![](/media/img/86/e3/13a49ec5e9d3091ac605.jpeg)
Pozdrav cure ☺️evo i mene da se priključim ,nakon pokušaja u 10 mj 2021 evo plusica baš kada sam dobila koronu u 3 mj 2022 od sreće nisam znala šta i kako😁još me brinulo jer sam baš ostala trudna tj početak trudnoće mi je krenuo kada sam dobila koronu i tako mi je kasnilo kada sam baš koronu dobila,kažem dečku on kaže pričekaj malo nakon 10 dana napravim test i pozitivan ❤️ bila sam na ultrazvuk srce kuca 😁veselim se svemu što dolazi i nadam se da će mi sve biti dobro , termin mi je 01.12.2022❤️
Super ti si kao i ja meni je 5.12 … 😁😅 jesi li i ti naduta ovo je prestrasno 🙄
Mare3112 joj super ❤️ što si blizu mene sada ćemo se moći tješiti 🥰
Jesam naduda sam i imam vjetrove , jučer sam povraćala dosta kažu ako imaš mučnine da je to ok 😁😅😅😅druga stvar koja mi je čudna je to probadanje u maternici valjda jer se širi 😅sve nešto 😅 meni je samo da bebica bude dobro 🙏sada 8.05.2022 imam ultrazvuk to će mi biti 10 tj.koliko se veselim toliko me strah . Kako se ti osjećaš ?
Hih kako se osjecam…kao bačvica hjoj koma…danas napokon isla na wc🤣imam na momente mucnine ali ne povraćam jučer navečer 2 puta bljucnula onako digo mi se želudac…danas mučno cijeli dan ali bez povracanja…noćas zeludac me baš bolio…ugl jako sam naduta cicke me bole isto na momente …ugl tek sljedeći pregled imam 17.5 jer zadnji puta sam bila sad u srijedu prije koji dan i bilo je sve super.srcwko kuca dala mi je uputnice i rekla vidimo sw tad…😊
Držim fige 🤞da sve bude kako treba ❤️meni su slični simptomi kao tebi samo sto sam ja povraćala par puta.Meni bude muka ujutro jer od korone mi je ostao kašalj i sve mi se još sljeva iz nosa , cijelu noć pijem vode stalno sam žedna 💦u životu nisam pila nikada toliko 😂 Šta tebi paše od hrane? I od pića 😁ja sam bila navikla na instant kavu Jacobs to tako volim od kad sam dobila koronu i sada kako mi je trudnoća krenula nema šanse da pomirišem 🤰😩
Sretan Uskrs svima koji slave ❤️
Mene zadnjih dana baš po svuda steže, probode, zaboli.. Hoćeš jajnik, hoćeš u rodnici, hoćeš u maternici.. Dobar znak da se razvija sve 🙏🏼😁 ne mogu dočekati prvi pregled u čet!! Pozitivna sam skroz i baš se veselim!
Bojim se da će biti problema s probavom nakon današnjeg cjelodnevnog jela, obožavaaam uskršnju hranu, više od božićne i baš sam guštala 🤤🤤
Hvala 💗💗💗💗
Sretan Uskrs svima ❣️ blago trebi da si mogla sve jest 😁🤰 dobro je da imaš apetit to je super 😁to probadanje imam i ja kao zaboli onako kao kada trebaš dobiti menstruaciju to je zato jer se maternica širi pa se ti bolovi javljaju 😅sada kada ti prođu onda će biti udarci od bebe😁🤰 držim ti fige za pregled da ti bude sve super 😊
Sretan Uskrs ♥️
snowwhite dobrodošla ☺️☺️
Hvala ti puno ❤️❤️❤️❤️❤️💖 Sretn Uskrs 💖 veselim se s vama pričati o ovako predivnom dijelu života gdje isćekujemo novi život naše bebice 🤰💙💖
Sretan Uskrs! 🥰
Snowwhite dobro nam došla! Budem te dodala na listu. Napiši kad imaš sljedeći pregled. Tako pratimo s curama važne datume i jedna drugoj smo podrška. ☺️
Sretan Uskrs ❤️💙💗💖🤰 hvala ti puno 🤗🤗
Sljedeći pregled mi je 8.05.2022.🤰 pisat cu vam ja obavezno 🤰💗💙joj kako se veselim 🥰a u isto vrijeme neki mali strah da sve bude dobro 🙏
Mislim da je svakoj mami tako ☺️jake smo mi žene 💪 više nego što mislimo ☺️
Dali neka od vas se bori s proljevom? Ja ga imam već 2 dana išla sam u apoteku dali su mi Boulardy tablete jela sam dvopek pila vodu , pijem tablete Novalac ne znam šta da kažem 😩 valjda će mi se smiriti nešto mi očito ne odgovara ili je to umjesto povraćanja 😓
Drage moje.. Vidim da je netko pisao kako nema nikakve simptome trudnoce😂 e pa ja sam medju njima
Naime, ja sam tek u cet ugledala dvi crtice, u petak se ponovno testirala i ugledala plusic.. zadnju menstruaciju imala 15.3
e sad.. posto su bili veliki dani i Uskrs nisam mogla otici na pregled… Zanima me da li 100% mogu vjerovat testovima, plus da mi nikad menst nije kasnila ni dan a sad vec tjedan dana 😂 bas sam nestrpljiva za ginekologa uzasno
Mozes vjerovati,ja sam tako radila u pet test i pokazao plus radila clear blue i tek u pon nazvala sutra dan otisla na pregled,i samo mi on potvrdio 😀 sretno
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Zdravo curke, kako ste? Ja sad za vikend malo pretjerala em s hranom 😅 i popusila jucer u društvu 5-6 cigara, pekla me savjest samo tako. 🤬 Tako da sam odlučila od danas totalno prestat, nek mi je sa srećom, a i vrijeme je 🤞
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Ima li koja da ju boli samo jedan dio trbuha? https://ibb.co/MDhbthZ ovo crveno zaokruženo znaci malo ispod pupka s desne strane je jedino sto mene bolucka. Nekakva probadajuca bol. Tako vec desetak dana... Mislila sam da su bolovi u trudnoći ipak slicniji menstrualnim 😁
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Ima li koja da ju boli samo jedan dio trbuha? https://ibb.co/MDhbthZ ovo crveno zaokruženo znaci malo ispod pupka s desne strane je jedino sto mene bolucka. Nekakva probadajuca bol. Tako vec desetak dana… Mislila sam da su bolovi u trudnoći ipak slicniji menstrualnim 😁
Tako je mene bolilo vise nelagodna bol,i to svaki put kad nesto radim zna zaboliti,e sad cekam pregled pa planiram pitati bas
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Ja sam isto pretjerala...ujutro sam doručkovala i poslije doručka mi je počelo onako podrigivanje i ko da mi stoji u grlu ugl mucnina uzas ... jučer malo imala dole bolove i jutros ugl ništa strašno...tu I tamo zaboli cica🤣ali sam ovako super
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji