Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lida 🍀
    16. Travanj 2022. 14:52

Stigao mi je nalaz urinokulture, negativan, sterilno ☺️
    Cure kako ste? ☺️

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

• lusika
    16. Travanj 2022. 18:30

Drage moje kako ste, evo mene vec u 10+2, i dalje sa mucninama i glavoboljama,  drob raste, vec ne mogu skopcati traperice, bas se primjeti.  
    Slijedeci pregled u petak nestrpljivo cekamo...

Svemirka
    16. Travanj 2022. 19:01

Kod mene strašan umor. Mučnine su popustile i sad samo jedem i spavam. 😂 Trbuh se vidi, ali to je još čista nadutost. Pustila me želja za prženom hranom, zadnja dva dana jedu mi se samo naranče.

🧔 - 36 👩 - 35
    03/2022 - ➕️💓
    05/2022 - Panorama i mini anomaly ✅️ curka stiže 💕
    06/2022 - anomaly scan ✅️

• lusika
    16. Travanj 2022. 19:15

Svemirka

Kod mene strašan umor. Mučnine su popustile i sad samo jedem i spavam. 😂 Trbuh se vidi, ali to je još čista nadutost. Pustila me želja za prženom hranom, zadnja dva dana jedu mi se samo naranče.

Blago vam se sto su mucnine popustile, ja imam osjecaj da ovo nikad nece prestati....u prvoj trudnoci su popustile tek u 17 tjednu....meni se trbuh bas oblikovao bas bas prava loprica, kazu da u drugoj trudnoci sve brze ide i ja sam na pocetku samo narance jele, a sada mi na dane jedan dan jedno drugi drugo bas nemam pravila...

Mar'ca🌺
    16. Travanj 2022. 19:36

Svemirka

Ista stvar kod mene. Ležala bi cijeli dan, mučnine imam kako koji dan. Trbuh isto, kao da sam već 6 mjeseci, ali čista nadutost ( i pizza 🙈 ) .. 
    I savršeno mi odgovara voće. Smiri mi sve probleme. 😊

👩 29
    👨 29
    U braku 8/21 👰🤵
    Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
    Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
    ZM - 28.1.
    ➕ 5.3. ❤️👶
    11.3. - prvi pregled ❤️
    ❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
    🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
    ➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
    🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰

buhtlica23
    16. Travanj 2022. 21:11

[quote=Mar'ca🌺][quote=Svemirka]Kod mene strašan umor. Mučnine su popustile i sad samo jedem i spavam. 😂 Trbuh se vidi, ali to je još čista nadutost. Pustila me želja za prženom hranom, zadnja dva dana jedu mi se samo naranče.[/quote]

Ista stvar kod mene. Ležala bi cijeli dan, mučnine imam kako koji dan. Trbuh isto, kao da sam već 6 mjeseci, ali čista nadutost ( i pizza 🙈 ) ..
    I savršeno mi odgovara voće. Smiri mi sve probleme. 😊[/quote]

Ja jos uvijek nemam mucnine, kontam da mi je kao rano za njih? Ali imam zgaravicu pa sad ne znam sto je bolje 🤣.
    Sto se tice hlaca i gaca ako su mi uske smetaju mi preko stomaka ne mogu ih podnijeti..
    Danas sam 5 +4 ako mi to vec sad smeta nez sta Ce biti do kraja hah

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Mareeeee3112
    17. Travanj 2022. 07:09

Jutro cure meni je koma skroz sam zatvorena želudac me jako boli i crijeva ...uzas....probudila sam se s Mućninom sad ali nisam povracala....navečer mi bilo loše isto kiselina ....mislim da ću morat posegnuti za tabletama za wc na biljnoj  bazi jer mi nista prirodno ne pomaže... i općenito  imam s tim problema a sad u trudnoci strasno

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

snowwhite1410
    17. Travanj 2022. 07:13

Pozdrav cure ☺️evo i mene da se priključim ,nakon pokušaja u 10 mj 2021 evo plusica baš kada sam dobila koronu u 3 mj 2022 od sreće nisam znala šta i kako😁još me brinulo jer sam baš ostala trudna tj početak trudnoće mi je krenuo kada sam dobila koronu i tako mi je kasnilo kada sam baš koronu dobila,kažem dečku on kaže pričekaj malo nakon 10 dana napravim test i pozitivan ❤️ bila sam na ultrazvuk srce kuca 😁veselim se svemu što dolazi i nadam se da će mi sve biti dobro , termin mi je 01.12.2022❤️

Mareeeee3112
    17. Travanj 2022. 07:55

snowwhite1410

Pozdrav cure ☺️evo i mene da se priključim ,nakon pokušaja u 10 mj 2021 evo plusica baš kada sam dobila koronu u 3 mj 2022 od sreće nisam znala šta i kako😁još me brinulo jer sam baš ostala trudna tj početak trudnoće mi je krenuo kada sam dobila koronu i tako mi je kasnilo kada sam baš koronu dobila,kažem dečku on kaže pričekaj malo nakon 10 dana napravim test i pozitivan ❤️ bila sam na ultrazvuk srce kuca 😁veselim se svemu što dolazi i nadam se da će mi sve biti dobro , termin mi je 01.12.2022❤️

Super ti si kao i ja meni je 5.12 ... 😁😅 jesi li i ti naduta  ovo je prestrasno 🙄

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

keti91
    17. Travanj 2022. 08:34

Svima katolicke vjeroispovjesti Sretan i Blagoslovljen Uskrs 🐰🐰

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.