Zimske Bebe 2022/2023 💙💗⛄❄️🌟💫🤱

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sarinjo
    21. Travanj 2023. 13:30

Cure, može li preporuka za neku električnu izdajalicu posebno ako nije preskupa? Mučim se s ručnom već dva i pol mjeseca i dosta mi je 🙊😂

snowwhite1410
    21. Travanj 2023. 13:36

sarinjo

Cure, može li preporuka za neku električnu izdajalicu posebno ako nije preskupa? Mučim se s ručnom već dva i pol mjeseca i dosta mi je 🙊😂

Ako hoćeš ja ću ti svoju prodat ja imam Avent https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.philips.hr/c-p/SCF301_02/avent-jednostruka-elektricna-izdajalica-easy-comfort&ved=2ahUKEwjJ0e3F8Lr-AhU-87sIHTK0C38QFnoECBAQAQ&usg=AOvVaw0Lq3yD6hsiycyo-3oP4OoZ ovu odlična je samo ja više neću koristiti ako hoćeš za 300 kn s tim da kada je na baterijama ne vuče jako mora biti u struji ako hoćeš polovno ako ne ove su meni ok sada vidi 

NanaJ
    21. Travanj 2023. 14:07

sarinjo

Ja sam imala medelinu dvostruku i stvarno vrijedi svake lipe, meni je bila odlicna. 

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

sarinjo
    21. Travanj 2023. 14:53

snowwhite1410

sarinjo

Ako hoćeš ja ću ti svoju prodat ja imam Avent https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.philips.hr/c-p/SCF301_02/avent-jednostruka-elektricna-izdajalica-easy-comfort&ved=2ahUKEwjJ0e3F8Lr-AhU-87sIHTK0C38QFnoECBAQAQ&usg=AOvVaw0Lq3yD6hsiycyo-3oP4OoZ ovu odlična je samo ja više neću koristiti ako hoćeš za 300 kn s tim da kada je na baterijama ne vuče jako mora biti u struji ako hoćeš polovno ako ne ove su meni ok sada vidi

Sjajno!
    Ima li ovdje mogucnost nekih privatnih poruka da ti se javim? 😳

snowwhite1410
    21. Travanj 2023. 15:15

sarinjo

snowwhite1410

sarinjo

Sjajno!
    Ima li ovdje mogucnost nekih privatnih poruka da ti se javim? 😳

Evo ti moj mali SnjezanaIlic14@yahoo.com

Inna_92
    21. Travanj 2023. 16:03

NanaJ

ikica_90

Mame jel vaše bebe sline dosta dok su na tibici?
    Moj napravi pravu lokvicu i sav bude po rukicama mokar od slinjenja.
    Identicno, cijeli bude slinav 🫣 rukice, lice, rukav od bodija 😅 ali moj jos dodatno gurne saku u usta, to mu je valjda bolji oslonac 😂😂

Moj isto sve. 🤣 Čim skuži da je šakica blizu, odmah u usta 🤣

👩 31 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 37 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF - 4 🐧🐧🐧🐧*4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙

NanaJ
    21. Travanj 2023. 16:20

Inna_92

NanaJ

ikica_90

Identicno, cijeli bude slinav 🫣 rukice, lice, rukav od bodija 😅 ali moj jos dodatno gurne saku u usta, to mu je valjda bolji oslonac 😂😂

Haahha moj svom slilom hoce cijelu saku utrpat onda se jos i naljuti jer ne moze 😂
    Ti si isto postupak radila kod prim A, ako me sjecanje dobro sluzi? Ti si svoje pingvinice prenjela kod njega u kliniku ili su jos uvijek kod P? Ja sam vec sad pocela razmisljat o tome i ne znam da li da ih selim k njemu jer ga stvarno volim kao dr, a opet sam jako vezana za P jer mi je cijela trudnoca bila malo je rec uzasna i stvarno su cijelo vrijeme bili uz mene, a vidim da imaju novu dr i da ju jako hvale 🫠

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

Lavendera
    21. Travanj 2023. 16:26

ikica_90

Da daa, i moja istoo, i onda glavu redovno zagnjuri u tu lokvicu sline hahah

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

Lavendera
    21. Travanj 2023. 16:30

Vidim da pisete o dohrani. Nemojte me razapet odmah.😂 ovo se ne bi usudila napisati iskreno u neku rodinu grupu gdje se forsa iskljucivo dojenje do 6mj.. . Mi smo krenule kada je prosla 4mj, jer je imala stolicu svakih 10-12 dana i mucila se. Nisu pomagale ni probioticke kapi. I onda smo u savjetu s pedijatricom krenule lagano po par zlicica svakog dana, tipa tikvica i maslinovo ulje domace, marelice, sljive, kruske, sto potice probavu. I evo kako smo krenule s time polako i probava ide na bolje. Bilo je svakih 7 dana, pa je sada na svakih cca 4 dana..  Ja sam vec bila luda i nista nije pomagalo za poticanje probave, dok nismo polagano poceli s dohranom, kao da joj je malo pokrenulo crijeva..
    Starijoj sam krenula s 5 i pol mj s dohranom, a evo sada smo morali ipak malo ranije.. 

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

Inna_92
    21. Travanj 2023. 18:45

NanaJ

Inna_92

NanaJ

ikica_90

Haahha moj svom slilom hoce cijelu saku utrpat onda se jos i naljuti jer ne moze 😂
    Ti si isto postupak radila kod prim A, ako me sjecanje dobro sluzi? Ti si svoje pingvinice prenjela kod njega u kliniku ili su jos uvijek kod P? Ja sam vec sad pocela razmisljat o tome i ne znam da li da ih selim k njemu jer ga stvarno volim kao dr, a opet sam jako vezana za P jer mi je cijela trudnoca bila malo je rec uzasna i stvarno su cijelo vrijeme bili uz mene, a vidim da imaju novu dr i da ju jako hvale 🫠

NanaJ , da postupak sam radila kod njega, i preselila sam pingviniće tamo. 🙂

👩 31 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 37 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF - 4 🐧🐧🐧🐧*4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.