Zimske Bebe 2022/2023 💙💗⛄❄️🌟💫🤱

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NanaJ
    22. Travanj 2023. 11:54

Pingvinić

NanaJ

Pingvinić

Sad ja malo uletavam u vas razgovor, ali sta se oni mogu seliti?🙈 Koja je procedura? Ja imam 2 u petrovoj, ali nesto sam u razmisljanjima da ne bi tamo ostala ako ne moram, rađe bi privatno, u petrovoj si stvarno samo broj u nizu…
    Mozes, odes u kliniku koju si izabrala s njima se dogovoris, rijesis papirologiju, e sad ne znam da li oni dalje rijesavaju sa Petrovom ili moras ti s tim papirima u Petrovu.
    Super, hvala ti, daleko je jos do toga, ali dobro je znati 💪

Treba se pripremat vec 🤭 mi cemo pokusat prirodno ali prije toga cu ja obaviti lab nalaze i muz spermio pa cemo vidjeti od tud dali idemo odmah u FET ili cemo pokusat priprodno. Meni je moja dr rekla da bi za mene bilo bolje da ostanem trudna prirodno jer sam imala bas kompliciranu trudnocu iz IVF plus prijeveremni porod..

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

• ikica_90
    22. Travanj 2023. 12:57

Ja mu nisam nikad stavljala potkošulju bodić, ali bi mu svakako to uzela kad bi ga oblačila u majcu i hlačice jer nekako je u fazi da rupicama sve hvata pa i svoj bodić i hlačice pa da mu ne bi bila gola leđa. Za sad ga oblačimo u bodić i hlačice, a za van kao neki još kombinezonić na kopčanje lagani neki flis pa još na to lagana dekica i pokrov za košaru. Nego mi se čini da neki put kad se vratimo bude lagano znojan pa bi mu možda bez deke probala 😁 jer čini mi se da ih sve više manje isto oblačimo tj. slojevito 😁 kaj se kukića tiče slažem se da je nekad prerano naručeno 😊

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

Tina0409
    22. Travanj 2023. 13:16

NanaJ

Tina0409

Cure,
    Mi smo danas išli slikati kukove,i buduci da ju nismo od početka široko povijali(po preporuci pedijatrice) danas su nam na pregledu rekli da trebamo.Nije ništa kritično ali da smo od početka radili nebi trebali sada.
    Jel neka imala takvu situaciju?Sto se tiče oblačenja,ja isto stavim bodi potkušulju,dugi rukav i lagana jaknica.
    Koliko je bebica stara? Nas su narucili sa njegovih nepunih 3 mj i naravno da se nisu razvili (kukici ss razviju oko 3.mj ) narucili su nas ponovno za mj dana na uzv isto rekli povijati bla bla bla iskreno ja nisam jer nigdje nije dokazano da to dijeluje na razvoj kukica, vjezbice da. I eto ti ga vraga sa 4 mj kukici odlicno. Pre rano narucuju na UZV i onda se to desi a mi se bezveze stresiramo.
    Bez straha to bude za mj dana sve dobro 🫶🏻

Beba će iduću nedjelju 3 mjeseca.Naravno da odma sebe krivim sto ju nisam od početka široko povijala.😔

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

• inesss
    22. Travanj 2023. 13:21

Tina0409

NanaJ

Tina0409

Cure,
    Mi smo danas išli slikati kukove,i buduci da ju nismo od početka široko povijali(po preporuci pedijatrice) danas su nam na pregledu rekli da trebamo.Nije ništa kritično ali da smo od početka radili nebi trebali sada.
    Jel neka imala takvu situaciju?Sto se tiče oblačenja,ja isto stavim bodi potkušulju,dugi rukav i lagana jaknica.
    Koliko je bebica stara? Nas su narucili sa njegovih nepunih 3 mj i naravno da se nisu razvili (kukici ss razviju oko 3.mj ) narucili su nas ponovno za mj dana na uzv isto rekli povijati bla bla bla iskreno ja nisam jer nigdje nije dokazano da to dijeluje na razvoj kukica, vjezbice da. I eto ti ga vraga sa 4 mj kukici odlicno. Pre rano narucuju na UZV i onda se to desi a mi se bezveze stresiramo.
    Beba će iduću nedjelju 3 mjeseca.Naravno da odma sebe krivim sto ju nisam od početka široko povijala.😔

