Bok svima! Imam jedno pitanje, ako se koja od vas susrela sa time prilikom dojenja. Naime, primjećujem da mi je desna dojka malo veća od lijeve i nekako više punija mlijekom i brže se puni od lijeve. Da li koja od vas ima takvu situaciju?
Meni identicna situacija kao i kod tebe, ne brini to je ok i najnormalnije.
Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
👰♀️🤵♂️: 8.10.2022.
Radimo na bebi od 11/22
Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
✨️29.9✨️
Cure,
Tko daje AD bebi,kako odredite količinu koju beba treba popiti po obroku?
Mi smo na kombinaciji dojenje i AD,i često mala poslije podoja(ili kad popije izdojeno) traži još.Bojim se da joj dajem previše AD-a.😏
Mislim ona ne bljucka niti povraća poslije kad dobije ali zato na kilazi dobro dobiva.😂
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Lavendera tako i kod nas, isto spava u nosiljci makar me ramena vec ubijaju jer starija uvijek nesto stvara 😂😂, a navecer nek sam sama to je kaos 😂
Meni je svaki dan zao kad vidim kolika je vec i kako vrijeme samo leti i leti, ali mi cemo pricekati da cure budu vece, samostalnije, pa mozda onda jos jednu bebu.
Previse brzo rastu ti mali slatkisi, najljepši su takvi mali do 4 mj 😊🥰
Jedu mi svako tri do četiri sata po 130,imaju cetiri mjeseca ,ali racunaj da su rodjeni kao palcici ,druge bebe su vece od njih,imaju za par dana 4 mjeseca i oko sest kg
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Sretan Uskrs svima cure! 🥰🥰🐇🐇
Lavendera tek sad vidim tvoj komentar, da, djeca su najvece blago i sretan je onaj tko ih ima, zive, zdrave, sretne. Tek sam to osjetila kad sam izgubila bebu u 8 +2 i sad nakon skoro 2 god. dobila bebaca 💙 Mi se zasad jos ne odlucujemo na drugo (brojimo trece) ali znam da nas oboje vuce zelja za jos jednim , zelim ti puno srece s tvojim curama. 💞
Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
👰♀️🤵♂️: 8.10.2022.
Radimo na bebi od 11/22
Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
✨️29.9✨️
Cure,
Tko daje AD bebi,kako odredite količinu koju beba treba popiti po obroku?
Mi smo na kombinaciji dojenje i AD,i često mala poslije podoja(ili kad popije izdojeno) traži još.Bojim se da joj dajem previše AD-a.😏
Mislim ona ne bljucka niti povraća poslije kad dobije ali zato na kilazi dobro dobiva.😂
Moja isto AD i dojenje. 2 i pol mj.
Sad smo trenutno na 150 ml po obroku, ali prvi jutarnji joj je dojenje jos u krevetu i onda jos 180 ml za nekih pola sata (nakon sto ju presvucem, obucem, sredim za dan) jer ujutro je bas gladna. S tim da ja nemam bas mlijeka (vidim kad izdajam) pa joj je AD nuzno. Preko dana, nemam nikakav raspored, kad vidim (i cujem 😁) da je gladna, malo ju podojim, kad se pocne bunit (vjerojatno zbog slabog mlaza i malo mlijeka), napravim 150 ml AD, ponudim joj bocicu, popije koliko joj se pije, ostatak bacim (rijetko, uvijek pojede sve). Pricekam deset minuta. Ako je sretna i sita, onda guguce i smije se, ako je gladna, place. Nemam pojma na koliko je to sati, uopce ne gledam. Rekla bih okvirno na 3 sata, ali se zna dogoditi i na dva i pol.
150 ml sam “odredila” tako da sam probala 120 pa vidjela da trazi jos. Sanse su da radim nesto krivo ili dajem previse, ali realno, boli me briga, racunam da dijete najbolje zna kad je sito, a kad gladno pa gledam nju.
Cure kako ste moja curica ima skok u razvoju izgleda inače je zaspala i nije se budila do 2 ujutro sada sw budi 3 puta 🙈🙈🙈🙈 umorna sam užas kičma me boli 😅koma sam
Pozdrav, mi bi se uključile s vama..curka rođena 16.2...
U početku je voljela na trbušič, a sad u zadnje vrijeme ništa ne odgovara..pokušala sam s podlogom pod pazuhom, da gleda u mene, da gleda u sličice..ništa..onda pokušam par puta i odustanem, bolje da je ona meni sretna..:)
Ja 36-hashimoto, on 41 oligo
VV, 2 postupka, 6 transfera, 2023💜
7/24 planirani FET
Evo i mene nakon dugo vremena... Kod nas je sve dobro, beba napreduje (4 mj i 6 d), počeli s podlogom za igranje tako da jača ruke i podiže glavicu. Dudicu je odbacio jer stavlja ruke u usta i bali, ali pojavi mu se aftica zbog stavljanja ruku u usta pa se borimo s tim. Ima li tko iskustva, kako se rijesiti aftica? 🤭 I zbog toga mu moram davati skoro ohlađeno mlijeko jer bilo šta toplije mu stvori problem u ustima. Veselo...https://ibb.co/qx63C4Y
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji