Sad ja malo uletavam u vas razgovor, ali sta se oni mogu seliti?🙈 Koja je procedura? Ja imam 2 u petrovoj, ali nesto sam u razmisljanjima da ne bi tamo ostala ako ne moram, rađe bi privatno, u petrovoj si stvarno samo broj u nizu...
💁🏼♀️ 36
🙋🏻♂️35
1/23 💞
Curke kak vi oblačite bebače za van u šetnju. Sad kad su došle više temperature nekak mi se čini da je čas toplo čas hladno pa više ni sama nisam sigurna šta sve nabaciti na njega. Mi smo u Zg i temperatura ujutro zna biti oko 8-12 stupnjeva, a popodne oko 17-19 stupnjeva. Neki put mi se čini da ga ujutro zabundam 🤣
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Sad ja malo uletavam u vas razgovor, ali sta se oni mogu seliti?🙈 Koja je procedura? Ja imam 2 u petrovoj, ali nesto sam u razmisljanjima da ne bi tamo ostala ako ne moram, rađe bi privatno, u petrovoj si stvarno samo broj u nizu…
Mozes, odes u kliniku koju si izabrala s njima se dogovoris, rijesis papirologiju, e sad ne znam da li oni dalje rijesavaju sa Petrovom ili moras ti s tim papirima u Petrovu.
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Curke kak vi oblačite bebače za van u šetnju. Sad kad su došle više temperature nekak mi se čini da je čas toplo čas hladno pa više ni sama nisam sigurna šta sve nabaciti na njega. Mi smo u Zg i temperatura ujutro zna biti oko 8-12 stupnjeva, a popodne oko 17-19 stupnjeva. Neki put mi se čini da ga ujutro zabundam 🤣
I ja borbu mucim s tim, mene je strah da mu nije hladno 😂
Ja sam do nedavno u jaju imala vrecu koja je izgledala kao dekica, a malca sam oblacila bodi dugih rukava dolje hlacice i carapice i ako smo bili vani kapica na glavu. A sad mu oblacim isto tak ali preko mu dam jaknicu (proljetna suskava) i kapica na glavu. Uvijek uzmem i dekicu za svaki slucaj. Ako kao danas ima majcicu onda mu ispod dam bodi kratih rukava. Ne znam valjda ne grijesim 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
Joj, bas sam to s muzem komentirala, gledam druge bebe, sve zamotane u 100 slojeva pa se pitam jesmo li mi ludi sto ju toliko ne zabundamo ili ovi drugi 🙈
Mi smo isto u zgu, ovih dana kad idemo van(oko 10.30 recimo) ima robicu u kojoj je po doma, znaci donji bodi kratkih rukava+ gornji bodi dugih rukava i na to joj obucem duksericu na kopcanje+ pokrijem ju tankom dekicom... i stavim laganu pamucnu kapicu... jos je u kosari pa si nekako mislim da je i to jos štiti...
Patronazna nam je rekla jedan sloj vise nego nama, pa se nekako tim vodim, provjerim joj iza na vratiću, ne bude hladna, dapače topla, pa nekako mislim da je to ok... al opet, tko zna, mozda i nas ovi sto jos djecu fursju u zimskim vrecama i skafanderima gledaju ko da nismo normalni 😅
💁🏼♀️ 36
🙋🏻♂️35
1/23 💞
E da, kad vec o robici pričamo... jel im oblačite uvijek donji bodi, ako me kuzite na sta mislim, onaj kao "potkosulja"?
Ja da, pa ne znam jel joj prevruce doma, u stanu nam je temp oko 23-24
💁🏼♀️ 36
🙋🏻♂️35
1/23 💞
Sad ja malo uletavam u vas razgovor, ali sta se oni mogu seliti?🙈 Koja je procedura? Ja imam 2 u petrovoj, ali nesto sam u razmisljanjima da ne bi tamo ostala ako ne moram, rađe bi privatno, u petrovoj si stvarno samo broj u nizu…Mozes, odes u kliniku koju si izabrala s njima se dogovoris, rijesis papirologiju, e sad ne znam da li oni dalje rijesavaju sa Petrovom ili moras ti s tim papirima u Petrovu.
Super, hvala ti, daleko je jos do toga, ali dobro je znati 💪
💁🏼♀️ 36
🙋🏻♂️35
1/23 💞
Cure,
Mi smo danas išli slikati kukove,i buduci da ju nismo od početka široko povijali(po preporuci pedijatrice) danas su nam na pregledu rekli da trebamo.Nije ništa kritično ali da smo od početka radili nebi trebali sada.
Jel neka imala takvu situaciju?Sto se tiče oblačenja,ja isto stavim bodi potkušulju,dugi rukav i lagana jaknica.
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Bodi, trenirka srednje debljine i proljetna jaknica, šuškavac. Zagreb. Vrijeme je varljivo
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Cure,
Mi smo danas išli slikati kukove,i buduci da ju nismo od početka široko povijali(po preporuci pedijatrice) danas su nam na pregledu rekli da trebamo.Nije ništa kritično ali da smo od početka radili nebi trebali sada.
Jel neka imala takvu situaciju?Sto se tiče oblačenja,ja isto stavim bodi potkušulju,dugi rukav i lagana jaknica.
Koliko je bebica stara? Nas su narucili sa njegovih nepunih 3 mj i naravno da se nisu razvili (kukici ss razviju oko 3.mj ) narucili su nas ponovno za mj dana na uzv isto rekli povijati bla bla bla iskreno ja nisam jer nigdje nije dokazano da to dijeluje na razvoj kukica, vjezbice da. I eto ti ga vraga sa 4 mj kukici odlicno. Pre rano narucuju na UZV i onda se to desi a mi se bezveze stresiramo.
Bez straha to bude za mj dana sve dobro 🫶🏻
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
Sortiraj odgovore
Najstariji