Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ribica12345
    18. Travanj 2022. 18:15

MalaMagla

[quote=Mar'ca🌺][quote=MalaMagla]Baš i ja od sinoć imam problema s bolovima u trbuhu. Toliko da razmišljam da li da idem na hitnu ili ne. Boli me tu kao što sam označila na slicihttps://ibb.co/Ws64N4g
    Znaci, imaju te dvije točke koje baš jako bole, pogotovo na dodir i kada piškim, a gdje je crta tu isto osjećam bol, ali manje. Bol ide skroz do dolje, do rodnice ili izlaska mokraćne cijevi. Tesko mi je hodati i ležati ravno na leđima. Onda baš baš boli. A kad se skupim koljenima prema prsima, malo je lakše. Mama misli da je upala mokraćnih kanala, ja mislim da bi bilo moguće. Uopće nisam pametna što da radim…[/quote]

Draga, ja bih otišla doktoru, vjerujem da je sve u redu s bebom, ali da budeš ti mirna.
    Jesi obavljala pretrage urina kod ginekologa? Tj. Jesu te slali na to?[/quote]

Da, prije par tjedana sam radila kompletnu krvnu sliku, urin i urinokulturu i bilo je sve ok. Ići ću svakako svome doktoru sutra popodne, samo sam bila razmišljala da li da idem na hitnu jer bi tamo brže obavili pretrage, a i otkrili što bi moglo biti[/quote]

Realno, na hitnoj su ti nalazi gotovi kroz par sati i ako je nesto, odmah ces poceti s terapijom

Mar'ca🌺
    18. Travanj 2022. 18:18

Ribica12345

MalaMagla

[quote=Mar'ca🌺][quote=MalaMagla]Baš i ja od sinoć imam problema s bolovima u trbuhu. Toliko da razmišljam da li da idem na hitnu ili ne. Boli me tu kao što sam označila na slicihttps://ibb.co/Ws64N4g
    Znaci, imaju te dvije točke koje baš jako bole, pogotovo na dodir i kada piškim, a gdje je crta tu isto osjećam bol, ali manje. Bol ide skroz do dolje, do rodnice ili izlaska mokraćne cijevi. Tesko mi je hodati i ležati ravno na leđima. Onda baš baš boli. A kad se skupim koljenima prema prsima, malo je lakše. Mama misli da je upala mokraćnih kanala, ja mislim da bi bilo moguće. Uopće nisam pametna što da radim…[/quote]

Draga, ja bih otišla doktoru, vjerujem da je sve u redu s bebom, ali da budeš ti mirna.
    Jesi obavljala pretrage urina kod ginekologa? Tj. Jesu te slali na to?[/quote]

Da, prije par tjedana sam radila kompletnu krvnu sliku, urin i urinokulturu i bilo je sve ok. Ići ću svakako svome doktoru sutra popodne, samo sam bila razmišljala da li da idem na hitnu jer bi tamo brže obavili pretrage, a i otkrili što bi moglo biti[/quote]

Realno, na hitnoj su ti nalazi gotovi kroz par sati i ako je nesto, odmah ces poceti s terapijom[/quote]

Slažem se s ovim, odeš na hitnu i dobiješ nalaze još danas. I mirno spavaš. 😊

👩 29
    👨 29
    U braku 8/21 👰🤵
    Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
    Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
    ZM - 28.1.
    ➕ 5.3. ❤️👶
    11.3. - prvi pregled ❤️
    ❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
    🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
    ➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
    🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰

Marija2404
    18. Travanj 2022. 19:15

Mene boli "trbuh" kada nesto radim gdje se malo vise naprezem ili npr kad cucim par sekundi i ustanem onda zna malo zigat

