Pa eto ne znam , mozda onda zamjeni ovisnost o sisi s dudom, ne znam sto je tebi bolje i prihvatljivije 🙃
Ja sam probala dati dudu jer stalno gura ruke u usta, ali ispljune ju..nisam vas fan dude ali stalno su joj ruke u ustima pa sam htjela probati, no niš od toga..kako ste vi riješile guranje rukica u usta?
Ja 36-hashimoto, on 41 oligo
VV, 2 postupka, 6 transfera, 2023💜
7/24 planirani FET
Vidim da pišete o dojenju za mene je bilo jako teško uspostaviti dojenje 😵🙈😅😅 ali sada nema ljepšeg ona se veseli nekad ju smiruje neće dudu nikakvu kupila sam preko 20 kom🙈🙈🙈 pogotovo kada je na početku plakala stalno.
Moja spava s nama u sobi samo u krevetiću do naseg kreveta iako je sobica spremna ne znam kada Ce ići u svoju sobu trebamo vidjeti.
Baby Spa joj 😅 ja bi to voljela da je tu pa da se i ja u beba opustimo i da ona uživa 😍😍😍mi idemo u. 5 mjesecu na more u Dalmaciju sada hotel ima bazen a ja ću vidjeti dal'cu je kupati to će biti kraj 5 mjeseca
Jučer se cijepila ovo je drugo cijepivo kod pedijatra a jedno je primila u bolnici naravno po dvije doze svaki put kod pedijatra.pitala sam je kada krećemo s dohranom rekla je da mogu odmah sada ja nemam pojma 😵😅😅😅sta da radim možda da krenem tamo 15.5 jer Ce imati točno 5.5 mjeseci nisam pametna jer pišu kao da je dovoljno samo mlijeko majčino do 6 mjeseca pa onda pišu da od 4 mjeseca nedostaje nekih vitamina koje beba treba a dobila ih je još u trbuhu preko placente i da i dalje cu je dojiti i to je glavna hrana samo eto toliko informacija a na kraju opet ne znam ništa
Ma meni se čini da je možda bolja ovisnost o dudi nego o ciki jer kad krene u vrtić onda mu nema tko dati ciku 🙈🤣
Moj isto trpa ruke u usta i slini tako da su mu ruke vjecito pune nekih mucica između prstića 🙈 kad ne vidim onda sigurno i rukice trpa, ali ak ga uhvatim onda mu radije dam dudu il neku igračku. Moj voli na tibici se igrati sa nekom zvečkicom.
Sad se pokušava okrenuti, ali zabacuje glavu prema iza pa ga isto kad ga uhvatim ispravljam da se pravilno okreće. Baby spa mi se čiji baš fora, a za more iskreno nisam sigurna hoćemo li ići, stignem razmisliti, možda bi prije čak išla u 9 mjesecu kad je more još super toplo, a nisu velike vrućine 😁
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
https://ibb.co/Np9jvDsEvo kako to izgleda 🥰Presladak je ♥️ ja isto nisam znala za to, hvala ti 😊
Baš uživa 😍😍😍😍😍 i mi bi 😁😁😁😁
Kako bebama čistite nos sto vam se čini najlakse ? Moj kao da vrsimo egzorcizam. Stresno mi je . Imam onaj nastavak za usisivač ali usisavam svojim ustima.
Mi koristimo nosiboo, isto nije da je oduševljen, ali praksa nam je da mu čistimo svak drugi ili čak neki put svaki dan jer ako prođe više dana da ne čistimo onda mu je teže i on je nervozniji jer mu se već skupilo šmrljića, a ovako kad to radimo svaki drugi dan zna se malo buniti ali se brzo smiri 😁
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Mi planiramo na more ovo ljeto, važno mi je da nađem apartman ful blizu plaže kako bi sve mogli pješice. Zasad smo bukirali kraći odmor u hotelu na plaži u predsezoni kad još nije gužva.
