Cure koje ste počele s dohranom 😅 dali kuhate namjernice ili na pari i kako?Svakako moram ti priznati 😂
Imam i kupovnih i kuham na pari i kuham sve zavisi sto joj dajem.
Npr bananu samo izblendam dok krusku, šljivu,jabuku, krompir kuham.
Tikvice i bundevu na pari..
Šta misliš o onim kuhalima na paru dali je to potrebno 🙈🙈🙈🙈
Cure koje ste počele s dohranom 😅 dali kuhate namjernice ili na pari i kako?Svakako moram ti priznati 😂
Imam i kupovnih i kuham na pari i kuham sve zavisi sto joj dajem.
Npr bananu samo izblendam dok krusku, šljivu,jabuku, krompir kuham.
Tikvice i bundevu na pari..Šta misliš o onim kuhalima na paru dali je to potrebno 🙈🙈🙈🙈
Mi još nismo uveli krutu hranu, ali planiramo to za kojih mjesec dana 😁 ja mislim da ću kuhati dio hrane tj. povrće, a voće će dobiti samo izblendano. Mislim da nema potrebe za kuhalima na paru. Nego mene zanima jel vi to njima sve izblendate ili više onako zgnječite vilicom, pa nije ful glatka tekstura? Vidjela sam na ig neki profil start solids u kojem je kao preporuka da se od 6 mjeseca daju baš komadi povrća i voća jer tako djete istražuje i bolje se navodno razvija. Ja sam nekako skeptična prema tom pristupu nekako mi je čudno djetetu dati nešto što nije izblendano tako rano. Kak vi dajete krutu hranu?
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Ja si razmišljam kupiti ono kuhalo na paru/blender, pa da si olakšam kad dođemo do toga 😁
Ali imamo još par mjeseci za razmišljanje 😉Koje podloge imate? Dvoumim se između casmatina i decathlona. Koje vi imate i jeste li zadovoljne?
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌01/2025 novi postupak
Mi krećemo s kašicama, dobili zeleno svjetlo od pedijatra (za 9 dana 5mj), on je prezainteresiran za hranu. Nabavit ću si kuhalo da si olakšam u maloj kuhinji i da ga mogu nosit di god da putujemo. Razmisljam o Avent 4u1?
Krenit cemo s blendanim kašicama, tek kasnije uvodit komadiće i teksture, mislim da je prerano za to sa 6mj, beba se prvo treba upoznat s hranom i okusima.
Naša je cosmatino, prezadovolji, šarena, zanimljiva, lako se pere, skuplja, ne klizi...
👧30
👨36
12/22 💙
Ja si razmišljam kupiti ono kuhalo na paru/blender, pa da si olakšam kad dođemo do toga 😁
Ali imamo još par mjeseci za razmišljanje 😉Koje podloge imate? Dvoumim se između casmatina i decathlona. Koje vi imate i jeste li zadovoljne?
Mi smo uzeli u pepcu one koje se slože ko velike puzzle 😁 meni su super jer imaju Disney likove pa su šarene, nisu ni pretvrde ni premekane nego taman super za malca da se može igrati i najvažnije nisu gore onako ko spužva nego se mogu ljepo prebrisati 😁 nama su u dechatlonu rekli da nam je bolje to uzeti u pepcu il tako nekom dućanu 🤣
AIH 12/2021, beta ❌
12/22 baby boy 💙
10/2024 baby boy 💙🍼
Mi krećemo s kašicama, dobili zeleno svjetlo od pedijatra (za 9 dana 5mj), on je prezainteresiran za hranu. Nabavit ću si kuhalo da si olakšam u maloj kuhinji i da ga mogu nosit di god da putujemo. Razmisljam o Avent 4u1?
Krenit cemo s blendanim kašicama, tek kasnije uvodit komadiće i teksture, mislim da je prerano za to sa 6mj, beba se prvo treba upoznat s hranom i okusima.
Naša je cosmatino, prezadovolji, šarena, zanimljiva, lako se pere, skuplja, ne klizi…
Ja sam isto mislila krenut ali je bitno da uspravno sjedi 😅 zbog gutanja oni prvo moraju naučiti gutati da mogu komade tako da postepeno najbolje kada se krene s komadićima banana ali onako sitnije narezano tako da mu ili joj ne može zapeti nedaj Bože u grlu po meni su još s 6 mjeseci mali za krutu hranu jedino ako samostalno sjedi i zna uhvatit prstićima i da zna stavit u usta ali treba paziti s čim krenut da nauči gutati 🙈
..ja sam naručila Nubelino podlogu, došla za 3 dana ali tek od petka će u uporabu pa javim dojmove ako nije hitno.. frendica ima iz dechatlona i zadovoljna je..
Ja 36-hashimoto, on 41 oligo
VV, 2 postupka, 6 transfera, 2023💜
7/24 planirani FET
Sto se tice podloge dajem glas za casmatino, mi ju imamo i odlicna je, mozete ju prati pod tusem ako zelite, slozi se i ne zauzima puno prostora.
Sto se tice kuhala za paru ja sam ga kupila (svijet beba imaju sad 15% popusta) uzela sam Beaba vidjela sam da ga dosta hvale po grupama a i da si olaksam. Mi krecemo cim dode aparat jer moj malac je poceo nenormalne kolicine mlijeka piti (jucer 1100ml) a vidim da je zainteresiran za hranu pa cemo polako poceti. Bodice mi je prerasto preko noci, gdi vi kupujte bodice a da ste zadovolje kvalitetom? H&m i c&a su mi se nekak pokvarili nisu mk vise kvalitetni kao prije, ne znam, iz nexta sam dobila bodic hlacice i majicu i jako mi se svida kvaliteta pamuka da li ne netko od vas kupovao njihove bodice u onim paketima od 5 kom?
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Ja najvise H&M i Next. HM imaju vece modele i super su mi, ne ulaze u pranju. NEXT kvaliteta pamuka super al skupe se u pranju i manji su im modeli. Njih imamo velicinu 82 sad, za 6-9 miseci, dok smo hm na 74 i jos moze 68 jer su bas siroki
👧30
👨36
12/22 💙
Meni su super bodići iz lidla i sinsaya 😁 i imamo ih puno iz baby centera njihova cool club marka. Iz Nexta smo uzeli nekih par bodića, majce i hlačice, ali nekako mi imaju previše elastina, a kad ga obućem onda je jadan ko šunkica u tome 🤣 dobro karamela veliš, njihovi modeli su puno manji tako da tko naručuje obavezno veći broj nego što djete stvarno nosi.
AIH 12/2021, beta ❌
12/22 baby boy 💙
10/2024 baby boy 💙🍼
Sortiraj odgovore
Najstariji