Nemas se sta kriviti,to se vise ne radi,isto bi bilo da si i povijala ne sekiraj se oko toga

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

NanaJ
    22. Travanj 2023. 14:42

Tina0409

NanaJ

Tina0409

Cure,

Nisi nista pogresno napravila, siroko povijanje se vise ne preporucava upravo zato sto se kukovi prirodno razviju tek sa 3 mj povijala ti siroko ili ne. Prerano su vas narucili, ne sikiraj se, odi ponovno za mj dana kad napuni 4 i vidjet ces da ce sve biti ok. A do tada mozes raditi samo vjezbice (bicikl, rotaciju nogica u kuku) a za siroko povijanje odluci, ja nisam i evo sve je ok razvili su se normalno. 

8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼

BlairWaldorf
    23. Travanj 2023. 18:07

Ma to povijanje kukova je besmisleno. Ne bi nista promijenilo. Budete malo vjezbali i sve bude ok. Ne brini.Cure... Može prijedlog .... Imate neke planove za 1.5., produzeni vikend ? Mi smo u zg ...... A ja bi tako otisla negdje, ali gdje sa bebom od skoro 4mjeseca će biti drugi tjedan. Ideje ? 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

snowwhite1410
    24. Travanj 2023. 08:33

BlairWaldorf

Ma to povijanje kukova je besmisleno. Ne bi nista promijenilo. Budete malo vjezbali i sve bude ok. Ne brini.Cure… Može prijedlog …. Imate neke planove za 1.5., produzeni vikend ? Mi smo u zg …… A ja bi tako otisla negdje, ali gdje sa bebom od skoro 4mjeseca će biti drugi tjedan. Ideje ?

BlairWaldorf 😅 ja bih ti pomogla da znam 🙈ja znam samo da je nama najljepše negdje u prirodi iskreno i da ima lijepa staza ☺️ mi najčešće idemo u Rovinj i Poreč uz more a tu u Pazinu idemo u šumu sada samo zavisi dali je beba raspoložena 😅 ali nosim svu opremu jaje kolica nosiljku 🙈😅 tako da ne znam ja nebi negdje gdje je jaka muzika i previše ljudi mi samo bili na svadbi prošli vikend i nije to za njih ali nekako smo izdržali🙈

NanaJ
    24. Travanj 2023. 09:04

BlairWaldorf

Ma to povijanje kukova je besmisleno. Ne bi nista promijenilo. Budete malo vjezbali i sve bude ok. Ne brini.Cure… Može prijedlog …. Imate neke planove za 1.5., produzeni vikend ? Mi smo u zg …… A ja bi tako otisla negdje, ali gdje sa bebom od skoro 4mjeseca će biti drugi tjedan. Ideje ?

Ako hoces na cijeli vikend, Krk vam je jako blizu setnje, more friski zrak, vidi neki apartman i uzems i osnovno za njega (kolica, robica) i dobra volja 😅 
    A ovak za dnevne izlete Zagorje ti je lijepo (Vuglec breg prekrasan pogled odlicna hrana… Trakošćan je da je jezro ispumpano ali dvorac je i dalje prekrasan, Grešna gorica isto fantasticna hrana tu mozete stati u povratku ako se odlucite za Sloveniju (Jelenov greben)

8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼

snowwhite1410
    24. Travanj 2023. 10:11

Cure koje ste počele s dohranom 😅 dali kuhate namjernice ili na pari i kako?

buhtlica23
    24. Travanj 2023. 19:09

snowwhite1410

Cure koje ste počele s dohranom 😅 dali kuhate namjernice ili na pari i kako?

Svakako moram ti priznati 😂
    Imam i kupovnih i kuham na pari i kuham sve zavisi sto joj dajem.
    Npr bananu samo izblendam dok krusku, šljivu,jabuku, krompir kuham.
    Tikvice i bundevu na pari..

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.