Cure, može li preporuka za neku električnu izdajalicu posebno ako nije preskupa? Mučim se s ručnom već dva i pol mjeseca i dosta mi je 🙊😂
Cure, može li preporuka za neku električnu izdajalicu posebno ako nije preskupa? Mučim se s ručnom već dva i pol mjeseca i dosta mi je 🙊😂
Ako hoćeš ja ću ti svoju prodat ja imam Avent https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.philips.hr/c-p/SCF301_02/avent-jednostruka-elektricna-izdajalica-easy-comfort&ved=2ahUKEwjJ0e3F8Lr-AhU-87sIHTK0C38QFnoECBAQAQ&usg=AOvVaw0Lq3yD6hsiycyo-3oP4OoZ ovu odlična je samo ja više neću koristiti ako hoćeš za 300 kn s tim da kada je na baterijama ne vuče jako mora biti u struji ako hoćeš polovno ako ne ove su meni ok sada vidi
Ja sam imala medelinu dvostruku i stvarno vrijedi svake lipe, meni je bila odlicna.
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Cure, može li preporuka za neku električnu izdajalicu posebno ako nije preskupa? Mučim se s ručnom već dva i pol mjeseca i dosta mi je 🙊😂Ako hoćeš ja ću ti svoju prodat ja imam Avent https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.philips.hr/c-p/SCF301_02/avent-jednostruka-elektricna-izdajalica-easy-comfort&ved=2ahUKEwjJ0e3F8Lr-AhU-87sIHTK0C38QFnoECBAQAQ&usg=AOvVaw0Lq3yD6hsiycyo-3oP4OoZ ovu odlična je samo ja više neću koristiti ako hoćeš za 300 kn s tim da kada je na baterijama ne vuče jako mora biti u struji ako hoćeš polovno ako ne ove su meni ok sada vidi
Sjajno!
Ima li ovdje mogucnost nekih privatnih poruka da ti se javim? 😳
Cure, može li preporuka za neku električnu izdajalicu posebno ako nije preskupa? Mučim se s ručnom već dva i pol mjeseca i dosta mi je 🙊😂Ako hoćeš ja ću ti svoju prodat ja imam Avent https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.philips.hr/c-p/SCF301_02/avent-jednostruka-elektricna-izdajalica-easy-comfort&ved=2ahUKEwjJ0e3F8Lr-AhU-87sIHTK0C38QFnoECBAQAQ&usg=AOvVaw0Lq3yD6hsiycyo-3oP4OoZ ovu odlična je samo ja više neću koristiti ako hoćeš za 300 kn s tim da kada je na baterijama ne vuče jako mora biti u struji ako hoćeš polovno ako ne ove su meni ok sada vidiSjajno!
Ima li ovdje mogucnost nekih privatnih poruka da ti se javim? 😳
Evo ti moj mali SnjezanaIlic14@yahoo.com
Mame jel vaše bebe sline dosta dok su na tibici?
Moj napravi pravu lokvicu i sav bude po rukicama mokar od slinjenja.Identicno, cijeli bude slinav 🫣 rukice, lice, rukav od bodija 😅 ali moj jos dodatno gurne saku u usta, to mu je valjda bolji oslonac 😂😂
Moj isto sve. 🤣 Čim skuži da je šakica blizu, odmah u usta 🤣
👩 31 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 37 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF - 4 🐧🐧🐧🐧*4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
Moj napravi pravu lokvicu i sav bude po rukicama mokar od slinjenja.Identicno, cijeli bude slinav 🫣 rukice, lice, rukav od bodija 😅 ali moj jos dodatno gurne saku u usta, to mu je valjda bolji oslonac 😂😂Moj isto sve. 🤣 Čim skuži da je šakica blizu, odmah u usta 🤣
Haahha moj svom slilom hoce cijelu saku utrpat onda se jos i naljuti jer ne moze 😂
Ti si isto postupak radila kod prim A, ako me sjecanje dobro sluzi? Ti si svoje pingvinice prenjela kod njega u kliniku ili su jos uvijek kod P? Ja sam vec sad pocela razmisljat o tome i ne znam da li da ih selim k njemu jer ga stvarno volim kao dr, a opet sam jako vezana za P jer mi je cijela trudnoca bila malo je rec uzasna i stvarno su cijelo vrijeme bili uz mene, a vidim da imaju novu dr i da ju jako hvale 🫠
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Moj napravi pravu lokvicu i sav bude po rukicama mokar od slinjenja.
Da daa, i moja istoo, i onda glavu redovno zagnjuri u tu lokvicu sline hahah
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Vidim da pisete o dohrani. Nemojte me razapet odmah.😂 ovo se ne bi usudila napisati iskreno u neku rodinu grupu gdje se forsa iskljucivo dojenje do 6mj.. . Mi smo krenule kada je prosla 4mj, jer je imala stolicu svakih 10-12 dana i mucila se. Nisu pomagale ni probioticke kapi. I onda smo u savjetu s pedijatricom krenule lagano po par zlicica svakog dana, tipa tikvica i maslinovo ulje domace, marelice, sljive, kruske, sto potice probavu. I evo kako smo krenule s time polako i probava ide na bolje. Bilo je svakih 7 dana, pa je sada na svakih cca 4 dana.. Ja sam vec bila luda i nista nije pomagalo za poticanje probave, dok nismo polagano poceli s dohranom, kao da joj je malo pokrenulo crijeva..
Starijoj sam krenula s 5 i pol mj s dohranom, a evo sada smo morali ipak malo ranije..
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Moj napravi pravu lokvicu i sav bude po rukicama mokar od slinjenja.Identicno, cijeli bude slinav 🫣 rukice, lice, rukav od bodija 😅 ali moj jos dodatno gurne saku u usta, to mu je valjda bolji oslonac 😂😂Moj isto sve. 🤣 Čim skuži da je šakica blizu, odmah u usta 🤣Haahha moj svom slilom hoce cijelu saku utrpat onda se jos i naljuti jer ne moze 😂
Ti si isto postupak radila kod prim A, ako me sjecanje dobro sluzi? Ti si svoje pingvinice prenjela kod njega u kliniku ili su jos uvijek kod P? Ja sam vec sad pocela razmisljat o tome i ne znam da li da ih selim k njemu jer ga stvarno volim kao dr, a opet sam jako vezana za P jer mi je cijela trudnoca bila malo je rec uzasna i stvarno su cijelo vrijeme bili uz mene, a vidim da imaju novu dr i da ju jako hvale 🫠
NanaJ , da postupak sam radila kod njega, i preselila sam pingviniće tamo. 🙂
👩 31 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 37 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF - 4 🐧🐧🐧🐧*4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
Sortiraj odgovore
Najstariji