24 godine 🤰🏽
    6.4.'22. ➕ ❤
    15.12.'22. termin🤰🏽

lil_me
    18. Travanj 2022. 19:15

MalaMagla

Baš i ja od sinoć imam problema s bolovima u trbuhu. Toliko da razmišljam da li da idem na hitnu ili ne. Boli me tu kao što sam označila na slicihttps://ibb.co/Ws64N4g
    Znaci, imaju te dvije točke koje baš jako bole, pogotovo na dodir i kada piškim, a gdje je crta tu isto osjećam bol, ali manje. Bol ide skroz do dolje, do rodnice ili izlaska mokraćne cijevi. Tesko mi je hodati i ležati ravno na leđima. Onda baš baš boli. A kad se skupim koljenima prema prsima, malo je lakše. Mama misli da je upala mokraćnih kanala, ja mislim da bi bilo moguće. Uopće nisam pametna što da radim…

I meni zvuci kao neka bakterija u mokraćnom mjehuru...
    Da odeš na hitni ginekološki?

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

natalie19
    18. Travanj 2022. 19:55

lil_me skužila sam da te nemam na listi. A isla sam gledati jer vidim da imas u podpisu napisane datume. Zasto nisi nist rekla? Budem te dodala. ☺️
    I ostale cure koje ste imale preglede i sad cekati sljedeći napišite datume da dopišem na listi. ☺️
    MalaMagla si bolje? Kaj si odlučila budeš išla na hitnu?
    I ja prijavljujem blage mučnine i počel mi je smetati miris mesa. I stalno sam gladna. 🤣

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

lil_me
    18. Travanj 2022. 20:38

natalie19

lil_me skužila sam da te nemam na listi. A isla sam gledati jer vidim da imas u podpisu napisane datume. Zasto nisi nist rekla? Budem te dodala. ☺️
    I ostale cure koje ste imale preglede i sad cekati sljedeći napišite datume da dopišem na listi. ☺️
    I ja prijavljujem blage mučnine i počel mi je smetati miris mesa. I stalno sam gladna. 🤣

Nešto mi neugodno bilo govoriti 🤣🤣

ZM 7.3

lil_me
    18. Travanj 2022. 20:40

MalaMagla

natalie19

Ma taman sam rekla mužu da ne idem na hitnu, on otišao s dečkima na cugu i ja se ustala malo s kauča i krenulo me toliko bolit da se ne mogu ispraviti. Vidjet ću još kroz pola sata kako će biti, ako nastavi ovako, možda ipak odem na hitnu ginekološku. Bar neću ovakva jadna u bolovima morati hodati okolo i sama voziti do svog doktora. Tesko mi je i dići lijevu nogu, odmah me jače boli, valjda jer se mišići napnu

Ma daj, s takvim bolovima se nemoj zezati...
    Zovni muža, nemaš razloga čekati

ZM 7.3

natalie19
    18. Travanj 2022. 20:53

MalaMagla nemoj čekati, idi na hitnu da vidiš kaj je. Vidis da nije nist bolje i da te još jače boli.
    lil_me zašto neugodno samo reci, i ti i bilo koja druga. I meni ponekad neke stvari pobegnu, zaboravim, ne primjetim, pogotovo sad. Krajem mjeseca mi istice ugovor i sad mi je svakako burno. Jos cekam da idem sutra na betu da vidim a napredujemo. Tako da recite cure. Lakše je i meni da svaka napiše, nego da ja idem svakoj posebno pisati. ☺️😉

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

keti91
    18. Travanj 2022. 21:15

MalaMagla

natalie19

Ma taman sam rekla mužu da ne idem na hitnu, on otišao s dečkima na cugu i ja se ustala malo s kauča i krenulo me toliko bolit da se ne mogu ispraviti. Vidjet ću još kroz pola sata kako će biti, ako nastavi ovako, možda ipak odem na hitnu ginekološku. Bar neću ovakva jadna u bolovima morati hodati okolo i sama voziti do svog doktora. Tesko mi je i dići lijevu nogu, odmah me jače boli, valjda jer se mišići napnu

Jel ti bolje!?

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Ribica12345
    18. Travanj 2022. 21:36

MalaMagla

natalie19

Javi kako si <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.