Cure, mi smo se cijepili u četvrtak i taj dan je bila samo pospana..jučer popodne dobila temperaturu(37.6) koja i dalje traje..kako ste vi prošli nakon cijepljenja..ako su imali temperaturu koliko vam je potrajala..ste ju snižavale, ste išle šetati..može kakav savjet..
Ja 36-hashimoto, on 41 oligo
VV, 2 postupka, 6 transfera, 2023💜
7/24 planirani FET
Cure, mi smo se cijepili u četvrtak i taj dan je bila samo pospana..jučer popodne dobila temperaturu(37.6) koja i dalje traje..kako ste vi prošli nakon cijepljenja..ako su imali temperaturu koliko vam je potrajala..ste ju snižavale, ste išle šetati..može kakav savjet..
Mi smo nakon cjepljenja mjerili svaka 4h temperaturu i ako bi bila 38 ili više bi dali čepić, a ako je niža nismo ništa davali nego kontrolirali. Na mjesto uboda bi stavili frescopad oblogić. Nama je temperatura bila tak negdje oko 48h, nakon toga više nije imao temperaturu. Mi nismo išli te dane u šetnju jer je bilo užasno vrijeme (kiša),ali je bio u kolicima na balkonu na zraku. Sretno i samo nek temperatura padne 😘
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Kod nas je isto bila temperatura nakon cjepiva, snižavali smo preko 38 s čepićem od Lupoceta, mislim da je imala dan i pol temp...Isle smo normalno u setnju kao i svaki se dan, jedan nam je padala kiša pa je spavala na balkonu
A je nakon 1 cjepljenja imo temp i to rektalno 38,5 i dobio je cepic, temp pala u roku sat dva i vise ju nije ni imo. Nakon drugog cjepiva je par dana slabije jeo a nakon treceg nista mozda malo cendrastiji je bio.Mi smo prije 3 dana krenuli s tikvicom i vise gurne van s jezikom nego sto uopce pojede 🤦🏻♀️ ali tjesim se da bude s vremenom naucio i da ce i to krenut. Sutra cemo krenuti sa butter tikvom + tikvica pa cemo vidjet mozda to bolje prode jer je butter tikva vise slatkasta 🤷🏻♀️
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
To ti je normalno, i moja je u početku većinu hrane izbacila van jezikom , trebalo joj je sigurrno 3 da nauci
Ja sam od početka mome davala vitamin D na žlicu tako da već zna čemu služi žlica i čim je vidi toliko se raduje, ne može dočekat jest. Za sada skoro ništa ne izbacuje vanka, neka tako i ostane 🤞
Mi smo primili prvu i drugu dozu za sada, samo je bio pospaniji, ali srećom nije imao temperaturu. Kad se mjeri rektalno uvijek je za 0,5 stupnjeva viša.
👧30
👨36
12/22 💙
Hvala na savjetima..
Ja 36-hashimoto, on 41 oligo
VV, 2 postupka, 6 transfera, 2023💜
7/24 planirani FET
Cure kako ste 🤗❤️❤️❤️❤️ Nadam se da ste uživale za 1 maj 🤗 produženi vikend mi smo već na kruški 😁
Mi smo bili na vikendici,i curka nam je bas bila dobra.
Prošli tjedan je bila malo nervoznija,pridodajem to skoku sa 12 tjedana.
Inače se ona bas volila voziti u kolicima,ali zadnjih dana čim ju stavim u korpu place,izvadim ju van ona prestane.🤦🏼♀️
Voli gledati sve okolo.Neznam jel to sada faza,ali ako mi nebude htjela u kolica neznam šta ću.
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Sortiraj odgovore
Najstariji