    17. Travanj 2022. 23:56

Drage moje.. Vidim da je netko pisao kako nema nikakve simptome trudnoce😂 e pa ja sam medju njima
    Naime, ja sam tek u cet ugledala dvi crtice, u petak se ponovno testirala i ugledala plusic.. zadnju menstruaciju imala 15.3
    e sad.. posto su bili veliki dani i Uskrs nisam mogla otici na pregled... Zanima me da li 100% mogu vjerovat testovima, plus da mi nikad menst nije kasnila ni dan a sad vec tjedan dana 😂 bas sam nestrpljiva za ginekologa uzasno

ZM: 15.03.2022
    TERMIN:20.12.2022
    Cekamo malog Stipu 💙
    🤰🏻❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.