Dudu dajem kad nije gladan, a plače tako da ne pomaže ni zagrljaj (npr. probava) ili u tijeku noćnoga buđenja.
Planirala sam isključivo dojiti no brojne okolnosti su utjecale na to da kombiniram dojenje i AD. Još uvijek se nadam da ćemo se uhodati u toj mjeri da pređemo skroz na dojenje. Ali ako se to i ne dogodi, ok.
Naša bebica je zasada sa nama u sobi, spava u svom krevetiću, iako je sobica i kamera već spremna, ali ja zasad nisam :) iako razmišljam o tome
Vidim da pišete o dojenju za mene je bilo jako teško uspostaviti dojenje 😵🙈😅😅 ali sada nema ljepšeg ona se veseli nekad ju smiruje neće dudu nikakvu kupila sam preko 20 kom🙈🙈🙈 pogotovo kada je na početku plakala stalno.
Moja spava s nama u sobi samo u krevetiću do naseg kreveta iako je sobica spremna ne znam kada Ce ići u svoju sobu trebamo vidjeti.
Baby Spa joj 😅 ja bi to voljela da je tu pa da se i ja u beba opustimo i da ona uživa 😍😍😍mi idemo u. 5 mjesecu na more u Dalmaciju sada hotel ima bazen a ja ću vidjeti dal'cu je kupati to će biti kraj 5 mjeseca
Jučer se cijepila ovo je drugo cijepivo kod pedijatra a jedno je primila u bolnici naravno po dvije doze svaki put kod pedijatra.pitala sam je kada krećemo s dohranom rekla je da mogu odmah sada ja nemam pojma 😵😅😅😅sta da radim možda da krenem tamo 15.5 jer Ce imati točno 5.5 mjeseci nisam pametna jer pišu kao da je dovoljno samo mlijeko majčino do 6 mjeseca pa onda pišu da od 4 mjeseca nedostaje nekih vitamina koje beba treba a dobila ih je još u trbuhu preko placente i da i dalje cu je dojiti i to je glavna hrana samo eto toliko informacija a na kraju opet ne znam ništa
Nije ni moj htio, dala mu neki dan i sad zna dudati. 🤷
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ja sam probala dati dudu jer stalno gura ruke u usta, ali ispljune ju..nisam vas fan dude ali stalno su joj ruke u ustima pa sam htjela probati, no niš od toga..kako ste vi riješile guranje rukica u usta?
Čitala sam da je to normalno i nema potrebe da im se to uskraćuje. Nauči smiriti sam sebe sto je i dobro, a ovako kroz dudu mu je potrebno smirenje ali uz pomoć drugog tko će mu dodati dudu. Mislim da je problem ako krene učestalo sisati palac.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Mi smo u pocetku koristili dudu ali je on dudu zamjenio prsticem i znala sam da ce biti tako jer smo i ja i njegov tata jaaako dugo cuclali prst. U pocetku sam pokusala svaki put kad vidim da ima prstic u ustima zamjeniti s dudom ali bezuspjesno i jednostavno sam odustala, ni prvi ni zadnji, a i ja sam tako da eto. Zube i ja i muz imamo ko po spagi tako da im ta teorija pada u vodu 🤷🏻♀️
Sto se tice nosica ja ga cistim kad vidim da treba (smrkljici) i to prvo malo ustrcam fizioloske da opusti nakon toga uzmem onaj nukov na vakum i povucem van sto ima, ako vidim da je jos ostalo uzmem od frida mama onaj silikonski stapic za nos jos i pocistim sto je ostalo. Ako je prehlada upitanju i nosic je pun sekreta e onda ga dam na bok u spricu uzmem 5 ml fizioloske i pod pritiskom ustrcam sve odjetanput a na drugu nosnicu dam nosibio i sve potegnem van, ponovim postupak s drugom nosnicom i to je to. Naravno to ne radim cesto vec 2-3 puta dnevno a izmedu kao i svaki dan.
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji